GSM Shop  
GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Alcatel > BF, BG, TH, BHx Series

BF, BG, TH, BHx Series Alcatel BF3/4 and also BG3 series, also THx, BHx are located here.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2003, 11:18   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2002
Location: Europe
Age: 41
Posts: 354
Member: 14037
Status: Offline
Thanks Meter: 1
15A downagrading.


looking soltuion how to dowgarde 15a ,email to [email protected]
  Reply With Quote
Old 02-02-2003, 16:53   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2001
Location: Bulgaria
Posts: 4,434
Member: 4627
Status: Offline
Sonork: 57528:debeliamark
Thanks Meter: 864
Downgrade to 255
  Reply With Quote
Old 02-02-2003, 17:10   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2002
Location: Europe
Age: 41
Posts: 354
Member: 14037
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Hi i have only unlock partial 64 k for this verioon ,would u be so kind to send me kj255 CPX flash ?thx u
  Reply With Quote
Old 02-02-2003, 17:18   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2002
Location: Minsk, Belarus
Posts: 98
Member: 14219
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Dixon... have you CPX kj15a?
How to downgrade it for revive?
Without Sim card error after?
  Reply With Quote
Old 02-02-2003, 17:20   #5 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2002
Location: Minsk, Belarus
Posts: 98
Member: 14219
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Please...send me CPX KJ15a... & CPX KJ255 thx
  Reply With Quote
Old 02-02-2003, 19:01   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2002
Location: Europe
Age: 41
Posts: 354
Member: 14037
Status: Offline
Thanks Meter: 1
I READ KJ15A full ,flash if need mail me its not CPX
  Reply With Quote
Old 02-02-2003, 19:05   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2002
Location: Europe
Age: 41
Posts: 354
Member: 14037
Status: Offline
Thanks Meter: 1
PLSS DOES ANYONE CAN SEND ME KJ255 103CPX FULL FLASH ?
EVEN LOCKED thx u evry much
  Reply With Quote
Old 02-02-2003, 20:15   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Wray's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Romania
Posts: 396
Member: 13153
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hi,

Dixon my friend, send me mail and i'll reply with 255 flash and sollution for unlock if you need.
  Reply With Quote
Old 02-02-2003, 20:57   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2001
Location: Bulgaria
Posts: 4,434
Member: 4627
Status: Offline
Sonork: 57528:debeliamark
Thanks Meter: 864
Please, post me mail with no yahoo account, if you want a flash from 255
  Reply With Quote
Old 02-03-2003, 13:24   #10 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2002
Location: Minsk, Belarus
Posts: 98
Member: 14219
Status: Offline
Thanks Meter: 0
2 Wray
Please, help me... can you send solution and flash?
[email protected]
KJ15A & KJ255 interesting ... big 10x
  Reply With Quote
Old 02-03-2003, 18:01   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2002
Location: Europe
Age: 41
Posts: 354
Member: 14037
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally posted by Wray
Hi,

Dixon my friend, send me mail and i'll reply with 255 flash and sollution for unlock if you need.
Thx you Wray , whats your email ?u not asnwer ,ofcouse i wrote to u -)
  Reply With Quote
Old 02-03-2003, 18:18   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2002
Location: Europe
Age: 41
Posts: 354
Member: 14037
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally posted by debeliamark
Downgrade to 255
Man thx i alredy get ,but if u need smth conact me !
  Reply With Quote
Old 02-03-2003, 20:54   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2002
Location: Europe
Age: 41
Posts: 354
Member: 14037
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Unfartently i have only:
Wray 5.5 registred
and henrich 1.8
but non ofthem can do .
As i know afer patching flash in phone by Wray phone must power on ,but afer procedure phone not power on ,
for henrich i dont have patched flash
This is just my results.
  Reply With Quote
Old 02-03-2003, 21:01   #14 (permalink)
1ST
Freak Poster
 
1ST's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: EVERY WHERE
Posts: 231
Member: 15647
Status: Offline
Thanks Meter: 0
same problem here
  Reply With Quote
Old 02-03-2003, 21:44   #15 (permalink)
No Life Poster
 
Bulba's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Minsk,Belarus
Age: 49
Posts: 555
Member: 14591
Status: Offline
Thanks Meter: 4
It's very easy.Read Teh zone with Henrich,write unlocked fullflash 255,write Teh zone.Phone is unlocked & with russian.Hello from Minsk ))))))))))))
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Alcatel 311 15A unlocked !! Pk2GSM BF, BG, TH, BHx Series 6 12-31-2002 10:32
BF-Win (BF-Key) update released - support 15A and 255 zulea BF, BG, TH, BHx Series 14 12-28-2002 02:09
15A and 255 Unlocker released Wray BF, BG, TH, BHx Series 19 12-26-2002 22:50
Alcatel Universal Unlocker/Service v7.4 Update (Now Supports 15A and 255 !) rrakip BF, BG, TH, BHx Series 0 12-25-2002 13:23
Alcatel 311 ver 15A !!!!! fl_9 BF, BG, TH, BHx Series 18 12-24-2002 18:05

 



All times are GMT +1. The time now is 14:07.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.43142 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO