GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Astro Clip

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-11-2005, 21:13   #1 (permalink)
Freak Poster
 
alexbrowne's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Age: 46
Posts: 250
Member: 34725
Status: Offline
Thanks Meter: 0
run time error'76' Path not found can any one help please

when i open the astro updater this appears.
Switching in TEST MODE.....OK.
Reading clip INFO....OK.
Producor Astro.Product date 07.01.2005.
Last update 11.10.2005.SW Version 1.014.
EEP Version ......
serial Number 10xxx
...Switching in NORMAL MODE ...OK.

Then when i open the astro manager and press anything i get an alert box telling me run time error'76' Path not found. then on the astro manager display it will read Search Clip..Clip connected on Comm Port
4..Producer;Astro . Start Application.


Can any one help with this please...

http://www.freeyourmobile.com
  Reply With Quote
Old 12-11-2005, 22:27   #2 (permalink)
No Life Poster
 
EndlessConnections's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: in ur dreams :)
Posts: 628
Member: 21371
Status: Offline
Thanks Meter: 24
maybe there are some conflicts on ur computer ?
  Reply With Quote
Old 12-12-2005, 18:32   #3 (permalink)
Freak Poster
 
alexbrowne's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Age: 46
Posts: 250
Member: 34725
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Unfortunatly it happens on 2 different pc's has anyone at Astroclip seen this before?



http://www.freeyourmobile.com
  Reply With Quote
Old 12-12-2005, 19:19   #4 (permalink)
Freak Poster
 
AstroTeam's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Age: 41
Posts: 124
Member: 167856
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Unfortantly this is an bug in the application which was compiled by Visual Basic.
This problem will be resolved in the next version, meanwhile i will upload the updater separately at support area.

Sorry if this may caused any inconvenience.
  Reply With Quote
Old 12-12-2005, 20:31   #5 (permalink)
Freak Poster
 
alexbrowne's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Age: 46
Posts: 250
Member: 34725
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Thank you.

Apologies if I do not understand.
Do we get the updater from the support area to fix this problem or do we wait for the next update.
  Reply With Quote
Old 12-12-2005, 21:31   #6 (permalink)
Freak Poster
 
AstroTeam's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Age: 41
Posts: 124
Member: 167856
Status: Offline
Thanks Meter: 4
@alexbrowne
Sorry, file is now uploaded in support area, at \Uploads.
  Reply With Quote
Old 12-16-2005, 22:27   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 4
Member: 209487
Status: Offline
Thanks Meter: 0
run time path error '76'

hiya this run time path error is still happening I have uninstalled and reinstalled no joy any ideas or help? can anyone tell me where to go get starting instructions as i am finding the set up really confusing any help appreciated.THANKS cha 1888
  Reply With Quote
Old 12-16-2005, 23:11   #8 (permalink)
Freak Poster
 
AstroTeam's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Age: 41
Posts: 124
Member: 167856
Status: Offline
Thanks Meter: 4
@cha1888:
I have stated that this problem will be correct in next Astro Manager, meanwhile use the temporarily Astro Updater instead of Astro Manager.

Astro Updater can be found at \Uploads - Astro-Clip Updater.zip.
Other files can be found at \Astro Manager.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
pls can any one help me i get this error all the time ojs Easy-Unlocker 2 01-07-2010 11:55
7610 mmc currept not solved / Can any one help kum Nokia Hardware & Hardware Repair 3 08-18-2007 09:27
device not found can any body help me? falak SagMaster Team OLD Products 0 03-12-2005 06:56
hey guys &&&&&&&&&^ can any one help me please shone.denver Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 02-26-2005 16:19

 



All times are GMT +1. The time now is 17:56.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.27761 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO