GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Alcatel > Alcatel TCL Phones and New Models

Alcatel TCL Phones and New Models OT, OH & E series, and all new TCL and Alcatel Models which are not listed in upper sections.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-15-2019, 16:32   #1 (permalink)
No Life Poster
 
samicool88's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Europe
Posts: 638
Member: 2085676
Status: Offline
Thanks Meter: 81
alcatel u5 4047d dead


alcatel 4047d dead after flash
try to other file but now not boot
show only mediatek usb port

Detected : MediaTek USB Port (COM9)
Phone detected...Please wait
BBCHIP
[AUTH]Wrong model selected, , please check!!!
Boot Fail.!!!.
All done.


help
  Reply With Quote
Old 04-15-2019, 22:05   #2 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 43
Posts: 6,450
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 5,873
First AID: *** Software Errors / Dead phones - READ THIS FIRST !!! ***

b.r.
ALex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!
  Reply With Quote
Old 04-16-2019, 11:13   #3 (permalink)
No Life Poster
 
samicool88's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Europe
Posts: 638
Member: 2085676
Status: Offline
Thanks Meter: 81
try bro
sp flash tool brom error s_brom_cmd_startcmd_fail (2005)

change also firmware version
but same problem
  Reply With Quote
Old 04-17-2019, 01:13   #4 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 43
Posts: 6,450
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 5,873
Quote:
Originally Posted by samicool88 View Post
try bro
sp flash tool brom error s_brom_cmd_startcmd_fail (2005)

change also firmware version
but same problem
looks like hardware issue to me ...

b.r.
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!
  Reply With Quote
Old 04-17-2019, 11:02   #5 (permalink)
No Life Poster
 
samicool88's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Europe
Posts: 638
Member: 2085676
Status: Offline
Thanks Meter: 81
try to change chagring port but same issue ...
  Reply With Quote
Old 04-18-2019, 10:23   #6 (permalink)
Freak Poster
 
allttar's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: John Kemeny1926-1992
Age: 52
Posts: 473
Member: 136220
Status: Offline
Thanks Meter: 86
Download: MT6580__TCL__4047D__U5_3G__7.0__alps-mp-n0.mp2-V1_gr6580.we.tcl.n_P53 --- MIRROR on MEDIAFIRE

PID: 4047D-2CALWE1


https://www.gsmwan.com


Last edited by Brka; Yesterday at 21:21. Reason: added password, because copy-paster was unable to read
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 13:24.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.55702 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO