GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Motorola > Motorola Hardware Repair

Motorola Hardware Repair here all threads Related to Motorola Hardware Servicing and Repairing.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-01-2005, 21:53   #16 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2004
Age: 31
Posts: 431
Member: 97043
Status: Offline
Thanks Meter: 24
motorola v3 power button not responding if i power on the phone the power but wount have any function again even if i want to off the phone until i remove the battery,but every other thing in and on the phone are working fine, i have even opened and cleaned the phone but still no responce from the power button it only comes on ...please help me...
  Reply With Quote
The Following 8 Users Say Thank You to segun For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 09-03-2005, 04:53   #17 (permalink)
No Life Poster
 
silveraxe's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Age: 36
Posts: 652
Member: 166746
Status: Offline
Thanks Meter: 86
came right. fixed

Quote:
Originally Posted by silveraxe
Hi
I have a V150, it is saying "Insert sim Card" (with sim inserted ofcos)
Has anyone got a solution for this please?
thanks in advance
Ok so everyone can benefit from this,
on the right hand top corner of the sim card connectors lies 3 diodes in a row horizontally, i changed two of them, phone is 100% now.
  Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to silveraxe For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 09-03-2005, 04:55   #18 (permalink)
No Life Poster
 
silveraxe's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Age: 36
Posts: 652
Member: 166746
Status: Offline
Thanks Meter: 86
i need help....
Im busy fitting a motorla c205 and a T190 LCD, they seem to be the same,
I cannot get the LCD cable to stick onto the pcb, everytime i apply heat it comes out somehow... can anyone please assist with this, as this is very frustrating for me when i cant get something right (which i got right before)

thanks
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to silveraxe For This Useful Post:
Old 09-04-2005, 03:09   #19 (permalink)
No Life Poster
 
Amartt's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Age: 34
Posts: 589
Member: 115826
Status: Offline
Thanks Meter: 391
Quote:
Originally Posted by silveraxe
i need help....
Im busy fitting a motorla c205 and a T190 LCD, they seem to be the same,
I cannot get the LCD cable to stick onto the pcb, everytime i apply heat it comes out somehow... can anyone please assist with this, as this is very frustrating for me when i cant get something right (which i got right before)

thanks

Ok pal .Firts not use ordinarie souder iron point in this work use a 15 W souder
Is Preferible Antex and Flux paste


Use a plate tool to hold the screen ribbom put souder past or flux in all the video line then put the ribbom screm hold the ribbon and whit presion whit the Desruptor

And very carefull let a little down space in the ribbon flex to u can put the
sourder to hot the flux or souder past ( the sourder past mix whit the soulder line )ok is all
  Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to Amartt For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 09-05-2005, 00:07   #20 (permalink)
No Life Poster
 
silveraxe's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Age: 36
Posts: 652
Member: 166746
Status: Offline
Thanks Meter: 86
wow... what a detailed description.. thanks man.. its working now,
all is ok 100%

2) I have 4 t190's not charging, 3 of them i changed the block they are fine now
the last one is giving me trouble, i changed the block so now its recognising the charger and is charging for 4 seconds, then as soon as the light goes on it restarts charging process and does this for ever...
I changed every diode and charging controller at the bottom of the phone near charging block and changed the light controller on the front bottom of pcb (due to desperation lol) what can solve this, its still doing the same thing!
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to silveraxe For This Useful Post:
Old 09-05-2005, 00:16   #21 (permalink)
No Life Poster
 
silveraxe's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Age: 36
Posts: 652
Member: 166746
Status: Offline
Thanks Meter: 86
solution found

I found a solution on the forum:
will try it and post tomorrow...

reset eprom &
use this diagram...
Attached Images
File Type: jpg 100% solotion 191 charging solotion.JPG (61.7 KB, 11384 views)
  Reply With Quote
The Following 24 Users Say Thank You to silveraxe For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 09-07-2005, 17:53   #22 (permalink)
No Life Poster
 
s1emens's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Age: 34
Posts: 1,260
Member: 40602
Status: Offline
Thanks Meter: 107
I have a problem with C650 blank LCD. Phone work normally except for blank LCD. Already flashed with SmartMoto, change a new LCD. Got no clue at all. Any help?

BR,
s1emens
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to s1emens For This Useful Post:
Old 09-07-2005, 21:06   #23 (permalink)
Freak Poster
 
HAJGSM's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: heaven gate
Age: 8
Posts: 290
Member: 34710
Status: Offline
Thanks Meter: 26
Red face c333 speaker ways

sevgigsm,can you please send me pictures for motorola c333 speaker ways?the speaker sometimes work,and at times not.i have tried changing it but still the same problem
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to HAJGSM For This Useful Post:
Old 09-07-2005, 21:56   #24 (permalink)
No Life Poster
 
silveraxe's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Age: 36
Posts: 652
Member: 166746
Status: Offline
Thanks Meter: 86
RE:
I have a c650, came in for LCD,
I fitted new LCD, phone is fine, loudspeaker is working fine, but the handsets speakers is not working at all and the speaker I tested its 100%.
any solution pls???
  Reply With Quote
Old 09-08-2005, 16:19   #25 (permalink)
Freak Poster
 
HAJGSM's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: heaven gate
Age: 8
Posts: 290
Member: 34710
Status: Offline
Thanks Meter: 26
i have searched new motorola hardware solutions,but didnt see my solution,c333 speaker ways.can anybody help me?
  Reply With Quote
Old 09-10-2005, 11:17   #26 (permalink)
No Life Poster
 
amitks_in's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NEW DELHI, INDIA
Age: 40
Posts: 1,700
Member: 111665
Status: Offline
Thanks Meter: 177
c-350 motorola only on/off button working no other button is working ! its not a water damage phone ! board is clean ! I removed the keypad sticker and check with tweezers ! still no button working ! I need solution plz !
  Reply With Quote
Old 09-10-2005, 15:18   #27 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: Sahiwal Punjab , Pakistan
Posts: 2,882
Member: 123133
Status: Offline
Sonork: 100.999
Thanks Meter: 872
hi
i have a c975 .. in charging fault.. when we attach the charger into the mobile he shows charging but not save.. also mobile heat up when we try to charge it
any one have complete solution
Br
Kuku
  Reply With Quote
Old 09-10-2005, 17:48   #28 (permalink)
Banned
 
sanjeewa57's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: on your mind
Age: 31
Posts: 798
Member: 170619
Status: Offline
Thanks Meter: 13
any one has motorola 3788 schematic plz upload it
  Reply With Quote
Old 09-10-2005, 18:26   #29 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2001
Location: ASIA
Posts: 359
Member: 6569
Status: Offline
Thanks Meter: 11
can anybody help me with c975 keypad not working, I think it has a matrix and that is not available in the market.


gsmsharing.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to gsmsharing For This Useful Post:
Old 09-11-2005, 08:00   #30 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2005
Age: 36
Posts: 218
Member: 168352
Status: Offline
Thanks Meter: 17
can anybody help me 4 C-115 spk not working . changed d spk 3 times
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
new motorola hardware repaire tools Athie_dede Motorola Hardware Repair 0 03-22-2010 16:06
NEW IN STOCK: GENIE UNIVERSAL, NEW 2010 hardware version !!! Gobi Main Sales Section 0 11-07-2009 10:56
new motorola Hardware Repair rubel_chakaria Motorola Hardware Repair 1 07-27-2009 23:32
New nokia hardware collection in one pack+new flash files aleenasager GSM Mobile Links 4 10-24-2008 16:45
Need Motorola Hardware! drucrew Main Sales Section 0 02-15-2002 23:21

 



All times are GMT +1. The time now is 23:38.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.50832 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO