GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > SWIFT Platform

SWIFT Platform D500, D508, D510, D600, D608, D800, D820, E340, E350, E640, E730, E760, T309, T809.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-07-2012, 08:46   #1 (permalink)
Freak Poster
 
gsm_jeevan's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: india / Tamil nadu
Posts: 438
Member: 773423
Status: Offline
Thanks Meter: 69
Samsung C3303 Strange problem ....

Samsung C3303 Strange problem ....

i received from customer blink state

Flashed with UFS via UART (RJ 45) cable Flash done same condition ...

Flashed with Z3X via UART (RJ 45) cable not supportd ...

Flashed with Z3X via UFS cable flash done ... And condition ok

After Check the phone there is no light .. i replaced the LCD too there is no light

Check the light IC also OK

Now what should i do ??? is there any problem in Flash file ???? where did i mistook??? please guide me
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to gsm_jeevan For This Useful Post:
Old 08-07-2012, 09:19   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2011
Location: at my home
Posts: 145
Member: 1602338
Status: Offline
Thanks Meter: 22
bro i guess its 100% hardware prblm,,,,,,,,,,,because i never face this type of prblm....try with hardware
  Reply With Quote
Old 08-07-2012, 16:32   #3 (permalink)
Freak Poster
 
gsm_jeevan's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: india / Tamil nadu
Posts: 438
Member: 773423
Status: Offline
Thanks Meter: 69
i am really confused .... i try to flash again in UFS via UART cable now set is Blinking condition with LCD light ok .... why this happening ??????
  Reply With Quote
Old 08-09-2012, 21:51   #4 (permalink)
No Life Poster
 
chubbie's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: heLL and beY0nd
Posts: 584
Member: 281801
Status: Offline
Sonork: 100.1608672
Thanks Meter: 80
Donate money to this user
Because, it is the end of the World And That customer of yours stole the money he used to buy the samsung phone. So return it quick, to the owner, so as not to transfer the Nemesis to urself

  Reply With Quote
Old 08-16-2012, 10:50   #5 (permalink)
Freak Poster
 
viewprofile's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 214
Member: 1784151
Status: Offline
Sonork: 0
Thanks Meter: 20
yes, i faced the same problem. Phone came with blink (keep restarting on logo)
C3303K flash with C3300I and C3303I selected firmware and now unit have no light/display.
flashed back with C3303 and the same firmware not solve my this problem.
how to fix it?

Thanks
  Reply With Quote
Old 08-17-2012, 09:18   #6 (permalink)
Freak Poster
 
gsm_jeevan's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: india / Tamil nadu
Posts: 438
Member: 773423
Status: Offline
Thanks Meter: 69
Quote:
Originally Posted by ashwani_shukla View Post
bro i guess its 100% hardware prblm,,,,,,,,,,,because i never face this type of prblm....try with hardware
Quote:
Originally Posted by chubbie View Post
Because, it is the end of the World And That customer of yours stole the money he used to buy the samsung phone. So return it quick, to the owner, so as not to transfer the Nemesis to urself

Finally I return the handset after tried....

Thanks for the final solution (return the handset to customer )
  Reply With Quote
Old 09-11-2012, 12:44   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 154
Member: 1696107
Status: Offline
Sonork: 100.1627795
Thanks Meter: 15
Quote:
Originally Posted by viewprofile View Post
yes, i faced the same problem. Phone came with blink (keep restarting on logo)
C3303K flash with C3300I and C3303I selected firmware and now unit have no light/display.
flashed back with C3303 and the same firmware not solve my this problem.
how to fix it?

Thanks
you are using a firmware flashing c3303k

if you do not try to flash the firmware c3303k
  Reply With Quote
Old 07-04-2013, 13:26   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 150
Member: 1881601
Status: Offline
Thanks Meter: 18
and if it restart on music player then what can i do
  Reply With Quote
Old 08-12-2013, 17:58   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2012
Location: Heaven
Posts: 763
Member: 1834832
Status: Offline
Thanks Meter: 115
check wether its c3303 or c3303k if you write 3303k file in c3303 light will not work and all other functions will work properly..... tested by me...........
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sim card sleep mode problem with 6130 ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 04-21-2014 05:52
6150 Lock Problem Zeljko Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 10-16-2013 09:16
GId1 problem old_man Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 10-18-2006 16:21
6110 5.47 sw unlock problem gsms Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 11-21-1999 19:43
HELP: Problem with 5110 Xabi Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 07-16-1999 01:44

 



All times are GMT +1. The time now is 22:33.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.32767 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO