GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Saras Boxes > HWK

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-04-2007, 07:12   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 36
Member: 53124
Status: Offline
Thanks Meter: 2
PPM gone all funny ??why ?? can't flash it ??

Someone please help !!
i flash 2310 rm-189, v3.21 flahing complete, all good

but the PPM file is gone all funny ??
i flash the v5.10 still the same.


Phone is in: Local mode
Model: RM-189 (2310)
V 3.21/20-07-06/RM-189 (c) NMP
Production serial number DMH540109
Product code 0541719
Module code 0203013
Basic production code 0531456
Flash code
Order number
Long production SN
MCU SW V 3.21/20-07-06/RM-189/(c) NMP
HW 0501
PCI
UEM 1314
UPP 8705
RFIC 0500
DSP P05w06.v34
LCD SEID:S31va1
PPM z$,8 x*.6 UXI* [ZG /. x
ADSP SW p no NAI version
IMEI: 359745008509223

i use hwk & mtbox to flash and still the same
i got a 6280 which is doing the same to.. why ????
Please help
  Reply With Quote
Old 07-04-2007, 07:40   #2 (permalink)
No Life Poster
 
HAROON's's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Manama / BAHRAIN
Posts: 1,653
Member: 100592
Status: Offline
Sonork: 1578498
Thanks Meter: 241
1st full erase and flash it again with latest version

then post results








best of luck
&
Best Regards

GSMCrazy1
  Reply With Quote
Old 07-04-2007, 08:47   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 36
Member: 53124
Status: Offline
Thanks Meter: 2
still the same

MCU Sw: V 5.10 17-11-06 RM-189 (c) NMP
PPM Sw: d@xjBv6$`84*b6ELY
Prd.Cd: 0541719
Bpr.Cd: 0531456
Pro.Sn: DMH540109
HW : 0501
PCI :
UEM : 1314
UPP : 8705
RFIC : 0500
DSP : P05w06.v39
LCD : SEID:S31va1
IMEI : 359745-00-850922-3
SLconf: FFF-FF-FFFFFFFFFFF
SLprof: 000000000001000-0
SLvar : 00003597450085092200
SLaux : 00020000
Provider: Not Found
#pw+ 789 540 207 777 450 +1#
#pw+ 713 330 032 155 640 +2#
#pw+ 306 956 220 451 066 +3#
#pw+ 348 426 560 646 633 +4#
#pw+ 739 390 451 715 103 +5#
#pw+ 425 847 445 330 051 +6#
#pw+ 444 817 665 200 722 +7#

  Reply With Quote
Old 07-04-2007, 08:50   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Lhick's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: InsideOut
Posts: 5,663
Member: 333359
Status: Offline
Thanks Meter: 90
Scan PC for Viruses Mate. Try to Reinstall Box SW.
  Reply With Quote
Old 07-04-2007, 09:03   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 36
Member: 53124
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by Lhick View Post
Scan PC for Viruses Mate. Try to Reinstall Box SW.
it not a viruse on the computer, becuase i use a different computer at home still the same, this only happens on same 6280 and 2310 ..
i don't know why !! but it not the computer
  Reply With Quote
Old 07-04-2007, 10:24   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Lhick's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: InsideOut
Posts: 5,663
Member: 333359
Status: Offline
Thanks Meter: 90
Download another Flash File Mate.
  Reply With Quote
Old 07-04-2007, 17:24   #7 (permalink)
Product Manager
 
Odia The Ultimate's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Where dreams become reality.
Age: 44
Posts: 5,609
Member: 4042
Status: Offline
Thanks Meter: 23,689
Quote:
Originally Posted by KHEANG View Post
it not a viruse on the computer, becuase i use a different computer at home still the same, this only happens on same 6280 and 2310 ..
i don't know why !! but it not the computer
Please list the file names you are using for:-

MCU=??
PPM=??
CNT=??

Odia.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why I can't flash it !!! eliaj7 BlackBerry (RIM) 0 05-12-2009 15:51
help , nokia 6630 can't flash it ' error flash " samirtelecom Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 0 10-24-2008 16:09
W810i WHY I CAN'T FLASH IT? denard Cruiser Suite 6 08-03-2008 16:47
why can't flash chinese package(combo flash) to n-gage Nem-4???? tshcom UFS2 + UFS3-Tornadoflasher 3 03-03-2006 06:15

 



All times are GMT +1. The time now is 17:34.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.29848 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO