GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Typhoon Dongle

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-03-2009, 10:06   #1 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Apr 2008
Location: Indonesia(Jakarta)
Posts: 39
Member: 755025
Status: Offline
Thanks Meter: 15
Question now after uninstall,like this help??


after uninstal and instal again,why like this...please help me Mr. Honey...firewall is off....

is not a valid integer value


sorry can not upload pic......??????
  Reply With Quote
Old 02-04-2009, 15:06   #2 (permalink)
No Life Poster
 
HONEY's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: India, China
Posts: 1,792
Member: 44158
Status: Offline
Sonork: 100.64344
Thanks Meter: 143
Clear IE cache & then try ..



BR.
  Reply With Quote
Old 02-06-2009, 06:58   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Age: 41
Posts: 36
Member: 161279
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Quote:
Originally Posted by HONEY View Post
Clear IE cache & then try ..



BR.


better solution is contact karwos' sister by icq......and ask her to aktivate again your thypoon....it consume 1credit.


it is not relate with IE cache i think.it's about limit of aktivation per day or week or month...... make ppl cannot aktivated every times.


maybe....
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Yz_Soebodonk For This Useful Post:
Old 02-06-2009, 07:20   #4 (permalink)
No Life Poster
 
HONEY's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: India, China
Posts: 1,792
Member: 44158
Status: Offline
Sonork: 100.64344
Thanks Meter: 143
Quote:
Originally Posted by Yz_Soebodonk View Post
better solution is contact karwos' sister by icq......and ask her to aktivate again your thypoon....it consume 1credit.


it is not relate with IE cache i think.it's about limit of aktivation per day or week or month...... make ppl cannot aktivated every times.


maybe....
There is nothing like this, he have different problem and you asking him to get 1 credit for pair.. Also now no need to ask us for pairing credit since its open, you can pair as many times you want.



BR.
  Reply With Quote
Old 02-08-2009, 20:50   #5 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Apr 2008
Location: Indonesia(Jakarta)
Posts: 39
Member: 755025
Status: Offline
Thanks Meter: 15
problem solved operating system crash....erase or formated and new-install OS
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need Help....show like this after repairing testpoint with SETOOL gsmpointhrp SETool2 0 02-28-2009 07:04
n70 white disply after shorting smps like this? jasimbinrashid Nokia Hardware & Hardware Repair 3 08-14-2008 12:22
nokia n70 was hang& after flash become like this aboaldarsh Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 4 01-25-2007 11:00
SONY P910- now i know there have been alot like this but please help ... hustler942 Sony Ericsson Media, RingTones, Games 1 11-21-2005 02:00
K500i after flash become like this?? ocean0 HWK 14 10-29-2005 08:53

 



All times are GMT +1. The time now is 15:40.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.27346 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO