GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > VoDKA-CLIP

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-15-2006, 13:45   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2004
Age: 31
Posts: 112
Member: 99524
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Cant Register Vodka-Clip for Updates

Hey,

i purchased my clip from unlocking expert, based in the UK, they have told me to register my clip for the new updates, however every time i enter my details, it says incorrect information. Have sent my information to Hack, but am pretty desperate for a response. Has any1 any obvious information that i am just not getting, i.e. use lower case and uppercase, insert the - at a certain point (think i have tried 99% of possible ways).

Any help would be greatly appreciated, as have twelve 343i to unlock for tomorrow and cant get codes to work using Furious for some reason.

Billy
  Reply With Quote
Old 02-15-2006, 20:22   #2 (permalink)
No Life Poster
 
garch's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: not fixed yet
Posts: 572
Member: 138305
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by Realistic
Hey,

i purchased my clip from unlocking expert, based in the UK, they have told me to register my clip for the new updates, however every time i enter my details, it says incorrect information. Have sent my information to Hack, but am pretty desperate for a response. Has any1 any obvious information that i am just not getting, i.e. use lower case and uppercase, insert the - at a certain point (think i have tried 99% of possible ways).

Any help would be greatly appreciated, as have twelve 343i to unlock for tomorrow and cant get codes to work using Furious for some reason.

Billy
User & Psw must be digit as You see in Card
  Reply With Quote
Old 02-15-2006, 20:54   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2004
Age: 31
Posts: 112
Member: 99524
Status: Offline
Thanks Meter: 0
As far as i am aware, you register, then you are sent a username and password, it is not based on the card at all. I was given a username and password along with my original clip (which was returned bcos it didnt speak), which i remember the username being the name of the company i dealt with, nothing to do with the card so not sure about that one.

Can a administrator please advise, bcos this information makes no sense. The serial number is the only information on the card.
  Reply With Quote
Old 02-15-2006, 21:43   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2004
Age: 31
Posts: 112
Member: 99524
Status: Offline
Thanks Meter: 0
All sorted, the serial number to me looked to be all in capitals, however the capital letters were slightly smaller than the VKA at the beginning, entered them in lowercase and success, however the confirmation got sent to my trash can. luckily had an epiphany, and checked it and am all happy now.

Thanks for the quick support and advice!!
  Reply With Quote
Old 02-16-2006, 12:04   #5 (permalink)
No Life Poster
 
garch's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: not fixed yet
Posts: 572
Member: 138305
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by Realistic
All sorted, the serial number to me looked to be all in capitals, however the capital letters were slightly smaller than the VKA at the beginning, entered them in lowercase and success, however the confirmation got sent to my trash can. luckily had an epiphany, and checked it and am all happy now.

Thanks for the quick support and advice!!
... Happy with You !
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Final Tutorial how to active and update your vodka clip is here ! FuriouS TeaM VoDKA-CLIP 5 07-14-2007 13:22
why more than one year no update for vodka-clip housgsm FuriousGold | Powered by FuriousTeam 4 07-08-2007 11:08
great update for lg 8550 for vodka clip .::Zafar Communication::. FuriouS II 1 12-23-2005 10:56
UPDATE N2 - VodKa-Clip - WORLD FIRST AGAIN ! FuriouS TeaM VoDKA-CLIP 16 12-07-2005 22:05

 



All times are GMT +1. The time now is 10:56.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.42870 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO