GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Alcatel > Alcatel TCL Phones and New Models

Alcatel TCL Phones and New Models OT, OH & E series, and all new TCL and Alcatel Models whish are not listed in upper sections.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-17-2013, 18:31   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Ciux's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Croatia
Age: 39
Posts: 500
Member: 234440
Status: Offline
Thanks Meter: 19
Alcatel OT-MOVE 2 hard reset

Hi all,

I'm trying to reset the MOVE 2 because of too many attempts to enter the code, the Volume Up + Home + Power to enter the Factory menu, and when you select Clear Flash, it is reset, and up again to the same thing.

Unlock with GBKEY did not help.

How to reset to default?
Has anyone worked on this model?
thanks
  Reply With Quote
Old 04-17-2013, 18:44   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Haicha's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Palestine Free
Age: 56
Posts: 10,905
Member: 330579
Status: Offline
Sonork: 100.1620425
Thanks Meter: 7,107
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by Ciux View Post
Hi all,

I'm trying to reset the MOVE 2 because of too many attempts to enter the code, the Volume Up + Home + Power to enter the Factory menu, and when you select Clear Flash, it is reset, and up again to the same thing.

Unlock with GBKEY did not help.

How to reset to default?
Has anyone worked on this model?
thanks
Friend! Try this:
Hold down Volume up key and press Power key at same time until the screen lights up.

Reset Alcatel One Touch 918D
Turn off your phone. Hold VOLUME UP + power on/off key at same time until the phone switching ON to reset it.
Regards
  Reply With Quote
Old 04-18-2013, 11:16   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Ciux's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Croatia
Age: 39
Posts: 500
Member: 234440
Status: Offline
Thanks Meter: 19
You give me part answer.
I find how to make reset on Alcatel Move 2, need to make like this:

1. Hold down Volume UP + Power (on the screen will show triangle)
2. Now Press one time HOME buton (will show menu)
3. With up and down arrow select wipe data/factory reset
4. Press one time bottom/left touch button
5. Select YES
6. One more time press bottom/left touch button (wait for reset)

Thanks.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Ciux For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 01:40.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.13860 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO