GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Motorola > Motorola Hardware Repair

Motorola Hardware Repair here all threads Related to Motorola Hardware Servicing and Repairing.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-09-2007, 08:24   #301 (permalink)
Freak Poster
 
hafizjee's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Lahore, Pakistan
Posts: 297
Member: 234653
Status: Offline
Thanks Meter: 83

I have c157 in big roblem
when i on the set after 10 second becomes off i check bettry it is ok
plssssss help
  Reply With Quote
Old 03-09-2007, 09:03   #302 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 20
Member: 347398
Status: Offline
Thanks Meter: 1
i got rokr that always goes 'contact service provider'
when i try 2 unlock it,it says that the phone need 2 do test point mode
  Reply With Quote
Old 03-09-2007, 12:24   #303 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Age: 41
Posts: 209
Member: 111373
Status: Offline
Thanks Meter: 25
i have a motorola v3i but cant get it out of bootloader mode do you now a solution for that
  Reply With Quote
Old 03-09-2007, 18:12   #304 (permalink)
No Life Poster
 
fanbang's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: out there
Posts: 1,013
Member: 73674
Status: Offline
Thanks Meter: 89
L6 microphone is not working. have tried 2 new mics. still same. pb in on the board. but where?
thanks
br
  Reply With Quote
Old 03-11-2007, 08:16   #305 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2006
Location: chennai,india
Posts: 172
Member: 309499
Status: Offline
Thanks Meter: 11
v3 key pad

Quote:
Originally Posted by eaglemobiles View Post
I have changed the full housing for my Motorola V3 now the keypad is not working only power key works.

Any help please
bro first check the keypad strip /flex cable if any line is cut the key pad will not work or better change the orginal housing and then check or change the keypad strip all the best post result
regards
jaffar_ahamed
  Reply With Quote
Old 03-11-2007, 08:24   #306 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2006
Location: chennai,india
Posts: 172
Member: 309499
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Quote:
Originally Posted by NELU-GSM View Post
v3 show charge when charger is connected but not charge, battery still at same level like when i put phone to charge
mate if it is water logged then clean the pcb and check post result
best regards
jaffar_ahamed
  Reply With Quote
Old 03-12-2007, 11:45   #307 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2004
Location: algéria
Age: 43
Posts: 751
Member: 69250
Status: Offline
Thanks Meter: 27
hello all
i have a trouble to unlock my v3x with different tools usb-smart got smart-clip with smart moto and secard but no way the problem in test point when i cannect the test point it reconise not the usb peripherique so if some one can help me to find the way of test point thanks in adavnce [email protected]
  Reply With Quote
Old 03-12-2007, 12:11   #308 (permalink)
No Life Poster
 
.:Ripgsm:.'s Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: tuttotelefonia
Posts: 1,846
Member: 125945
Status: Offline
Thanks Meter: 495
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by cell2cell View Post
v3 no lcd both inside and outside
Controll, the down keypad whith flat, but after flash this phone whith one FW no BRAND.
  Reply With Quote
Old 03-12-2007, 18:19   #309 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1
Member: 382713
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Unhappy application and midi soft problem

Dear
I have a mobile phone motorolla V360. in my menu program when i click to the button games&application an error message appear that tells:" No installed midi and suites". what shall i do to resolve that and install application in my cellular.thanks for reading and 100thanks if you answer me.ciao
  Reply With Quote
Old 03-12-2007, 21:40   #310 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 10
Member: 457910
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Hi, I need help in fixing a V3i microphone. It does not work, and the phone haven't been water damaged. Can you please help me, or at least help me find the schematics for the V3i. Thank you.
  Reply With Quote
Old 03-15-2007, 11:31   #311 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Age: 42
Posts: 37
Member: 178023
Status: Offline
Thanks Meter: 3
urgent
The phone speaker is Ok, but no sound in speaker, please giv me the solution to repair.Thank's.
The phone speaker is Ok, but no sound in speaker, please giv me the solution to repair.Thank's.
  Reply With Quote
Old 03-15-2007, 11:48   #312 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Age: 42
Posts: 37
Member: 178023
Status: Offline
Thanks Meter: 3
i got it.i know the solution...i just take out the charging connector n its ok....
u all may try n c
  Reply With Quote
Old 03-16-2007, 19:03   #313 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 283
Member: 390137
Status: Offline
Thanks Meter: 28
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by dcnat View Post
hi..can u help me with my rokr..
i flash it with the exact same file with the original..but now the keypad's not working.
and i cant make it to enter boot mode.
what should i do, since in order 2 flash it, the phone need to be in boot mode..
1. did you open your phone?? check if you don't leave disconnected the keyboard.
2. flash your phone with another full flash
3. Open RSD Lite, to put your phone in flash mode press * # power 4 seconds or without battery short the 13 and 14 pins with a thin wire and put the battery while you mantain the short this force the phone to enter in flash mode.
4. If you need to make testpoint see the attached picture
Attached Images
File Type: jpg E398_E1.jpg (99.0 KB, 276 views)
  Reply With Quote
Old 03-16-2007, 19:10   #314 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 283
Member: 390137
Status: Offline
Thanks Meter: 28
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by dcnat View Post
i got rokr that always goes 'contact service provider'
when i try 2 unlock it,it says that the phone need 2 do test point mode
you need to put the phone in blank mode or testpoint is the same making a short with a wire between ground and the testpoint pin like showing in picture
Attached Images
File Type: jpg E398_E1.jpg (99.0 KB, 193 views)
  Reply With Quote
Old 03-16-2007, 19:11   #315 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 283
Member: 390137
Status: Offline
Thanks Meter: 28
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by rajSE View Post
i have a motorola v3i but cant get it out of bootloader mode do you now a solution for that
you need to flash it with another firmware
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Post here any problem about Nokia keypad - key, and let me give you the solution stefani Nokia Repair Guide and FAQ 850 08-22-2013 13:05
Post me a problem in NOKIA and get it solved. Shmona Nokia Hardware & Hardware Repair 6 12-31-2007 09:17
Like allways, NsPro give you THE BEST, FASTEST and of chourse.. the REAL!!! solutions Elco NSPRO 73 04-25-2007 17:18

 



All times are GMT +1. The time now is 01:33.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.43747 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO