GSM-Forum

GSM-Forum (http://forum.gsmhosting.com/vbb/)
-   HWK (http://forum.gsmhosting.com/vbb/f311/)
-   -   SERVER STATUS - USE Panel V 2.3.0.6 - Upgrade/Installation/Support Server Problems (http://forum.gsmhosting.com/vbb/f311/server-status-use-panel-v-2-3-0-6-upgrade-installation-support-server-problems-822845/)

[Shadab_M] 10-20-2009 08:21

I think you have update UFS Firmware so lost Box registration data.

Please submit req file saved in Update Client folder to GSMMunna. He may help you out.

Br,
Shadab Ahmad

Matt D 10-20-2009 09:50

Quote:

Originally Posted by shadab_a4u (Post 4947843)
Do you have tried to Upgrade UFS Firmware?

Try and check if problem is fixed.

For help regarding UFS Firmware Update, please look http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=370992

Also, if problem is not fixed after Firmware Upgrade, please post log shown by Update Client.

Feel free to ask anything anytime.

Br,
Shadab Ahmad

Dear Shadab Ahmad

I have tried looking on the support site, after hitting the Upgrade Firmware button but cannot find the req.fbi file on there to proceed.

Do you know how I can find this file?

Best regards

Matt

[Shadab_M] 10-20-2009 10:48

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Matt D (Post 4951944)
Dear Shadab Ahmad

I have tried looking on the support site, after hitting the Upgrade Firmware button but cannot find the req.fbi file on there to proceed.

Do you know how I can find this file?

Best regards

Matt

Here is the Req.fbi file needed to upgrade your UFS Box.

It will be available in support area soon as files are still being uploaded.

Br,
Shadab Ahmad

Matt D 10-20-2009 11:35

Quote:

Originally Posted by mbiborna (Post 4952100)
u find req file on support area inside of hwk suite.

& follow this http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=370992

Thanks for your reply but I cannot connect to HWK suite (DCTxBB5 Tools, if thats what you meant), it disconnects straight away, and the Support button is greyed out

Matt D 10-20-2009 23:41

Quote:

Originally Posted by shadab_a4u (Post 4947843)
Do you have tried to Upgrade UFS Firmware?

Try and check if problem is fixed.

For help regarding UFS Firmware Update, please look http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=370992

Also, if problem is not fixed after Firmware Upgrade, please post log shown by Update Client.

Feel free to ask anything anytime.

Br,
Shadab Ahmad

Dear Shadab Ahmad

I have now updated the UFS firmware as per the procedure in the link above.

I am still having the same trouble. When I try to run DCTxBB5 tools etc, when I hit the connect button, it disconnects straight away like in the pics:

http://users.chariot.net.au/%7Emd/HW...nected-0-2.JPG

after hit connect:

http://users.chariot.net.au/%7Emd/HW...nected-1-2.JPG

This is the info I got after updating the UFS firmware as you suggested:

-- UFSx Device: UFS2 SarasSoft, USB S/N: xxxxx
-- Target Id : 62 CF 1 10
-- UFSx Boot : UFxBoot V2.2 (c) SarasSoft 2003.
-- UFSx Firmw.: UFS_USB V2.8 (c) SarasSoft 2007.
-- UFSx S/N : xxxxx
-- Features : 00000001
-- Licence 5 : True
-- UFSx Vendor: TORNADO
-- HWK ID : A1.04-PRO1-xxxxxxxxxxxxxxxx
-- HWK Status : 1, DL: 0
-- BOX_KEY Updated
-- Done.

and from the original HWK upgrade client when I used V 2.0.9 ugrade client successfully:

http://users.chariot.net.au/%7Emd/HW...reenshot-2.JPG

This is a brand new MICRO-HWK box I have. I only received it last week from the authorised reseller and I have never been able to get past this point where the UFS disconnects in the suite tools.

Any further help is much appreciated. I am also in contact with my reseller, but we are still having no luck.

Best regards

Matt

[Shadab_M] 10-21-2009 04:58

I have encountered many problems with with HWKBox. As your box is in warranty, please ask your reseller for replacement. It seems to be hardware problem.

Br,
Shadab Ahmad

alex1123 10-21-2009 16:37

hwk installation problem
 
i update hwk with update client sucessful n i install hwk suite n everthing is ok but problem is when i connect hwk ,i cannot detect the box hid serial,please guide

.:SARCAR:. 10-21-2009 17:08

replace usb A to B cable , attach ufs directly to the usb ports of PC not via usb hub

post reply

Laxmikanth 10-21-2009 17:52

Hwk installation problem
 
Dear fiends,
while installing my micro hwk it is showing " bad environment":- library not found clean system from obsulute usb drivers.

Previously i have run the hwk 2.9.0 version in my pc. After formating it is showing like this .

Kindly any body will give me the solution clearly for this problem. I am very thank full to them who will help me in this problem.

Most urgent

[Shadab_M] 10-21-2009 19:15

Quote:

Originally Posted by Laxmikanth (Post 4956951)
Dear fiends,
while installing my micro hwk it is showing " bad environment":- library not found clean system from obsulute usb drivers.

Previously i have run the hwk 2.9.0 version in my pc. After formating it is showing like this .

Kindly any body will give me the solution clearly for this problem. I am very thank full to them who will help me in this problem.

Most urgent

This error occurs when you have installed old drivers instead of those supplied with Installer.

Uninstall UFS from Device Manager.
In Add/Remove Programs, uninstall UFS USB Drivers.
Now go to C:\Program Files\SarasSoft\UFS\UFS_USB_Driver and run DPINST.EXE.
Attach UFS to Computer. If windows asks about drivers locate C:\Program Files\SarasSoft\UFS\UFS_USB_Driver.

If this process does not fix this issue, then go to Device Manager, Select UFS Device (C) SarasSoft from Universal Serial Bus Controllers.
Right click and select Update Driver. Now manually point Windows to look in C:\Program Files\SarasSoft\UFS\UFS_USB_Driver for drivers.

It should fix your problem.

Br,
Shadab Ahmad

GSMaxx 10-22-2009 02:46

please help me how to correct this error, can't enter to support site always this error message show:
http://img18.imageshack.us/img18/453/hwk1.png

i have tried mozilla and IE but still the same,i cannot afford a static IP is very costly, please seeking advice for a workaround and working solution.

tia,

[Shadab_M] 10-22-2009 08:12

Quote:

Originally Posted by GSMaxx (Post 4958042)
please help me how to correct this error, can't enter to support site always this error message show:

i have tried mozilla and IE but still the same,i cannot afford a static IP is very costly, please seeking advice for a workaround and working solution.

tia,

This could happen if your ISP is using load balancing technique which changes IP address so often.

You should contact your ISP to resolve this issue.

Btw, you don't need Static IP Address to use Support Area, but your IP address should not change without redialing connection too.

Br,
Shadab Ahmad

ajitsnit 10-23-2009 11:52

Urgent help
 
Hi
sir , i recieve ur e-mail today. Firstly warm thanks.

i,m use micro (HWK UFS) V 2.0.8 (HWK SETUP SUIT--71.3MB AND
HWK SUPPORT SUIT4.24MB) But i have no fils(BAT-FILE,84.42,4.84) as you sugges. can you provide me
sites.

I wait your suggesions.
thanks again
Ajit Singh

[Shadab_M] 10-23-2009 12:20

Quote:

Originally Posted by ajitsnit (Post 4963033)
Hi
sir , i recieve ur e-mail today. Firstly warm thanks.

i,m use micro (HWK UFS) V 2.0.8 (HWK SETUP SUIT--71.3MB AND
HWK SUPPORT SUIT4.24MB) But i have no fils(BAT-FILE,84.42,4.84) as you sugges. can you provide me
sites.

I wait your suggesions.
thanks again
Ajit Singh

Can you please explain your problem?

Btw, use latest Suite which is 2.0.9.

Br,
Shadab Ahmad

Laxmikanth 10-23-2009 14:03

hwk 2.9. installation probem
 
DEAR FRIENDS

I HAVE USED 2.9. VERSION IN HWK. I HAVE HWK MICRO BOX. AFTER FORMATTING MY PC NOW IT IS SHOWING "BAD ENVIRONMENT:- LIBRARY NOT FOUND CLEAN SYSTEM FROM OBSOLLUTE USB DRIVERS.

KINDLY SEND ME THE SOLUTION FOR THIS PROBLEM. I HAVE TRIED IN OTHER PC"S ALSO BUT STILL THE SAME PROBLEM.

KINDLY SEND ME THE SOLUTION ITS VERY URGENT.[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/vyshnavi/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.jpg[/IMG]

THANKS IN ADVANCE.[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/vyshnavi/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/vyshnavi/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/vyshnavi/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-5.jpg[/IMG]


All times are GMT +1. The time now is 00:10.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -

Page generated in 0.25546 seconds with 5 queries

SEO by vBSEO