GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > SWIFT Platform

SWIFT Platform D500, D508, D510, D600, D608, D800, D820, E340, E350, E640, E730, E760, T309, T809.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-08-2005, 10:36   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2005
Age: 38
Posts: 30
Member: 132740
Status: Offline
Thanks Meter: 1
d 500 unlock

is it possible to unlock d500 without a cable ?mine is buggered.just curious.
  Reply With Quote
Old 04-08-2005, 11:17   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Keke's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: CT SA
Age: 42
Posts: 1,376
Member: 12733
Status: Offline
Thanks Meter: 21
Yes if it is old version *#7337#
  Reply With Quote
Old 04-08-2005, 11:22   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2005
Age: 38
Posts: 30
Member: 132740
Status: Offline
Thanks Meter: 1
d 500 unlock

thanks pal,how do i check the version?
  Reply With Quote
Old 04-08-2005, 11:36   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Nov 2004
Age: 32
Posts: 66
Member: 91949
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hy . how to unlock D500?
  Reply With Quote
Old 04-09-2005, 09:41   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Keke's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: CT SA
Age: 42
Posts: 1,376
Member: 12733
Status: Offline
Thanks Meter: 21
Quote:
Originally Posted by elnyagomo
thanks pal,how do i check the version?
just the code with no sim card and check
  Reply With Quote
Old 04-09-2005, 11:04   #6 (permalink)
4R
No Life Poster
 
4R's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: ''Inside your Brain''
Posts: 1,137
Member: 15800
Status: Offline
Thanks Meter: 66
Why Always Error..???????????
  Reply With Quote
Old 04-09-2005, 11:22   #7 (permalink)
No Life Poster
 
halongmobile's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: http://www.halong.vn/
Age: 23
Posts: 807
Member: 45580
Status: Offline
Thanks Meter: 48
Quote:
Originally Posted by elnyagomo
is it possible to unlock d500 without a cable ?mine is buggered.just curious.
U use com (232) and winimei d500________ ok http://www.unlockeasy.com/modules.ph...titleA&show=10
  Reply With Quote
Old 04-09-2005, 19:55   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2004
Age: 26
Posts: 4
Member: 80030
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by halongmobile
U use com (232) and winimei d500________ ok http://www.unlockeasy.com/modules.ph...titleA&show=10
how do you mean use com (232) i've downloaded the program but it wants to connect to my phone... :S
  Reply With Quote
Old 04-09-2005, 20:41   #9 (permalink)
No Life Poster
 
BouRRi_GSM's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: TuNiSiA
Age: 34
Posts: 4,084
Member: 111457
Status: Offline
Thanks Meter: 883
without battery, "RD IMEI SETTING", then put battery and keys *on*
code is reded
that's all
if not,
check your cable
  Reply With Quote
Old 04-11-2005, 10:44   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Age: 39
Posts: 5
Member: 71901
Status: Offline
Thanks Meter: 0
good 1000000000000000000%
  Reply With Quote
Old 04-11-2005, 14:50   #11 (permalink)
4R
No Life Poster
 
4R's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: ''Inside your Brain''
Posts: 1,137
Member: 15800
Status: Offline
Thanks Meter: 66
amazing 100% wrking use winimei.......
  Reply With Quote
Old 04-13-2005, 07:25   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Keke's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: CT SA
Age: 42
Posts: 1,376
Member: 12733
Status: Offline
Thanks Meter: 21
Quote:
Originally Posted by S-Tylo
how do you mean use com (232) i've downloaded the program but it wants to connect to my phone... :S
Use c55 cable and pinout on the forum 100% working.

BR
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
D 500 unlock? bleck TST Dongle 3 07-16-2005 19:31
Z-500 unlock problem "USB Port Open Fail" virtualone QUALCOMM Models (3G) 10 07-05-2005 02:35
alcatel XG 1 500 unlock!?! sale BF, BG, TH, BHx Series 6 09-06-2003 23:07
D1-Messenger 500 unlock Jack The Nipper x1x to x45/x50 2 03-02-2003 17:24
N 500 unlock phoneshack VLSI, Conexant, Skyworks and Old Models 0 07-27-2002 18:32

 



All times are GMT +1. The time now is 22:52.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.29788 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO