GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Alcatel > Alcatel TCL Phones and New Models

Alcatel TCL Phones and New Models OT, OH & E series, and all new TCL and Alcatel Models which are not listed in upper sections.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-11-2017, 17:22   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2004
Location: Antalya/Türkiye
Age: 36
Posts: 259
Member: 64224
Status: Offline
Thanks Meter: 23
Need VFD900 firmware


phone in dload mode and i need repair firmware, any one can help pls?
  Reply With Quote
Old 08-11-2017, 22:49   #2 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 41
Posts: 4,985
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 3,313
Quote:
Originally Posted by İ[email protected] View Post
phone in dload mode and i need repair firmware, any one can help pls?
Only in authorized service center, with phone in their hands.

Or ... via box, and you will need one working phone to read backup and write into that faulty one.

p.s. Phone is Alcatel IDOL 4s, rebranded by Vodafone.


b.r.
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!
  Reply With Quote
Old 08-12-2017, 13:13   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2004
Location: Antalya/Türkiye
Age: 36
Posts: 259
Member: 64224
Status: Offline
Thanks Meter: 23
Quote:
Originally Posted by Brka View Post
Only in authorized service center, with phone in their hands.

Or ... via box, and you will need one working phone to read backup and write into that faulty one.

p.s. Phone is Alcatel IDOL 4s, rebranded by Vodafone.


b.r.
Alex
which box can do ? read backup
  Reply With Quote
Old 08-13-2017, 23:26   #4 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 41
Posts: 4,985
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 3,313
Quote:
Originally Posted by İ[email protected] View Post
which box can do ? read backup
Use search please. At least 3+ boxes support Qualcomm based models.

b.r.
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 12:45.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.23015 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO