GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Griffin Products > MT-BOX

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-05-2006, 17:51   #1 (permalink)
No Life Poster
 
MNGASHNET's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: in my office
Age: 43
Posts: 602
Member: 78502
Status: Offline
Sonork: 100.86270
Thanks Meter: 7
Still Same Bug In New Vr 1.24


If I Used Cables Or Usb Also Mobile Die Now E50 RM 170 CODE 0535555
Attached Images
File Type: jpg 2.JPG (95.8 KB, 147 views)
File Type: jpg 1.JPG (25.0 KB, 67 views)
  Reply With Quote
Old 10-05-2006, 18:08   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 38
Member: 58038
Status: Offline
Sonork: 100.33033
Thanks Meter: 2
i hawe same problem with this ***** - product 0535555 - flash it with emea -phone dead - blink only for 5 sec. flash by f-bus with mt-box (apac flash with same product code) - all paased ,buth phone still blink .. cant enter test or local mode . flash with ufs too get this error :
1st BOOT : C0,07 [Rm-170]
RAPx ID : 000000010000022600010006010C192101001101
EM 1 ID : 00000232
EM 2 ID : 00000352
RAPx PBID : 2B300210B1325C567D7E8506CE5195E3AA694362
RAPx MODE : 00
RAPx HASH : BAF3A9C3DBFA8454937DB77F2B8852B1
RAPx ROID : 191EC665DFAAF68F
CMT 1st Boot Ok
CMT 2nd Bt: RAP3Gv3_2nd.fg, Ver: 1.14.7
CMT FLID0 : 00EC22FE-00008D21, Sam K5X5629ATM
CMT FLID1 : 00EC0030-00000011, Sam OneNAND1G
CMT FLCNT : 000000000000000000000000000000000000
CMT 2nd Boot OK
CMT ALGO : RAP3Gv3_algo_fps8.fg, Ver: 1.12.5
Aborted ! Too Old Flash Update Pack Version !
Rebooting Mobile
if i change loader RAP3Gv3_algo_fps8.fg with RAP3Gv3_algo.fg i can erase flash buth cant write it ... so .. griffin and ufs team .. its possible to repair this E50 ?
  Reply With Quote
Old 10-05-2006, 18:30   #3 (permalink)
No Life Poster
 
MNGASHNET's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: in my office
Age: 43
Posts: 602
Member: 78502
Status: Offline
Sonork: 100.86270
Thanks Meter: 7
With Usb Flash Complet But Still Not Work Also Programe Close After Flash Auto
  Reply With Quote
Old 10-05-2006, 19:37   #4 (permalink)
Freak Poster
 
cybercom's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: lepa ravna BACKA
Age: 46
Posts: 386
Member: 5745
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Some suggestion from me :

1. Use F-BUS cable
2. Uncheck "Skip CP Extract"
3. Uncheck "Skip erase"

Hit the FLSH button then. All will be ok.

P.S. Download the newest data package and install it full !
  Reply With Quote
Old 10-05-2006, 20:01   #5 (permalink)
No Life Poster
 
MNGASHNET's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: in my office
Age: 43
Posts: 602
Member: 78502
Status: Offline
Sonork: 100.86270
Thanks Meter: 7
Same Flash Complet With F-bus Aftere 1 Min Close Program Or After Finsh Flash U Can Try My Dear
  Reply With Quote
Old 10-06-2006, 15:18   #6 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Feb 2004
Age: 44
Posts: 56
Member: 55718
Status: Offline
Thanks Meter: 2
E50 RM 170 CODE 0535555 DEAD again , MTB_NK1_24
with FBUS flashing
  Reply With Quote
Old 10-06-2006, 15:30   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 38
Member: 58038
Status: Offline
Sonork: 100.33033
Thanks Meter: 2
Unhappy

with phoenix dead usb flashing - same product ,same version - phone still dead
  Reply With Quote
Old 10-06-2006, 16:52   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 34
Member: 225469
Status: Offline
Thanks Meter: 0
with some E50 there is some kind for software-lock situation. It doesn't matter with what you flash it, it will still be dead. We are researching the problem to help revive those phones. What we've tested by now is: if you flash the phone to RM-171, it will work, but will have no camera support. If you fully erase the phone, it will work with RM-170, have camera, but imei will be destroyed ( 123456.....) so you need to rebuild IMEI. As soon as we have solution or more information on the problem we will publish it. Meanwhile please do not speculate by presenting this problem as bug of the flasher.
  Reply With Quote
Old 10-06-2006, 17:36   #9 (permalink)
No Life Poster
 
MNGASHNET's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: in my office
Age: 43
Posts: 602
Member: 78502
Status: Offline
Sonork: 100.86270
Thanks Meter: 7
ok thank team but we try rm 171 also same die with usb take full flash but also dead we have in stock 40 pcs customer back can u fast plz


also whyh programes close if we flash or after finsh i used xp sp2 my pc 3000 p4 intel ram 1 gb - 80 HD MY SYSTEM MADE BY HP COMPANY ANY IDE I TRY 2 PC
  Reply With Quote
Old 10-06-2006, 18:03   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 34
Member: 225469
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I see on the screenshot that you check SkipErase and ForceCP Convert 128K.
skipErase will cause fault if the phone had different version installed!!!! so why do you do it? also are u sure page size is 128K? this would also cause phone not working!!! Bellow is log from flashing with this product code:

Processing File: RM170p_06271.C02
Boot...
rap3gv3_2nd.fg
RAP3Gv3_algo.fg
Erase RAP3 [00380000 - 01F7FFFF]
Erase RAP3 [00000400 - 000006BF]
Erase RAP3 [000006C0 - 0000FFFF]
Erase RAP3 [00010000 - 000105FF]
Erase RAP3 [00010600 - 00010FFF]
Erase RAP3 [00011000 - 00011FFF]
Erase RAP3 [00012000 - 00013FFF]
Erase RAP3 [00020000 - 0013FFFF]
Erase RAP3 [00140000 - 0032FFFF]
Erase RAP3 [00330000 - 0033FFFF]
Erase RAP3 [00340000 - 0037FBFF]
Erase RAP3 [0037FC00 - 0037FFFF]
Erase RAP3 [01FA0000 - 01FEFFFF]
Erase RAP3 [00000000 - 012FFFFF]
Erase[50.76 MB]...
Waiting response for 320 Sec...in 183.36s
Flash[43.13 MB]...in 87.02s
* * Processed file in 276.98 seconds
Processing File: RM170_CHSIMP.U02
Boot...
rap3gv3_2nd.fg
RAP3Gv3_algo.fg
Erase RAP3 [03600000 - 07CFFFFF]
Erase[71.00 MB]...
Waiting response for 320 Sec...in 1.38s
Flash[0.08 MB]...in 1.88s
* * Processed file in 12.03 seconds
No need to extract content.
Processing File: RM170p_06271.L24
Boot...
rap3gv3_2nd.fg
RAP3Gv3_algo.fg
Erase RAP3 [01300000 - 035FFFFF]
Erase[35.00 MB]...
Waiting response for 320 Sec...in 1.00s
Flash[23.41 MB]...in 46.56s
* * Processed file in 54.09 seconds
* * * Phone flashing done in 6: 2 minutes
Post Flash serial tunning of phone....
Pooling mode for full factory set...
V 2.26.01/04-07-06/RM-170 (c) Nokia.
IMEI: ........
Factory Default Settings...OK
Pooling mode for profile update...
RM-170\RM-170_0535555_06.27.01_001.dcpf\06.27.01\ProductProf ile_v1.0.xml
Sending Profile to Phone...OK

  Reply With Quote
Old 10-07-2006, 01:08   #11 (permalink)
No Life Poster
 
MNGASHNET's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: in my office
Age: 43
Posts: 602
Member: 78502
Status: Offline
Sonork: 100.86270
Thanks Meter: 7
thank for this logo i do this bcz i try more time i can add for u secreen without this skip also same error must u add same messag told us why we used this or dont used sir more time i flash only this code 55555 i think this error bcz befor i flash 1 pcs ok without any problem ur remeb 6280 128k all coder say not bug buy all coder forget add for amd ic after all fix this all team now i back this 40 pcs to nokia to chang languge and fix same pcs die and thank for ur help i bilve u ur box and ur programe without bug but also must u bilve us also we need help why we pay to buy ur box i used ur box before griffin 1 and 2 also we have more box in stock also we used still we know ur big team and profsionl team and all ur product we buy also u used 1 pcs for test not all e50 in world
thanks for ur help
  Reply With Quote
Old 10-07-2006, 01:21   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 38
Member: 58038
Status: Offline
Sonork: 100.33033
Thanks Meter: 2
Unhappy

still dead with rm-171 ,phoenix dead usb flashing and mt-box ... still dead with jaff usb and f-bus flashing .. ufs dont wont a flash it - think bugs with loaders ,becouse if i flash it like 6131 flashing passed buth if select e50 say "Aborted ! Too Old Flash Update Pack Version !" so .. ufs team ,please fix bugs in HWK .. for repair solution we waiting
  Reply With Quote
Old 10-07-2006, 08:03   #13 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2001
Location: Spinning on my OWN Orbit
Posts: 968
Member: 5358
Status: Offline
Thanks Meter: 211
what windows you use mate xpsp2 or sp1, xp2 all compatible but in xp I have the same problem before what I do I format my pc yesterday and now its all ok. try to upgrade your windows thanks.
  Reply With Quote
Old 10-11-2006, 14:02   #14 (permalink)
No Life Poster
 
gsm-decode's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: SC610108CFU S-CLASS
Age: 40
Posts: 1,505
Member: 47441
Status: Offline
Thanks Meter: 14
2 053555 flashing with Jaf and Phoenix = DEAD
This Product is different
  Reply With Quote
Old 10-11-2006, 20:48   #15 (permalink)
Freak Poster
 
RahulGSM's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 351
Member: 81657
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by gsm-decode View Post
2 053555 flashing with Jaf and Phoenix = DEAD
This Product is different
This surely is windows problem try reinsatlling new version.

BR
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
there's a bug in new aio 1.0.0.6 faisal_sherry Basic Micro-Box Software Support (SAMSUNG, HUAWEI, etc...) 1 10-14-2009 13:16
still Bug in new update faisal_sherry Cyclonebox 5 08-20-2009 15:35
This software bug in samsung rocker 1.24.1! JKKB Rocker Dongle (By Legija) 5 01-13-2009 12:00
BUG in new setup 1.50?? kamilmaly2004 ULT PRO 3 12-09-2007 12:29
Himalaya flashing error, STILL SAME BUG AND NO UPDATE!!! Stylo_GSM JAFWM 3 04-09-2007 07:43

 



All times are GMT +1. The time now is 18:48.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.52382 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO