GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > QUALCOMM Models (3G)


QUALCOMM Models (3G) SGH-Z105x, SGH-Z107x, Z110, Z130, Z140, Z300, Z320i, Z500, Z510, ZM60, ZV10, ZV30, ZX10.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-07-2009, 23:38   #1 (permalink)
Freak Poster
 
ASIEDU ANNOR's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Kumasi;Ghana\west africa
Age: 34
Posts: 317
Member: 510345
Status: Offline
Thanks Meter: 35
Donate money to this user
Free sam omnia I900 language to english


Who want Samsung Omnia change language to english by the Instructions can be done easyly !


1 : Download & instle latest version ActiveSync

2 : Download samsung omnia os ZHHH2 < full update Hong Kong English tested by me

3: Press the 'dial' key to the left of the optical pad to bring up the dialer
With the onscreen keypad input *#1546792*#
Select 'Preconfiguration'
Enter code *#81230*# and select OK
Select 'Hong Kong', with the default Operator
Accept this, DEVICE WILL HARD RESET

4 : open i908ZHHH2_ENG from download folder

5 : Turn off the omnia

6 : connect the omnia to a pc using the usb cable

7 : turn on the omnia

8 : click start button if the device found

9 : wait for job done massage
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ASIEDU ANNOR For This Useful Post:
Old 11-19-2009, 12:10   #2 (permalink)
No Life Poster
 
mianjabbar's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: SL3 LBF IN Kamoke(Gujranwala)
Posts: 1,230
Member: 481915
Status: Offline
Sonork: 100.1604233
Thanks Meter: 460
GOOD WORK

I flashed two phones with this firmware to change English Language, here is no any problem all done okkkk

Note: this firmware is locked as "PIN CODE" , at the end you must unlock via any tool like me with ustpro2.

all screen shots are attached here>
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mianjabbar For This Useful Post:
Old 11-19-2009, 12:21   #3 (permalink)
No Life Poster
 
mianjabbar's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: SL3 LBF IN Kamoke(Gujranwala)
Posts: 1,230
Member: 481915
Status: Offline
Sonork: 100.1604233
Thanks Meter: 460
GOOD WORK

SAMSUNG SGH-i900 CHANGE TO ENGLISH LANGUAGE

I flashed two phones with this firmware (up mentioned) to change English Language, here is no any problem all done okkkk

Note: this firmware is locked as "PIN CODE" , at the end you must unlock via any tool like me with ustpro2.

all screen shots are attached here>








mianlinks
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mianjabbar For This Useful Post:
Old 11-29-2009, 16:30   #4 (permalink)
Freak Poster
 
binthabit's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Dar-es-salaam
Posts: 348
Member: 187686
Status: Offline
Sonork: GHANIM
Thanks Meter: 48
PDA_i900XXHG5
i900MSHG1
i did with this 2 files it ok now full English
  Reply With Quote
Old 12-07-2009, 17:45   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 452
Member: 1058944
Status: Offline
Sonork: 100.1582347
Thanks Meter: 217
Hi to all,/
I have omnia i900V with version like....... PDA.. i900XGHJ/AUHJ2 and tel: i900AUHJ2 can i do like above said.





please load for english version rom( Its in german want to do in English)



Thanks
Br, Raja
  Reply With Quote
Old 04-05-2012, 12:47   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 19
Member: 645432
Status: Offline
Thanks Meter: 2
so thnx its really helped me good job asiedu annor
  Reply With Quote
Old 04-09-2012, 10:23   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 4
Member: 1744899
Status: Offline
Sonork: Yeevia
Thanks Meter: 1
please load for english version rom( Its in german want to do in English)
  Reply With Quote
Old 10-15-2012, 12:08   #8 (permalink)
No Life Poster
 
\/\/imran's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: PAKISTAN
Posts: 1,594
Member: 1178314
Status: Offline
Sonork: 100.1603064
Thanks Meter: 891
Yes Working Tested For Me Thnks Br.

Here Is Screen Short








Br
\/\/imran


  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to \/\/imran For This Useful Post:
Old 02-14-2013, 12:43   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Misbahullah's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Afghanistan 0093786144898
Age: 33
Posts: 714
Member: 938983
Status: Offline
Sonork: 100.1585802
Thanks Meter: 99
Quote:
Originally Posted by ASIEDU ANNOR View Post
Who want Samsung Omnia change language to english by the Instructions can be done easyly !


1 : Download & instle latest version ActiveSync

2 : Download samsung omnia os ZHHH2 < full update Hong Kong English tested by me

3: Press the 'dial' key to the left of the optical pad to bring up the dialer
With the onscreen keypad input *#1546792*#
Select 'Preconfiguration'
Enter code *#81230*# and select OK
Select 'Hong Kong', with the default Operator
Accept this, DEVICE WILL HARD RESET

4 : open i908ZHHH2_ENG from download folder

5 : Turn off the omnia

6 : connect the omnia to a pc using the usb cable

7 : turn on the omnia

8 : click start button if the device found

9 : wait for job done massage
when connect cable shows PDA Device not found???
  Reply With Quote
Old 02-14-2013, 12:49   #10 (permalink)
No Life Poster
 
cel_phon's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: M_B_Din-PK
Posts: 3,971
Member: 950201
Status: Offline
Thanks Meter: 1,925
good job

...................................
  Reply With Quote
Old 02-15-2013, 08:40   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Misbahullah's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Afghanistan 0093786144898
Age: 33
Posts: 714
Member: 938983
Status: Offline
Sonork: 100.1585802
Thanks Meter: 99
Quote:
Originally Posted by Misbahullah View Post
when connect cable shows PDA Device not found???
Thanks for all my problem solved in Windows XP, I was trying in Windows Vista
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to change arabic language to english into samsung i900? Hadiir Samsung Flashers, Software, Firmware. 2 05-28-2009 22:46
Samsung Omnia I900 Language issues kingflow4u HTC & PDA WM( With Touchscreen) 7 05-04-2009 11:36
Docomo Foma D902i - need help to set language to English tical FuriousGold 0 05-12-2007 17:13
How to change language to English in U8138 tical LG 5 07-26-2005 19:32
how to change language to English... masterross VLSI, Conexant, Skyworks and Old Models 6 06-28-2004 12:30

 



All times are GMT +1. The time now is 21:52.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.37234 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO