GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Typhoon Dongle

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-16-2008, 21:55   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Feb 2005
Location: Alger
Age: 51
Posts: 88
Member: 116644
Status: Offline
Thanks Meter: 10
Bad Dongle Bad Resseler in Algeria


Looking for Typhoon Card...
6 SmartCard Readers present in system
No card [Axalto e-gate 0]
No card [Axalto e-gate 1]
No card [Axalto e-gate 2]
No card [Axalto e-gate 3]
No card [Axalto e-gate 4]
Card found [FT SCR2000 0]
Card ID: 21281***x
Card HW Revision: TYPHOON1
Card Activation Slots: 56
Slot #1 Activated (HotSupport)
Slot #2 Activated (Nokia DCT4, WD2, DCT4Plus, ADSP & APE Flasher)
Slot #6 Activated (Nokia BB5)
Starting Card Update process...
Connecting to Typhoon Server...
Typhoon Server v9.1+SX4, (c) 2004-2008 KarwosGSM
Synchronizing Card Services with Server...
Services synchronized OK!
Slot #1 Activated (HotSupport)
Slot #2 Activated (Nokia DCT4, WD2, DCT4Plus, ADSP & APE Flasher)
Slot #6 Activated (Nokia BB5)
Updating card firmware...
Firmware updated OK
Trying to pair card with UFSx...
Found 1 FTDI Devices
Booting UFSx S/N 112***
UFxBoot V2.2 (c) SarasSoft 2003.
UFS_USB V2.6 (c) SarasSoft 2005.
Box is activated
Reading Secure EEPROM...
Secure EEPROM Read OK
Sending pair data request to server...
Error: NO CREDITS LEFT FOR NEEDED ACTIVATION, CONTACT RESELLER FOR PURCHASING CREDITS
Signing card with RSA...
RSA Signature written OK
Disconnected from Typhoon Server
No card [FT SCR2000 0]

I have not use this dongle for one Telephone??????!!!!!!!!!!!!!
  Reply With Quote
Old 02-17-2008, 10:17   #2 (permalink)
No Life Poster
 
HONEY's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: India, China
Posts: 1,792
Member: 44158
Status: Offline
Sonork: 100.64344
Thanks Meter: 143
No need to post bla bla, you dont need to buy any credits for pairing nor our software says this error which you edited and posted above, also if you read forum rules you will see their is written "First before posting use the "search"-option in the board!" which you did not do even, i did the job for you and search result is here Typhoon user guide / installation guide



BR.
  Reply With Quote
Old 02-17-2008, 10:37   #3 (permalink)
No Life Poster
 
huzsolt's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: YODAFON
Posts: 1,524
Member: 75392
Status: Offline
Sonork: 100.81199
Thanks Meter: 134
@mus67, youdon't need to use animore "Typhoon Key\Activation_Tool.exe" for requesting kac file to pair dongle to UFS. Pairing is done automaticly when running "updater" and you have an extra free log for it. But if you run activation tool, that free log is lost for kac generating, and you need to talk to your reseller or any supporter to generate one more free log for your dongle. next time search before post, it is always a good thing to to...

ps

and don't start a thread with "bad supporter/reseller/programer/dongle/update etc" just becouse you encountered a problem, and didn't ask anybody to help you out, this way you won't solve your problem , only supporter get's pissed off....
  Reply With Quote
Old 02-17-2008, 10:42   #4 (permalink)
No Life Poster
 
karwos's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Poland
Age: 29
Posts: 4,943
Member: 117496
Status: Offline
Sonork: 100.83919
Thanks Meter: 22,683
Hehe
we adding credits to anyone who need it...
also pairing ufs with typhoon shold be done only ONE TIME
so next time if you update your card, just ignore this message as long as its paired already...

so next time dont hesistate to contact your reseller, or click on my nick and "send private message" credit will be added in seconds...

br
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Masters of algeria!Repair of mobile GSM in algeria samirov-gsm Off Topic Zone 3 01-21-2010 08:34
Bad bad bad bad for some resseler allGSMcode Off Topic Zone 0 10-25-2009 18:09
BAD Dongle BAD Elco BAD Support cobra02a NSPRO 7 02-15-2006 16:58
Nokia Mt-box,infinity-box,sagem Dd,cruiser Dongle In Stock In Algeria abdenour Main Sales Section 0 12-26-2005 01:26
www.fonesclinic.net.we have Jtag,cruiser,sst dongle and more in algeria abdenour Main Sales Section 0 10-11-2005 15:11

 



All times are GMT +1. The time now is 03:01.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.26738 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO