GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Griffin Products > MT-BOX


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-23-2007, 09:31   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: KRAKOW POLAND
Posts: 39
Member: 77704
Status: Offline
Thanks Meter: 0
3250 ASK to RPL problem


Hello, I've problem with 3250. Phone was flashed with old version of MTBOX (long time ago) After flash phone has :

V 04.14/10-10-06/RM-38 (c) Nokia.
IMEI: 357933009761xxx
Operator: FFFFFFFFFFFFFFFF
Profile bits: FFFFFFFFFFFFFFFF
Closed on GID1: 00101F

Few days ago I sent ASK file to calculate (GTServer). Server accepted file and next day generated RPL file.

I wrote this file into the phone :

============= Set FBus mode for info =============
Pins:
Mbus 1, Box Tx 1, Box Rx 1, Bsi 0
Phone is in: Test mode
Model: RM-38 (RM-38)
V 04.14/10-10-06/RM-38 (c) Nokia.
IMEI: 357933009761xxx
Simlock send - SUCCESSFULL!!!
SuperDongle send - SUCCESSFULL!!!

V 04.14/10-10-06/RM-38 (c) Nokia.
IMEI: 357933009761xxx
Operator: 0000000000000000
Profile bits: 2440700000000000
Sim Status: Not locked


After this phone showed on display "PHONE START-UP FAILED CONTACT THE RETAILER"
I tried to flash with newest FW version via MT-BOX (FBUS and USB) and POENIX but no results.

Is this RPL file calculated correctly ???

Please help, I lost credit and still have useless phone

B.R.
simono
  Reply With Quote
Old 05-23-2007, 11:03   #2 (permalink)
No Life Poster
 
911GT's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 5,760
Member: 409197
Status: Offline
Thanks Meter: 75
man read in forum please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
try to write good PM 1,135 fields
  Reply With Quote
Old 07-09-2007, 18:54   #3 (permalink)
No Life Poster
 
irfanamin2's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 3,766
Member: 82423
Status: Offline
Thanks Meter: 1,201
@911GT Thanks for your info. I have same fault I write this pm "3250-rm-38-mt-full.pm" Select Fields 1, 135. Now phone is working.
  Reply With Quote
Old 07-09-2007, 19:28   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2004
Location: in somewher in the earth
Age: 39
Posts: 746
Member: 82249
Status: Offline
Sonork: 100.114416
Thanks Meter: 63
1: write feild 308
2: write all
thats all.......................
br
  Reply With Quote
Old 09-20-2007, 22:17   #5 (permalink)
No Life Poster
 
MihaiGsm2003's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Romania
Age: 45
Posts: 540
Member: 62032
Status: Offline
Sonork: 1582666
Thanks Meter: 191
Quote:
Originally Posted by barhoomh View Post
1: write feild 308
2: write all
thats all.......................
br
Use SX4 AUTH to write PM
  Reply With Quote
Old 12-12-2007, 12:45   #6 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Oct 2003
Location: SOUTH INDIA
Age: 46
Posts: 91
Member: 40770
Status: Offline
Sonork: 100.1575894
Thanks Meter: 10
Hi@911GT

sorry ,i already search alot b4 posting this...cooooool

When i load that full pm, i couldint find that 1,135 sections to click ?

u mean i need to modify that PM ? i opens that file with note pad but 135 section is not seen....?

could u pls explain a little..
  Reply With Quote
Old 12-12-2007, 13:45   #7 (permalink)
No Life Poster
 
911GT's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 5,760
Member: 409197
Status: Offline
Thanks Meter: 75
Mate 1 Is 1 But 135 Is A 309 In Hex.
If You Open With Notepad Need To Have A 1 And 309 Sections
Attached Images
File Type: jpg pm1,135.jpg (117.2 KB, 30 views)
  Reply With Quote
Old 12-18-2007, 20:21   #8 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Oct 2003
Location: SOUTH INDIA
Age: 46
Posts: 91
Member: 40770
Status: Offline
Sonork: 100.1575894
Thanks Meter: 10
THANKS ALOT BRO...FOR UR REPLY

i solve the problem with fully readed pm from a good handset...

u tried to hide the S/N of box...but still can see the S/N in the picture ..just joke.. sorry

Rgrds
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DCT4 ask to rpl problem Gsm-W Gsmfather The Wholesale Unlocking Database 2 10-25-2008 12:33
Problem mit ASK to RPL Aneskelic MT-BOX 0 05-29-2008 08:57
Griffin ASK to RPL calculation problem littel MT-BOX 1 11-29-2007 09:41
Auto-RPL Backup,Write RPL, ASK to RPL for BB5 matrix05300 HWK 0 02-28-2007 18:58
2112 CDMA ASK TO RPL Problem ELWAN Griffin 0 08-23-2006 08:10

 



All times are GMT +1. The time now is 11:35.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.47648 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO