GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Saras Boxes > HWK

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-07-2008, 12:37   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2002
Location: Worldwide Supplier
Age: 36
Posts: 2,357
Member: 16927
Status: Offline
Sonork: 100.1592866
Thanks Meter: 133
Problem with SETool and UFS interface. PLEASE HELP!!


I upgrade my HWK to newest version 2.6.

Now i can't connect with to any phone when using SETool and UFS interface. Leds on Twister only blinking and nothing happend. On DCU-60 all works without problems. Tested on few models with connector like K750. I don't try yet on K500,K700 itp.

Any ideas? how to solve that?

br,
fingusio
 
Old 01-07-2008, 13:53   #2 (permalink)
No Life Poster
 
mohamed75's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: E G Y P T
Age: 43
Posts: 3,149
Member: 102762
Status: Offline
Sonork: 1583079
Thanks Meter: 186
Quote:
Originally Posted by fingusio View Post
I upgrade my HWK to newest version 2.6.

Now i can't connect with to any phone when using SETool and UFS interface. Leds on Twister only blinking and nothing happend. On DCU-60 all works without problems. Tested on few models with connector like K750. I don't try yet on K500,K700 itp.

Any ideas? how to solve that?

br,
fingusio
i did upgrade along time ago and setool is working good with ufs interface so itis not aproblem of upgrade,try to check ur cables again
 
Old 01-07-2008, 15:04   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2002
Location: Worldwide Supplier
Age: 36
Posts: 2,357
Member: 16927
Status: Offline
Sonork: 100.1592866
Thanks Meter: 133
I trying trying and connect with Z310i

Must press identify, then insert cable to phone, wait few seconds and program connected to phone. Stange, because on earlier version just insert cable to phone press Identify and all wokr without any problems.

br,
fingusio
 
Old 01-08-2008, 07:11   #4 (permalink)
No Life Poster
 
GsmMunna's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: A ROUGH ROAD LEADS 2 THE STARS
Posts: 3,452
Member: 66937
Status: Offline
Thanks Meter: 5,038
Arrow

Quote:
Originally Posted by fingusio View Post
I trying trying and connect with Z310i

Must press identify, then insert cable to phone, wait few seconds and program connected to phone. Stange, because on earlier version just insert cable to phone press Identify and all wokr without any problems.

br,
fingusio
After Updating HWK Are you Using Latest Drivers Also Try To Re-install Setool Driver's....!


Munna..
 
Old 01-08-2008, 10:44   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2002
Location: Worldwide Supplier
Age: 36
Posts: 2,357
Member: 16927
Status: Offline
Sonork: 100.1592866
Thanks Meter: 133
I reinstall all drivers and also system!!! Yesterday i try also K550 boot, without results, on DCU-60 works good.

I buy SETool 3 Box.

br,
fingusio
 
Old 01-09-2008, 11:41   #6 (permalink)
Product Manager
 
Odia The Ultimate's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Where dreams become reality.
Age: 48
Posts: 5,752
Member: 4042
Status: Offline
Thanks Meter: 23,996
It may have escaped your attention, but this is HWK Support area not Setool.

Odia.
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Seriuos problem with vygis Lg Qualcomm interface please help me supporters pordel VygisToolbox 3 11-20-2009 23:40
Problem with logs and password, Cruiser please help! Marzej Cruiser Suite 3 10-31-2008 10:33
problem with setool and k608i red49 kemel SETool2 13 04-08-2008 23:31
Problem with SETool and IMEI with w550 Bohosh Sony Ericsson 4 01-14-2006 10:57
sony ericsson and ufs-3. please help pagecenter UFS2 + UFS3-Tornadoflasher 0 12-08-2004 01:39

 



All times are GMT +1. The time now is 14:54.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.36777 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO