GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Alcatel > Alcatel TCL Phones and New Models

Alcatel TCL Phones and New Models OT, OH & E series, and all new TCL and Alcatel Models which are not listed in upper sections.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-09-2019, 02:41   #1 (permalink)
Freak Poster
 
tynch000's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Argentina
Age: 37
Posts: 286
Member: 203536
Status: Offline
Thanks Meter: 55
Alcatel 5059a firmware needed


Hello, any have firmware for alcatel 5059a? thank you in advance
  Reply With Quote
Old 11-10-2019, 00:48   #2 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 43
Posts: 6,712
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 6,290
As a first resorst ...

*** Software Errors / Dead phones - READ THIS FIRST !!! ***

post #2.

Download, install, select model 5059 and follow instructions in SW.

Test and post results.

b.r.
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!
  Reply With Quote
Old 11-10-2019, 18:13   #3 (permalink)
Freak Poster
 
tynch000's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Argentina
Age: 37
Posts: 286
Member: 203536
Status: Offline
Thanks Meter: 55
my phone not have imei: 000000000000000, not start, solution for this phone write firmware with xxxxx box.

Last edited by Brka; 11-12-2019 at 23:53. Reason: removed boxes
  Reply With Quote
Old 11-13-2019, 00:00   #4 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 43
Posts: 6,712
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 6,290
Quote:
Originally Posted by tynch000 View Post
my phone not have imei: 000000000000000, not start, solution for this phone write firmware with xxxxx box.
Alcatel phones have OTP imei (One Time Programmable).
If nvram gets erased, phone will re-create it, after flashing upon first startup, from OTP zone.
This is not any box feature but firmware/design itself.

If phone got completely erased, restoring "proinfo" partition only,
will allow factory updater tool to update/restore it.

b.r.
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 16:59.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.15857 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO