GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) > WD2 & APE (Symbian Phones)

WD2 & APE (Symbian Phones) All WD2 like 3230, 3650, 3660, 6260, 6600, 6650, 6670, 7610, 7650, N-Gage, N-Gage QD also here we can get all About APE phones like 9500, 9300, 9300i, 7710, 6620, 6708.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-01-2005, 12:56   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Age: 34
Posts: 4
Member: 121840
Status: Offline
Thanks Meter: 0
7610 Startup Code?


Hi,

While on a skiing trip two weeks ago a friend found a Nokia 7610 lying in the snow. It appears to work, but when you power it up, it asks for a code. I believe you can input maximum 10 digits.

Has anyone got any idea what this code is and how I can unlock it?

Thanks, [email protected]
  Reply With Quote
Old 03-01-2005, 17:05   #2 (permalink)
No Life Poster
 
TDXI's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: LIVERPOOL
Posts: 1,690
Member: 111845
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Well if the code is on the sim it will be the pin number and you only get 3 trys before you need a puk code so try a different sim in it. If it still askes for a code then its the security code and basically your screwed if you dont know it Not to mention the fact that its obviously been lost so will more than likely have been reported as lost and barred anyway.
  Reply With Quote
Old 03-01-2005, 17:23   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Age: 34
Posts: 4
Member: 121840
Status: Offline
Thanks Meter: 0
It's not a pin code, I changed sim and it keeps asking for this code. I believe it is indeed the security code. Is there any way to crack it or bypass it?
  Reply With Quote
Old 03-01-2005, 21:00   #4 (permalink)
No Life Poster
 
TDXI's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: LIVERPOOL
Posts: 1,690
Member: 111845
Status: Offline
Thanks Meter: 2
In a word no not that you can do yourself anyway take it to a phone shop and see if they can reset it for you. But as it is probably barred anyway theres no point you will just be wasting your money.
  Reply With Quote
Old 03-01-2005, 21:31   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Age: 34
Posts: 4
Member: 121840
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Ah, I see, too bad. I found how to hard reset it, should I try that?
  Reply With Quote
Old 03-01-2005, 21:41   #6 (permalink)
No Life Poster
 
fonecellar's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: 127.0.0.1
Age: 75
Posts: 7,553
Member: 545165
Status: Offline
Thanks Meter: 578
what country are you and what country did you find the phone???
  Reply With Quote
Old 03-01-2005, 21:42   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Age: 34
Posts: 4
Member: 121840
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I'm in Belgium, I found it in France.
  Reply With Quote
Old 03-01-2005, 21:47   #8 (permalink)
No Life Poster
 
fonecellar's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: 127.0.0.1
Age: 75
Posts: 7,553
Member: 545165
Status: Offline
Thanks Meter: 578
then if you can get the code reset it should work in your country, as long long as it was not registered in belgium to begin with, so maybe worth your while to get code removed, anyone who can unlock can reset code
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
nokia 7610 startup failed contact the retailer nishatmohd Nokia Hardware & Hardware Repair 11 10-04-2011 16:48
7610 startup problem m.tahir Nokia Hardware & Hardware Repair 8 11-26-2008 20:42
7610 startup field jaleelkuttikkar Nokia Hardware & Hardware Repair 4 11-06-2008 19:07
7610 startup failed vicky kumar Nokia Hardware & Hardware Repair 19 05-17-2008 08:21
7610 startup failed vipul manchanda Nokia Hardware & Hardware Repair 8 08-19-2006 04:48

 



All times are GMT +1. The time now is 23:59.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.29150 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO