GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Typhoon Dongle

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-18-2008, 15:24   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Chawkiz_gsm's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: tunisia kairouan
Age: 42
Posts: 1,508
Member: 3768
Status: Offline
Thanks Meter: 75
wwwwwaaaaaaaaaaaaw socket error !!!!


i write wwwwwwwwaaaaaaawwwwwwww because no solution for this problem no 1 repand to


only admin write ( see this link ..... bla bla )) this link and this solution is fake


Run file: C:/Windows/System32/drivers/etc/hosts
Write at end of file:

83.20.7.89 typhoon.karwos.net

no work ....................... nnneeeeed to repair this bug


3 week server not work whay you play with custmer
  Reply With Quote
Old 09-19-2008, 13:35   #2 (permalink)
No Life Poster
 
HONEY's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: India, China
Posts: 1,792
Member: 44158
Status: Offline
Sonork: 100.64344
Thanks Meter: 143
Hi,

Server is working, I dont understand what do you mean by this "only admin write" -- anyway i tell u what customer write, see Typhoon Server Connection 10060 Problem - Solution



BR.
  Reply With Quote
Old 09-19-2008, 16:16   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Chawkiz_gsm's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: tunisia kairouan
Age: 42
Posts: 1,508
Member: 3768
Status: Offline
Thanks Meter: 75
i have many year in gsm software and hardware ok i m not stupid ok i know what should i do
-----------------------------------------------------------
replace the server (102.54.94.97 rhino.acme.com)
with this new server (83.20.7.89 typhoon.karwos.net)
save the file then try again ..................
---------------------------------------------------------------------
for me not worked this solution and many user not work for him ok


i m mean with ( only andmin ) Product Supporter (make for you link and tell you this solution) no good discussion about problem to slove always like this
  Reply With Quote
Old 09-19-2008, 19:29   #4 (permalink)
No Life Poster
 
karwos's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Poland
Age: 29
Posts: 4,944
Member: 117496
Status: Offline
Sonork: 100.83919
Thanks Meter: 22,715
Server is working of course without any problems, we expected a lot of HW and NET problems last time but server was working all the time - you need DELETE entry in hosts file.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Socket Error # 10060 Itanium FuriouS II 9 08-13-2010 08:40
File download error -> Socket Error # 10054 Code:L.A 22 Cyclonebox 2 06-07-2009 19:17
Socket Error..Update Error.. LoveLess Infinity-Box 3 11-15-2008 15:59
socket error #10054 Falck Redbox 0 04-26-2005 20:54
always says socket error at nec server hiteshhitesh FuriouS II 9 01-16-2005 13:03

 



All times are GMT +1. The time now is 10:45.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.22741 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO