GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > Siemens-Benq > NON Siemens Brand (ODM Phones)


NON Siemens Brand (ODM Phones) Do you know that C62 is not a Siemens Manufactured !? here in this section we Throw all non Siemens-Benq related Threads like C62, CFX65, SF65, CL75, CL50, S40, U15, C30,Xelibri.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-24-2004, 15:58   #16 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2003
Location: Crazy House
Age: 36
Posts: 683
Member: 27606
Status: Offline
Thanks Meter: 15

I did put crystal from c35 and didn't work,is it the same,it's 13Mhz but diferent marks
  Reply With Quote
Old 08-25-2004, 08:04   #17 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2001
Location: Hungary
Posts: 169
Member: 3470
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Hello

Try to reflash u phone....maybe help

Regards
  Reply With Quote
Old 08-25-2004, 08:36   #18 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2003
Location: Crazy House
Age: 36
Posts: 683
Member: 27606
Status: Offline
Thanks Meter: 15
can I flash it just with cable,i didn't try it jet
  Reply With Quote
Old 09-02-2004, 09:25   #19 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 59
Member: 31446
Status: Offline
Thanks Meter: 1
in my cause i have bad duplexes, who already solved this problem? can we repair them? Who have service manual with shematic of duplex? Replace with new i can but we have too much phones and we haven't new to buy...
  Reply With Quote
Old 12-11-2004, 11:33   #20 (permalink)
No Life Poster
 
chip_2000's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: UKRAINE
Age: 41
Posts: 1,008
Member: 22400
Status: Offline
Thanks Meter: 43
service manuall - no find all peoples
not free
  Reply With Quote
Old 12-12-2004, 23:26   #21 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 59
Member: 31446
Status: Offline
Thanks Meter: 1
may be there is compatible duplex?
  Reply With Quote
Old 01-18-2005, 10:34   #22 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Russia, Smolensk
Age: 47
Posts: 18
Member: 33644
Status: Offline
Thanks Meter: 0
in service manual level 2.5 no information about network problem.

Network problem may be:
crystall 13 MHz
RF IS bad solder
RF IC bad
Duplexer is bad (no solution, no duplexer like C62)
and problem with metal surface by internal side of back cover.
and many many another problems ))))
  Reply With Quote
Old 02-03-2005, 15:28   #23 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 6
Member: 41027
Status: Offline
Thanks Meter: 0
the problem 100% is in audio ic ,replace it ang use from ericsson t28 the audio(multi) modul,but make new balls ,because with the olds doesnt work,after you will see... in the 95% of the c62 network problems are from this modul
  Reply With Quote
Old 02-04-2005, 20:44   #24 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 59
Member: 31446
Status: Offline
Thanks Meter: 1
when i rehot good duplex from working phone, i have stable network. this means that i have bad duplex . i agree that in ericsson problem with network may be in many causes
  Reply With Quote
Old 02-05-2005, 07:48   #25 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 6
Member: 41027
Status: Offline
Thanks Meter: 0
ok.. first... there is no duplex in this phone,,there is a antena swich,RF processor and a PA, when you rehoting the phone iis going, because all phe phone going hot.... and after few minutes it is the same,,, ok. just change the audio modul ...in the diference of t28,here the modul is not necesery about the contrast,like in the T28 is important.... post a gain after
  Reply With Quote
Old 02-05-2005, 08:48   #26 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2003
Location: Bulgaria
Age: 40
Posts: 324
Member: 37317
Status: Offline
Thanks Meter: 8
hi @all that have c62 with netwrok problems.
I have had many pieces of that phone and every time the problem is different (most of the cases rehoting of RF or ant. switch was giving me the desired result). Resently I had few pcs that freaked me out - I changed everything that is responsible for the network and nothing - at last just changing the mcu gave me stable network.
so, the conclusion is that this phone is c.r.a.p
b.r.
  Reply With Quote
Old 02-05-2005, 16:14   #27 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 59
Member: 31446
Status: Offline
Thanks Meter: 1
mariokura
what detail of rf part between PA and antenna switch? may be there is problem with my bad english? i have repaired a lot of c62 with network problem and 1 of 10 have realy bad duplex. On my question i got answer, thx Denis-hunter
  Reply With Quote
Old 02-08-2005, 16:47   #28 (permalink)
No Life Poster
 
Platijet's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Greece
Age: 43
Posts: 3,345
Member: 26279
Status: Offline
Thanks Meter: 267
crystal must be replased only when the phone has no signal at all,not if any other case.check also the connector for external antenna.
  Reply With Quote
Old 02-08-2005, 23:42   #29 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 59
Member: 31446
Status: Offline
Thanks Meter: 1
antenna switch is old trick, if you have expirience more then 5 year
  Reply With Quote
Old 02-08-2005, 23:51   #30 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2003
Location: Beograd
Age: 41
Posts: 72
Member: 27463
Status: Offline
Thanks Meter: 3
This is my tip.When a siemens c62 the phone not register to network or signal is weak,i take off the external antenna connector and short with a wire antenna line
Regards
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
C62 network problem ok sevgigsm NON Siemens Brand (ODM Phones) 1 07-17-2005 16:22
C62 with network problems after flashing??? byteforce NON Siemens Brand (ODM Phones) 1 01-29-2005 16:30
c62 network problem sloper NON Siemens Brand (ODM Phones) 0 09-02-2004 17:26
c62 network problem pipopipin NON Siemens Brand (ODM Phones) 1 06-03-2004 12:28
Siemens (SE) C62 network problems jivkobg NON Siemens Brand (ODM Phones) 7 05-25-2004 17:23

 



All times are GMT +1. The time now is 01:40.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.36668 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO