GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > SWIFT Platform

SWIFT Platform D500, D508, D510, D600, D608, D800, D820, E340, E350, E640, E730, E760, T309, T809.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-19-2005, 15:27   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2005
Age: 37
Posts: 198
Member: 103968
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Need the true schematic cable D500 help

I don't understand I get this (see the picture)

I want to know before the ps2 it should to???????

1.nomal rs232 ????

2.other structure ????

and the connector it true or wrong

pleas help me and give the link to schematic 1 or 2 for that

or anyone have full schematic for D500
Attached Images
File Type: gif 3001scheme.gif (62.3 KB, 572 views)
  Reply With Quote
Old 03-20-2005, 14:30   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2005
Age: 37
Posts: 198
Member: 103968
Status: Offline
Thanks Meter: 2
anyone help pleasessssssssssssssss
  Reply With Quote
Old 03-20-2005, 23:38   #3 (permalink)
Freak Poster
 
deYo's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Croatia, www.gsm-electronic.hr
Age: 40
Posts: 368
Member: 52325
Status: Offline
Sonork: GSM ELECTRONIC
Thanks Meter: 12
Quote:
Originally Posted by NuengEve
anyone help pleasessssssssssssssss
keyboard side
18..................1


5 ...Tx
6 ...Rx

8,11 short .....GND

WBR
DEYO
  Reply With Quote
Old 03-22-2005, 07:32   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2005
Age: 37
Posts: 198
Member: 103968
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Thank But No No No lllllllllllllllllllllllllll

I'm sorry for my english ....OK See the picture another attach

I mean See the picture in attach

what schem In box No.2 ?

Should it is Nomal rs232 or what?

Please give schem for me
Attached Images
File Type: gif 1365.GIF (7.1 KB, 480 views)
  Reply With Quote
Old 03-22-2005, 07:49   #5 (permalink)
No Life Poster
 
ssatcom's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Satcom Bangalore INDIA
Age: 44
Posts: 910
Member: 17098
Status: Offline
Thanks Meter: 51
Quote:
Originally Posted by NuengEve
Thank But No No No lllllllllllllllllllllllllll

I'm sorry for my english ....OK See the picture another attach

I mean See the picture in attach

what schem In box No.2 ?

Should it is Nomal rs232 or what?

Please give schem for me

Schem In box No.2. Try this
Attached Images
File Type: jpg Samsungbox.jpg (51.5 KB, 568 views)
  Reply With Quote
Old 03-22-2005, 08:05   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2005
Age: 37
Posts: 198
Member: 103968
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Oh waw ! I love it

Thanks ssatcom U r Very Kind !
  Reply With Quote
Old 03-22-2005, 16:15   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2004
Age: 36
Posts: 295
Member: 75424
Status: Offline
Thanks Meter: 1
I'll check it if its working or not Anyways Thanks
  Reply With Quote
Old 03-30-2005, 10:47   #8 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 57
Member: 48348
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by ssatcom
Schem In box No.2. Try this
OK...for flash with com port,perfect.Have you also the complete scheme of usb flash cable?
  Reply With Quote
Old 04-01-2005, 14:04   #9 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 57
Member: 48348
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by ssatcom
Schem In box No.2. Try this
It isn't samsung connector,it have 18 pin,not 8.I have make the com cable with this scheme,now what is the configuration of the samsung connector?thanks
  Reply With Quote
Old 04-01-2005, 14:36   #10 (permalink)
No Life Poster
 
pawaa's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Age: 35
Posts: 1,461
Member: 55631
Status: Offline
Thanks Meter: 55
D500 Service Cable.

Dear Fellows,

D500 Serial Cable Connection Which Are Discuessed Earlier Are For Unlocking Porposes, If You Use This Cable To Flash, It Will Be Very Slow And Will Take Around 1 Hour Or More And Can Not Be Used Under WinXP But If You Want To Flash D500 At Highest Speed ? Make Connection As Following, And You Have To Use Siemens X55 USB Cable Which Has Only 3 Wires, Gnd, TX & RX... This Cable Tested Under Win2K & WinXP And Downloading Time Is Around 7 Minuts.

[PaWaa]
Attached Images
File Type: jpg D500 USB Cable.jpg (10.9 KB, 513 views)

Last edited by pawaa; 04-01-2005 at 15:18.
  Reply With Quote
Old 04-01-2005, 15:01   #11 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 57
Member: 48348
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Bu now I have make this cable...and work with XP.Yes it is too slow for flash,you know the scheme on samsung connector.
Ps:have also the scheme of siemens X55 USB Cable?Thanks
  Reply With Quote
Old 04-01-2005, 15:20   #12 (permalink)
No Life Poster
 
pawaa's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Age: 35
Posts: 1,461
Member: 55631
Status: Offline
Thanks Meter: 55
Quote:
Originally Posted by tamedef
Bu now I have make this cable...and work with XP.Yes it is too slow for flash,you know the scheme on samsung connector.
Ps:have also the scheme of siemens X55 USB Cable?Thanks
Dear Fellow,

Picture is Changed, and i think now it's very easy...


[PaWaa]
  Reply With Quote
Old 04-01-2005, 15:28   #13 (permalink)
No Life Poster
 
OLYMPIOS's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: HELLAS-makedonia
Age: 30
Posts: 659
Member: 93568
Status: Offline
Thanks Meter: 44
master .......... now i make the cample .. soon i reply to thank you !!!!
  Reply With Quote
Old 04-01-2005, 15:32   #14 (permalink)
No Life Poster
 
OLYMPIOS's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: HELLAS-makedonia
Age: 30
Posts: 659
Member: 93568
Status: Offline
Thanks Meter: 44
CAN i USE SL55 usb cample ??????? answer to begin the cample
  Reply With Quote
Old 04-01-2005, 15:50   #15 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 57
Member: 48348
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by pawaa
Dear Fellow,

Picture is Changed, and i think now it's very easy...


[PaWaa]
But you have buy siemens x55 usb cable?Someone can help me for com cable?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need N82-RM313 schematic cable (RJ48 - 10 pins) for MT-Box tuliosperb MT-BOX 2 07-08-2008 10:06
I need the pinout of cables v-spec siscel J.A.F. V-SPEC 1 02-03-2008 05:26
I need the 6270, PM flash please help me!! xinqing Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 6 05-31-2006 11:16
need the cable schematic of 3586i UFS samirsana Nokia CDMA 0 04-07-2005 20:30
Need the SE Modified Cable for UFS-3 PhonePlus Wanted Products 0 07-21-2004 09:37

 



All times are GMT +1. The time now is 05:10.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.39617 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO