GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > Siemens-Benq > All Siemens and Benq Manufactured Phones > S-Gold Based Phones

S-Gold Based Phones This is the section for all S-Gold based phones like: C65,C72,C75,C81,CF75,CX65,CX70,CX75,M65,M75,ME75, S65,S68,S75,S81,S82,S88,SK65,SP65,SL65,SL75 All about Papua Utils and x65 Flashers you can get it from here.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-13-2005, 18:28   #1 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: May 2003
Location: Spain
Age: 40
Posts: 40
Member: 29844
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Siemens C6V sw.v.41


I have a siemens c6v sw.v. 41 and when try unlock with Martech II box show ERROR in 25% status...
Please help me.

;-)

Best regards for all,

Elian
  Reply With Quote
Old 01-13-2005, 19:23   #2 (permalink)
No Life Poster
 
mr_x4you's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Black Mesa
Age: 43
Posts: 3,295
Member: 4989
Status: Offline
Thanks Meter: 11
U have to use new TP adaptor for this
  Reply With Quote
Old 01-14-2005, 09:40   #3 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: May 2003
Location: Spain
Age: 40
Posts: 40
Member: 29844
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Thanks sir

Quote:
Originally Posted by mr_x4you
U have to use new TP adaptor for this
Thanks sir, I talk with m reseller.

;-)

Best regards

Elian
  Reply With Quote
Old 01-14-2005, 10:37   #4 (permalink)
No Life Poster
 
silhouette's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 1,607
Member: 52597
Status: Offline
Thanks Meter: 264
C6V Vodafone spain version 41

I seem to have exactly the same problem. I have a new phone for unlocking, The new phone box has a stamp saying ´con nuevo software´ which translated means ´with new software´
The phone is a c65 Vodafone Spain C6V version 41. Now is this something different ? I tried unlocking with SST with no luck whatsoever.
I´d appreciate inputs from the experts here
  Reply With Quote
Old 01-14-2005, 17:07   #5 (permalink)
No Life Poster
 
silhouette's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 1,607
Member: 52597
Status: Offline
Thanks Meter: 264
Is it true that this version 41 requires a test point ?
  Reply With Quote
Old 01-14-2005, 20:32   #6 (permalink)
No Life Poster
 
mobileland's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: www.X-SIM.me
Age: 40
Posts: 2,418
Member: 22955
Status: Offline
Sonork: 67574 - Not use it
Thanks Meter: 580
Martech2+test-point adapter ver2.0 = all Siemens xx65 unlock.

Best Regards!
  Reply With Quote
Old 01-16-2005, 19:22   #7 (permalink)
No Life Poster
 
silhouette's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 1,607
Member: 52597
Status: Offline
Thanks Meter: 264
Still waiting for a solution for C65 version 41 vodafone spain
  Reply With Quote
Old 01-16-2005, 20:45   #8 (permalink)
No Life Poster
 
evan_silbert's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Boston
Posts: 5,027
Member: 21920
Status: Offline
Thanks Meter: 10
I think that should work with Martech Testpoint adapters v2
  Reply With Quote
Old 01-17-2005, 13:26   #9 (permalink)
No Life Poster
 
silhouette's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 1,607
Member: 52597
Status: Offline
Thanks Meter: 264
Any option for those who do not own martech ?
  Reply With Quote
Old 02-28-2005, 21:09   #10 (permalink)
No Life Poster
 
silhouette's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 1,607
Member: 52597
Status: Offline
Thanks Meter: 264
Just unlocked a c65 version 41 vodafone, spain. The method is explained at www.unlockeasy.com. Check the tutorials.
  Reply With Quote
Old 02-28-2005, 21:22   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: In the middle of nowhere
Age: 35
Posts: 28
Member: 92294
Status: Offline
Thanks Meter: 0
It's NOT that DIFFICULT! Just downgrade the firmware version to, for example v25. Then unlock, and reflash to v41, 43 or what you want. Did that way for unlocking my c65 (three or four times...)
  Reply With Quote
Old 02-28-2005, 23:11   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: romania
Age: 43
Posts: 20
Member: 49489
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i have 1 c65 v41 ,slution testet?work 100%?
  Reply With Quote
Old 03-01-2005, 00:51   #13 (permalink)
No Life Poster
 
thecult's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: burning phones
Posts: 1,704
Member: 9700
Status: Offline
Thanks Meter: 62
tested with new bootcore? I think no. In the past same problem with c60/a60, first v16 was old versions factory updated to 16, was easy to downgrade, but later siemens only launch v16 with new bootcore... until for now is necessary test point.

I think XX65 v41 are the same, two types, old boot and new boot... so anybody could tell me if I'm wrong?

thanks

b.r.

thecult
  Reply With Quote
Old 03-01-2005, 13:21   #14 (permalink)
No Life Poster
 
silhouette's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 1,607
Member: 52597
Status: Offline
Thanks Meter: 264
thecult, it's interesting that you mention the 'new bootcore' phones. Here in Spain, Vodafone has distributed the phones with the boxes marked ' with new software'.
But it seems there are none with new bootcores. I'm sure to come across any new bootcore phones in the coming days if this is true. Let me wait and watch.
  Reply With Quote
Old 03-01-2005, 15:58   #15 (permalink)
Freak Poster
 
yaren's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: TURKEY
Age: 56
Posts: 373
Member: 4604
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Did you test it?

Quote:
Originally Posted by bikkiwikki
It's NOT that DIFFICULT! Just downgrade the firmware version to, for example v25. Then unlock, and reflash to v41, 43 or what you want. Did that way for unlocking my c65 (three or four times...)
Yes I see the solution "here": but!

Did you test it already! or anyone tested it?

B.R
yaren
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
need siemens c6v fullflash sanya_den2 S-Gold Based Phones 7 06-30-2006 16:55
need winswup 05(romanian language) for siemens C6V please OvidelGSM Siemens-Benq RingTones and WallPapers 8 07-03-2005 10:47
Siemens C6V To(almost) C65 Howto: bikkiwikki S-Gold Based Phones 11 04-01-2005 23:20
All new SIemens ... Free SW with no testpoint Project Brka Off Topic Zone 44 09-02-2003 18:28
How to view Acatel, Siemens, Philips sw version ? hungpd x1x to x45/x50 3 05-08-2000 19:16

 



All times are GMT +1. The time now is 01:43.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.41204 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO