GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (Non-Official Support) > Griffin Products > MT-BOX

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-01-2006, 14:18   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,216
Member: 28559
Status: Offline
Thanks Meter: 41
can mt-box work with cdma phones?

i just got mt-box and i was wondering if mt-box nokia read write to cdma phones?
  Reply With Quote
Old 07-01-2006, 15:01   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2004
Location: Brasil: MS Pantanal
Age: 29
Posts: 319
Member: 65397
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Colleague I also have this he/she doubts on this box. In the site of support of her he/she speaks that is possible to emulate the mt-box. for her to work as fls-4 pkd-1 and pkd-1rd. They put I don't know if it really works..

If the mt-box to emulate fls-4 is really possible to do flash in cdma and ******** using the phoenix.


will it be that she really works how fls-4?

these are the specifications of her site www.mt-box.org




Features:
3 devices in one:
FLS-4, PKD-1 (normal) or PKD-1RD (Research and Development dongle) Also has it adds limited FPS-8 functions enabled (flashing too). Can uses FPS-8 menu it goes flashing when in PKD-1 mode. Live detailed information than in FLS-4 mode when flashing in FPS-8 mode.

Works the PKD-1RD (it lives menus enabled in Wintesla/Phoenix) R&D option in Flash menu goes ADSP erase and blank check

TDMA, CDMA, WCDMA flash, repair, tuning, calibrate. Bluetooth and ADSP repair and flash.

Can be used goes many things such it lives the calibrating, tuning, testing, increasing emission power etc. it Goes it adds operations you may need additional equipment:
RF generator, JIG test, frequency counter.

Enables users to work with different Nokia phone platforms:
GSM, EGSM, TDMA, CDMA, WCDMA.
  Reply With Quote
Old 07-01-2006, 15:51   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,216
Member: 28559
Status: Offline
Thanks Meter: 41
seems like i need to buy another tool for cdma nokia. can someone recommend a nokia tool that works well with nokia cdma phones?
  Reply With Quote
Old 07-01-2006, 20:50   #4 (permalink)
No Life Poster
 
stefanusrudy's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: S71x'xxx" - E1124x'xxx"
Posts: 2,807
Member: 128035
Status: Offline
Thanks Meter: 315
@ gorgans:
what type of cdma that you want to flash?
with mt-box, i have ever flashed 2280/RH-17, 2112/RH-57, 2116/RH66, 3125/RH-61, 3105/RH-48, 6255/RM-19, etc...

@Fernandowap:
about phoenix, try read more here:
News on (MT-Box Nokia) User Read This

regards to all
  Reply With Quote
Old 07-02-2006, 01:57   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,216
Member: 28559
Status: Offline
Thanks Meter: 41
@ stefanusrudy
what did you use to flash these cdma phones? phoenix software? or mt-box software.
i need to know all that mt-box can do and
i need to have a tool that can flash and read cdma nokia
  Reply With Quote
Old 07-03-2006, 08:15   #6 (permalink)
No Life Poster
 
stefanusrudy's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: S71x'xxx" - E1124x'xxx"
Posts: 2,807
Member: 128035
Status: Offline
Thanks Meter: 315
@ gorgans:
what type of cdma that you want to flash?
with mt-box, i have ever flashed 2280/RH-17, 2112/RH-57, 2116/RH66, 3125/RH-61, 3105/RH-48, 6255/RM-19, etc...

Quote:
i need to have a tool that can flash and read cdma nokia
but i apologize that i don't get what you mean with "read cdma nokia"...
  Reply With Quote
Old 12-11-2006, 11:12   #7 (permalink)
No Life Poster
 
gsmsikar's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 5,141
Member: 28004
Status: Offline
Sonork: 100.1601142
Thanks Meter: 715
can i repair this 2112 esn problem with this mtbox ?

Phone is in: Normal mode
Model: RH-57 ( 2112)
V O150V0200.nep/04-10-04/RH-57 (c)NMP
Production serial number M4D799056
Product code 0517521
Module code 0202694
Basic production code 0521206
Flash code 0
Order number 0
Long production SN 0
MCU SW V O150V0200.nep/04-10-04/RH-57/(c)NMP
HW 6010
PCI 0
UEM 8
UPP 8514
RFIC DSP400_VES_04w18_00_UP3
DSP DSP400_VES_04w18_00_UP3
LCD LDS162
PPM V O150_03w24_45_06.nbr/10-08-2004/R/Q
IMEI: ???????????????


please reply urgently...

thanks
  Reply With Quote
Old 12-11-2006, 12:52   #8 (permalink)
Product Manager
 
stanner_austin's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: INDIA,Gujarat,Surat
Age: 29
Posts: 5,273
Member: 49752
Status: Offline
Sonork: 100.112446
Thanks Meter: 4,209
Donate money to this user
when you read uem its show esn there??????
if not then i think its uem problem i have 10 phones.....same condition..
  Reply With Quote
Old 12-11-2006, 13:03   #9 (permalink)
No Life Poster
 
gsmsikar's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 5,141
Member: 28004
Status: Offline
Sonork: 100.1601142
Thanks Meter: 715
ASIC ID: 2142
Configuration Info (9F):
Number of Flashes: 2
ADR 01 : 002088C0 00000121,SectorSize:10
ADR 02 : 00000001 00000000,SectorSize:00
ExtBUSC: AD7E B61A 1BBE 0BE2 7D58 6BE4 DBEE 6514
Read successfull!
UEM IMEI is: 225:858000000?


it gives this when iu try to read rpl file
  Reply With Quote
Old 12-11-2006, 13:45   #10 (permalink)
Product Manager
 
stanner_austin's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: INDIA,Gujarat,Surat
Age: 29
Posts: 5,273
Member: 49752
Status: Offline
Sonork: 100.112446
Thanks Meter: 4,209
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by gsmsikar View Post
ASIC ID: 2142
Configuration Info (9F):
Number of Flashes: 2
ADR 01 : 002088C0 00000121,SectorSize:10
ADR 02 : 00000001 00000000,SectorSize:00
ExtBUSC: AD7E B61A 1BBE 0BE2 7D58 6BE4 DBEE 6514
Read successfull!
UEM IMEI is: 225:858000000?


it gives this when iu try to read rpl file
CHECK PM...................
  Reply With Quote
Old 12-11-2006, 21:51   #11 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2002
Location: E.T.F
Posts: 93
Member: 13746
Status: Offline
Thanks Meter: 2
HI
Is there any solution I am having this problem.. also
  Reply With Quote
Old 12-12-2006, 19:22   #12 (permalink)
No Life Poster
 
gsmsikar's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 5,141
Member: 28004
Status: Offline
Sonork: 100.1601142
Thanks Meter: 715
no there is no solution of this problem.......
  Reply With Quote
Old 12-12-2006, 23:57   #13 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2002
Location: E.T.F
Posts: 93
Member: 13746
Status: Offline
Thanks Meter: 2
So what mean griffin team .( MT-box dircet ESN) i'm charged my box with 20 credits.But not useful.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Work with CDMA Phones? pcmarket GPGUFC - The best Universal Fbus Cables ever made 1 12-07-2009 15:37
what time MT box can support to flash nokia cdma phone? googlesw MT-BOX 2 09-08-2007 04:41
MT-BOX problem with dct3 phones !!!! chavrotti MT-BOX 4 11-15-2005 11:49
can slaver box work with samsung and ericsson that are not sarasoftproducts obioha powerflasher 2 05-20-2005 02:14
Can griffin box work with 8390? cauchemar Griffin 0 09-13-2004 14:38

 



All times are GMT +1. The time now is 01:21.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.31784 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO