GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > Siemens-Benq > All Siemens and Benq Manufactured Phones > S-Gold Based Phones

S-Gold Based Phones This is the section for all S-Gold based phones like: C65,C72,C75,C81,CF75,CX65,CX70,CX75,M65,M75,ME75, S65,S68,S75,S81,S82,S88,SK65,SP65,SL65,SL75 All about Papua Utils and x65 Flashers you can get it from here.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-29-2004, 00:16   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 14
Member: 42621
Status: Offline
Thanks Meter: 0
S65 flash OK but not CX65


Bought a new DCA-510 to flash my S65 which went fine. MY CX65 however refuses to behave although the cable is detected and shows up in *#06# Info. I cannot connect either manualy or automatically with Siemens update sotware. CX65 is v14 - want to update to v25. What am I doing wrong?

Thanks.
  Reply With Quote
Old 12-29-2004, 15:20   #2 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Dec 2003
Location: Latvia
Age: 35
Posts: 43
Member: 45726
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Quote:
Originally Posted by steford
Bought a new DCA-510 to flash my S65 which went fine. MY CX65 however refuses to behave although the cable is detected and shows up in *#06# Info. I cannot connect either manualy or automatically with Siemens update sotware. CX65 is v14 - want to update to v25. What am I doing wrong?

Thanks.
conect your phone to power supply to 4,5 V.
It works.
  Reply With Quote
Old 12-29-2004, 15:25   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2000
Location: Bulgaria
Posts: 729
Member: 1233
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Try with ATEnabler (just advice).

Quote:
Originally Posted by steford
Bought a new DCA-510 to flash my S65 which went fine. MY CX65 however refuses to behave although the cable is detected and shows up in *#06# Info. I cannot connect either manualy or automatically with Siemens update sotware. CX65 is v14 - want to update to v25. What am I doing wrong?

Thanks.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1110 1600 flash ok but not ok SAN INFOTECH Nokia Hardware & Hardware Repair 4 09-19-2007 10:32
1110 1600 flash ok but not ok SAN INFOTECH Nokia Hardware & Hardware Repair 0 09-17-2007 17:02
help in 3220 flash ok but not power on and not charging sofiame2006 Nokia Hardware & Hardware Repair 4 12-14-2006 16:00
help in 3220 flash ok but not power on and not charging sofiame2006 Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 0 12-12-2006 10:26
BE1 flashing ok but not power on :-( uu1dx Hardware Repair by brands 2 12-01-2002 03:30

 



All times are GMT +1. The time now is 00:08.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.27435 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO