GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Alcatel > Alcatel TCL Phones and New Models

Alcatel TCL Phones and New Models OT, OH & E series, and all new TCL and Alcatel Models which are not listed in upper sections.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-24-2017, 13:23   #1 (permalink)
Freak Poster
 
love-for's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: PAKISTAN
Posts: 331
Member: 233108
Status: Offline
Sonork: 100.1587561
Thanks Meter: 74
I NEED ALCATEL 6044D POP UP firmware


I NEED ALCATEL 6044D POP UP firmware
AFTER FORMATE SET HANG ON LOGO
  Reply With Quote
Old 03-18-2017, 10:20   #2 (permalink)
Freak Poster
 
love-for's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: PAKISTAN
Posts: 331
Member: 233108
Status: Offline
Sonork: 100.1587561
Thanks Meter: 74
sir xxxxxxx box supported this chip pls i need flash file

Last edited by Brka; 03-18-2017 at 23:23. Reason: removed boxes
  Reply With Quote
Old 03-19-2017, 01:49   #3 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 41
Posts: 5,336
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 3,901
Quote:
Originally Posted by love-for View Post
sir xxxxxxx box supported this chip pls i need flash file
I sent you PM, there is something to test ...

b.r.
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!
  Reply With Quote
Old 03-19-2017, 06:52   #4 (permalink)
Freak Poster
 
love-for's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: PAKISTAN
Posts: 331
Member: 233108
Status: Offline
Sonork: 100.1587561
Thanks Meter: 74
my problam solve your file my phone working
  Reply With Quote
Old 03-20-2017, 04:01   #5 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 41
Posts: 5,336
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 3,901
Quote:
Originally Posted by love-for View Post
my problam solve your file my phone working
Here we go ...

ot-6044D-2AALPK1_G05EN_V1.0_wt86001_Original_QFIL_ROM_by_bR kA

QFIL / Commercial box compatible file. Pakistan (PK) Region / Languages.
Factory stock rom, not box readout. Tested, working 100%.


archive pass : forum.gsmhosting.com

b.r.
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!
  Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to Brka For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 05-24-2017, 12:07   #6 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 42
Member: 270355
Status: Offline
Thanks Meter: 2
my phone now don't see sim card. Solution ?
  Reply With Quote
Old 05-24-2017, 20:37   #7 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 41
Posts: 5,336
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 3,901
Quote:
Originally Posted by mlinocetka View Post
my phone now don't see sim card. Solution ?
Without additional details (Previous state of phone, what you did, etc.),
no one can say for sure.
Also, post original PID of the phone, ie: 6044D-2xTNRS1.

b.r.
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!
  Reply With Quote
Old 05-25-2017, 10:33   #8 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 42
Member: 270355
Status: Offline
Thanks Meter: 2
original pid of the phone 6044D-2BS7RS1, previous state stuck on alcatel logo. Any other ROM ?
  Reply With Quote
Old 05-25-2017, 23:09   #9 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 41
Posts: 5,336
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 3,901
Quote:
Originally Posted by mlinocetka View Post
original pid of the phone 6044D-2BS7RS1, previous state stuck on alcatel logo. Any other ROM ?
There is same Telekom Serbia rom, as original, but available only
via service access/tools, means - phone must be in hands for repair.

b.r.
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!
  Reply With Quote
Old 09-13-2017, 16:30   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2017
Location: portugal
Posts: 29
Member: 2747822
Status: Offline
Thanks Meter: 1
i need flash file for 6044D portugese ?

its having support in any box ??
  Reply With Quote
Old 09-13-2017, 16:33   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2017
Location: portugal
Posts: 29
Member: 2747822
Status: Offline
Thanks Meter: 1
I NEED alcatel 6044D-2BALWE1 PORTUGESE FLASH FILE
  Reply With Quote
Old 09-13-2017, 19:42   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2017
Location: portugal
Posts: 29
Member: 2747822
Status: Offline
Thanks Meter: 1
with which flash tool i can install this flash file ?? brka

https://mega.nz/#!QUhjTRSD!j9-W80k2K...qS0HTW_STrsxG4
  Reply With Quote
Old 09-13-2017, 21:32   #13 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 41
Posts: 5,336
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 3,901
Quote:
Originally Posted by gsmhosue View Post
with which flash tool i can install this flash file ?? brka

https://mega.nz/#!QUhjTRSD!j9-W80k2K...qS0HTW_STrsxG4
It's written in post #5 ... Qualcomm QPST Suite, inside is QFIL Flasher ...

b.r.
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!
  Reply With Quote
Old 11-19-2017, 14:27   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 1
Member: 2538192
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I would be grateful if someone could help...Alcatel 6044D, pid 2AS7RS1, used by Brka rom and now phone is not recognising the sim...
It detects the sim but there is no network coverage
  Reply With Quote
Old 11-20-2017, 22:25   #15 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 41
Posts: 5,336
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 3,901
Quote:
Originally Posted by shommy_kg View Post
I would be grateful if someone could help...Alcatel 6044D, pid 2AS7RS1, used by Brka rom and now phone is not recognising the sim...
It detects the sim but there is no network coverage
You can contact me via pm, we're in nearby cities.
ofc, phone need to be in my hands for repair.

b.r
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 04:49.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.21704 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO