GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Alcatel > BF, BG, TH, BHx Series

BF, BG, TH, BHx Series Alcatel BF3/4 and also BG3 series, also THx, BHx are located here.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-07-2003, 19:50   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Uvedovle's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: South Spain
Age: 36
Posts: 2,247
Member: 10905
Status: Offline
Thanks Meter: 109
Lurker Gold NOT WORK ON MY COMPUTER!!!


Hi:

I need help

I worked perfectly with lurker 3.0 ; but whan i bougth my lurker gold only works for be series.

I use 535 cable modified and working in other computers
I use 525 cable working in all softwares (free soft)

I can use all my proggies perfectly, but lurker always says after 3%,7%,13% comunication error; and sometimes says flash unknowed.

Best regards
  Reply With Quote
Old 11-09-2003, 20:18   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2002
Location: Romania
Posts: 236
Member: 9177
Status: Offline
Thanks Meter: 6
yes Lurker gold work beteer in sistem over 1G procesor. i have 2 sistems in one of 600mhz be1-3 end he-hd not work, second sistem 1.8G be1-3 works wel hd-he not testet.
please mr. Wray update your soft to work better in all sistems low end hi. all bouth sistems ar pentiu 3 end 4.

ps: for Wray, whay i dont have valid pass end user from update site. i mail to you my token id end user. i wayting
  Reply With Quote
Old 11-09-2003, 21:07   #3 (permalink)
No Life Poster
 
claudio_gsm's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Spain
Age: 40
Posts: 909
Member: 16165
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Thumbs up Re: Lurker Gold NOT WORK ON MY COMPUTER!!!

Quote:
Originally posted by Uvedovle
Hi:

I need help

I worked perfectly with lurker 3.0 ; but whan i bougth my lurker gold only works for be series.

I use 535 cable modified and working in other computers
I use 525 cable working in all softwares (free soft)

I can use all my proggies perfectly, but lurker always says after 3%,7%,13% comunication error; and sometimes says flash unknowed.

Best regards
Hi , my friend as i said u have something wrong there ... i dont know exactly what but i think cause we solve this problem tomorow when i will be ON_LINE ... so good bye .

BesT RegardS ...
  Reply With Quote
Old 11-19-2003, 18:47   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2002
Location: romania
Age: 47
Posts: 223
Member: 18823
Status: Offline
Thanks Meter: 14
Lurker Gold not work for me
sometime comunication error
but any free soft work fine

why ?
  Reply With Quote
Old 11-19-2003, 20:58   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2002
Location: romania
Age: 47
Posts: 223
Member: 18823
Status: Offline
Thanks Meter: 14
Lurker work fine

I solved problem
put rezistor 100 Ohm from RX and work
becose voltage from RX Hight


Best Regards !!!
  Reply With Quote
Old 11-19-2003, 21:27   #6 (permalink)
No Life Poster
 
mr_x4you's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Black Mesa
Age: 44
Posts: 3,295
Member: 4989
Status: Offline
Thanks Meter: 11
U better use good MAX, especially MAX 3232
  Reply With Quote
Old 11-20-2003, 12:59   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Uvedovle's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: South Spain
Age: 36
Posts: 2,247
Member: 10905
Status: Offline
Thanks Meter: 109
@Claudio
Iīm ill at the momet thats why im not online these last days my friend.

@To All

Is really working lurker whit this Destinull solution?

Best regards
  Reply With Quote
Old 11-20-2003, 13:07   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2000
Location: Russia Moscow
Age: 54
Posts: 2,109
Member: 1408
Status: Offline
Thanks Meter: 39
Vygis Alcatel sw is best
working on any PC w/o problems

WBR
Crew
  Reply With Quote
Old 11-20-2003, 21:35   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2002
Location: romania
Age: 47
Posts: 223
Member: 18823
Status: Offline
Thanks Meter: 14
Lurker Gold work fine thx from Wray
but cable comunication it`s not calibration
bf3 and bg3 diferent voltage work
I`m buy cable diferent from Lurker original


original cable from Lurker work perfectly



sorry my english gramatical !
  Reply With Quote
Old 11-20-2003, 22:16   #10 (permalink)
Freak Poster
 
pez8210's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Palma de Mallorca
Age: 45
Posts: 294
Member: 5369
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I had lotīs of problems with Lurkerīs gold

I tried for 3 different cables and now I have the real solution

I use Martech interface for Lurker and now I havenīt any problem

The procedure is:

Take a Db9 connector and a a Ps2 female cable (like dejanīs dongle)

Use Rx Tx And Gnd from Martech Interface and connect to pins that you use in your Alcatel Cables, This solution works 1000%

And you can use the same interface for Siemens And Alcatel


Software works great but the problems is allways the interface, normal cables from china doesnīt work at all with or without power supply
  Reply With Quote
Old 01-08-2004, 02:13   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Uvedovle's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: South Spain
Age: 36
Posts: 2,247
Member: 10905
Status: Offline
Thanks Meter: 109
Problem solved, bad dongle.

Today the soft doesnīt work again.
Now only says coneccting 3% comunication error.
Donīt know why.

I will try under win98
  Reply With Quote
Old 01-08-2004, 15:19   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2002
Location: Plasencia
Age: 43
Posts: 223
Member: 12697
Status: Offline
Thanks Meter: 1
I have problems using 98 Second Edition......the driver isnīt installed correctly...............but i unistall drivers and install other and other and other time but allways the same, the dongle isnīt detected.....but in XP works fine....
  Reply With Quote
Old 01-08-2004, 15:28   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2002
Location: Plasencia
Age: 43
Posts: 223
Member: 12697
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally posted by Uvedovle
Problem solved, bad dongle.

Today the soft doesnīt work again.
Now only says coneccting 3% comunication error.
Donīt know why.

I will try under win98
I think your problem can be solved using external power supply for cables, select xp mode........and as Wray say some days ago, in XP OS there are some errors connecting some models.....try in P
98.....y suerte yo no he podido con el
  Reply With Quote
Old 01-08-2004, 16:30   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Uvedovle's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: South Spain
Age: 36
Posts: 2,247
Member: 10905
Status: Offline
Thanks Meter: 109
Working again

@All
If any of you have problems, ask me please, i have xperimented a lot

When a i bought my computer, i was looking for a very good motherboard, and ram memory.
This is the more important because of the hardare protections.
Dont buy motherborads with built in devices like soundcards and Lan cards.

Buy a good one you deserve it




Best regards and thanks for your posts
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP! Dongle not found on my computer GNOSIS Nokia Multimedia 41 02-12-2010 23:22
Ziphone and winpwn not work on 4 computers ottords iPhone 2 / iPhone 3G / iPhone 3GS 1 08-05-2008 09:14
updates to suport site doesnt work on my computer aarons6 SonyEricsson (USB-Smart) 3 02-10-2006 03:52
Lurker is not working on new Alcatel 320 !!! DanV BF, BG, TH, BHx Series 3 02-26-2004 15:26
help: dejan not work on my nbtebook gsmonline Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 12-01-2001 19:29

 



All times are GMT +1. The time now is 00:14.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.40185 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO