GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > Siemens-Benq > All Siemens and Benq Manufactured Phones > S-Gold Based Phones

S-Gold Based Phones This is the section for all S-Gold based phones like: C65,C72,C75,C81,CF75,CX65,CX70,CX75,M65,M75,ME75, S65,S68,S75,S81,S82,S88,SK65,SP65,SL65,SL75 All about Papua Utils and x65 Flashers you can get it from here.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-26-2005, 16:25   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2005
Age: 35
Posts: 4
Member: 106022
Status: Offline
Thanks Meter: 0
how to.....?


i have a c55 cable for com1.....and i have a siemens c65...how to use this cable for my c65? i can to modiffy this cable for my c65?

Thn,x for help!!
  Reply With Quote
Old 01-26-2005, 17:01   #2 (permalink)
Freak Poster
 
gsm_b0y's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: GSM Center Ro
Age: 15
Posts: 339
Member: 104241
Status: Offline
Thanks Meter: 6
put two resistors 15k each from pin 5 to 2 and 7 to 2. 2=GND

Last edited by gsm_b0y; 01-27-2005 at 12:13.
  Reply With Quote
Old 01-26-2005, 22:32   #3 (permalink)
Freak Poster
 
andrija's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Croatia / Rijeka
Posts: 243
Member: 83831
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Quote:
Originally Posted by Rakiu
i have a c55 cable for com1.....and i have a siemens c65...how to use this cable for my c65? i can to modiffy this cable for my c65?

Thn,x for help!!
Don't bother with remaking cable, just buy a new one.
And if you tell me that it's expensive and you would rather build yourself one you are cheap. You can't be poor so you can't buy cable with price of 5-15 Euro ($).

"Trust me, i know what i'm doing."
  Reply With Quote
Old 01-27-2005, 11:23   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2004
Location: Russia. Khakassia
Age: 43
Posts: 98
Member: 72306
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by gsm_b0y
put two resistors 15k each from pin 5 to 1 and 7 to 1. 1=GND
Do you realy use this?

1- it +Charger

A you undestend?

Right modify cabel is 2-5-7 not 1-5-7. This cabel i use for all: for unlocking, flashing, transmit to mobile sound and pic. and i dont use resistor....this realy work....
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HOW TO unlock SE v600i ??please help xiongfuchen SETool2 15 05-21-2013 09:10
how to flash e250i adda2004 Samsung Flashers, Software, Firmware. 0 03-29-2010 13:26
How to Register my smatclip,S Card & Scout makasa Smart-Clip 1 03-29-2010 13:11
how to buckup HWC CCC haslyn MXKEY Nokia Flasher and Unlocker (by Alim Hape) 1 03-29-2010 12:51

 



All times are GMT +1. The time now is 02:44.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.25629 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO