GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > Siemens-Benq > NON Siemens Brand (ODM Phones)

NON Siemens Brand (ODM Phones) Do you know that C62 is not a Siemens Manufactured !? here in this section we Throw all non Siemens-Benq related Threads like C62, CFX65, SF65, CL75, CL50, S40, U15, C30,Xelibri.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-14-2004, 00:25   #16 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Feb 2004
Age: 38
Posts: 55
Member: 54786
Status: Offline
Thanks Meter: 0

This is not 100% solution, thats for sure
  Reply With Quote
Old 09-15-2004, 19:15   #17 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
infogsm's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Tunisia
Age: 40
Posts: 4,282
Member: 18022
Status: Offline
Sonork: 1574868
Thanks Meter: 192
thanks scotch!!!
working now!!
  Reply With Quote
Old 10-07-2004, 09:48   #18 (permalink)
No Life Poster
 
bentys2000's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: yopougon(cote d'ivoire)
Posts: 603
Member: 28334
Status: Offline
Thanks Meter: 4
please scotch how do you change 4 to 3.... be specific
  Reply With Quote
Old 10-09-2004, 16:49   #19 (permalink)
Freak Poster
 
mobiletools's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: motorola
Age: 49
Posts: 359
Member: 17079
Status: Offline
Thanks Meter: 1
TRY TO CHANGE 4 to 3 and PUT 12v to pin 9 it works 1000000000%
  Reply With Quote
Old 10-09-2004, 17:03   #20 (permalink)
No Life Poster
 
SFlood's Avatar
 
Join Date: May 1999
Location: RU
Posts: 906
Member: 83
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by dedamraz
Has anibody had this type of problem??? Any solutions???

P.S. I hate SE CLONES!!!!!!!
Make sure you have 9-12v at pin9.
Most problems are going from that.
  Reply With Quote
Old 10-12-2004, 17:14   #21 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Oct 2004
Age: 39
Posts: 42
Member: 85993
Status: Offline
Thanks Meter: 0
why when i try to flash it said that my cellphone version need higher version of flasher software????
  Reply With Quote
Old 10-12-2004, 20:34   #22 (permalink)
Freak Poster
 
mobiletools's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: motorola
Age: 49
Posts: 359
Member: 17079
Status: Offline
Thanks Meter: 1
no pb with 12v i tested in many phones
  Reply With Quote
Old 10-13-2004, 12:01   #23 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Russia, Orel
Age: 35
Posts: 30
Member: 54104
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Lightbulb

Quote:
Originally Posted by Scotch
Hello! I change 4 to 3 and all works! But with one unit i have same problem.

I fix this problem! I flash all phones, submitting on 9 pin 5 volt, but some phones are not flashing, the program gives out a mistake: Block verification failed for block 1, error code: 6. Then I submit on 9 pin 9 volt and phone are normally flashed. Probably, some flash chips demand the greater pressure of a feed.

Sorry for my bad english!
  Reply With Quote
Old 10-13-2004, 18:15   #24 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Oct 2004
Age: 39
Posts: 42
Member: 85993
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i have try f;ash my c62.....it "success"...
BUT yhe phone now "HANG"....no response...just blank
any idea????

do i have to change flash chip????

change 4 to 3?????
anyone know the meaning???
  Reply With Quote
Old 11-13-2004, 11:16   #25 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Feb 2004
Age: 35
Posts: 58
Member: 53969
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Cool flash write ok

I had some problem but I reflash my siemens c 62 good work and thanks for all help
  Reply With Quote
Old 11-17-2004, 16:37   #26 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Estonia
Age: 40
Posts: 10
Member: 16649
Status: Offline
Thanks Meter: 0
and which pins are correct for TX and RX for flashing C62? I have same problem. I used pin 7 for TX and pin 5 for RX. It seems i can flash the phone, but i can't read information. Then i used other pins, (3,4) i was able to read info, but couldn't flash phone. Please, i need advice...

I tryed to connect pin 3 with pin 5 and pin 4 with pin 7... I still get same errors:
Flashing software failed. Block verification failed for block 1, error code: 6

Last edited by SaNcH0; 11-17-2004 at 17:18.
  Reply With Quote
Old 11-18-2004, 00:04   #27 (permalink)
Bay
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2000
Location: Burkina Faso , Bobo Dioulasso
Age: 49
Posts: 414
Member: 2920
Status: Offline
Thanks Meter: 20
Quote:
Originally Posted by SaNcH0
and which pins are correct for TX and RX for flashing C62? I have same problem. I used pin 7 for TX and pin 5 for RX. It seems i can flash the phone, but i can't read information. Then i used other pins, (3,4) i was able to read info, but couldn't flash phone. Please, i need advice...

I tryed to connect pin 3 with pin 5 and pin 4 with pin 7... I still get same errors:
Flashing software failed. Block verification failed for block 1, error code: 6
Here's a tested pinout to flash and revive dead C62
-Pin 2 =Gnd
-Pin 3 & 5 are connected to TX
-Pin 4 & 7 are Connected to RX
-Pin 9 is connect to a External +9V DC , of course the External GND is grounded with Pin 2 !
Use Flasprogrammer 2.83 , Edit the HD0503.Ini file , change flash mode from 4 to 3
  Reply With Quote
Old 11-30-2004, 12:41   #28 (permalink)
No Life Poster
 
hightechsquare's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: в.мое&
Age: 42
Posts: 819
Member: 32779
Status: Offline
Thanks Meter: 90
i have founfd the solution of the error
  Reply With Quote
Old 12-06-2004, 11:35   #29 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2004
Age: 44
Posts: 147
Member: 94637
Status: Offline
Thanks Meter: 6
How hightechsquare??
  Reply With Quote
Old 12-06-2004, 11:42   #30 (permalink)
No Life Poster
 
hightechsquare's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: в.мое&
Age: 42
Posts: 819
Member: 32779
Status: Offline
Thanks Meter: 90
ok use the win98 and change teh ini file from 4 to 2 it's so easy
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
C62 Flashing Problem babbu FuriouS II 1 09-12-2005 08:39
C62 Flashing Problem Need Help Please vinz4ever NON Siemens Brand (ODM Phones) 0 04-26-2005 20:01
c62 flashing problem malkjos NON Siemens Brand (ODM Phones) 0 01-08-2005 15:52
C62 flashing problem vlezlee NON Siemens Brand (ODM Phones) 15 01-07-2005 21:30
C62 flashing problem CANAKKALE NON Siemens Brand (ODM Phones) 1 08-05-2004 17:18

 



All times are GMT +1. The time now is 00:43.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.39523 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO