GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > QUALCOMM Models (3G)

QUALCOMM Models (3G) SGH-Z105x, SGH-Z107x, Z110, Z130, Z140, Z300, Z320i, Z500, Z510, ZM60, ZV10, ZV30, ZX10.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-26-2009, 13:01   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2006
Location: CAPE TOWN
Posts: 6,071
Member: 328688
Status: Online
Thanks Meter: 1,572
Donate money to this user
How to flash i560


hi just wan know can we flash it i560 with ns pro r any other tool support tht model
  Reply With Quote
Old 02-26-2009, 16:24   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 23
Member: 951015
Status: Offline
Thanks Meter: 3
try here http://share4gsm.com/forum/index.php?topic=5.0
  Reply With Quote
Old 02-27-2009, 09:45   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2006
Location: CAPE TOWN
Posts: 6,071
Member: 328688
Status: Online
Thanks Meter: 1,572
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by idkhannes View Post


where flasher r loder can u upload here
  Reply With Quote
Old 03-07-2009, 20:39   #4 (permalink)
Product Manager
 
::.::RAMJAN::.::'s Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Hong Kong | USA
Age: 31
Posts: 3,700
Member: 258172
Status: Offline
Thanks Meter: 10,364
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by arshad sunny View Post
where flasher r loder can u upload here
Samsung I560 flash/update Instructions

1- Download the program to update the firmware – Apollo


2- Download I560 firmware


3- Download the SS60_Downloader_Driver.zip


4- Turn the phone off and then hold down the 4 and 7 keys on your phone and turn it on, This starts the phone in the “All Download” mode Connect the USB cable from you computer to your mobile and when is asks for a driver use “SS60_Downloader_Driver” that you downloaded. Once it has installed both the phone and PDA drivers, Start the Apollo program and connect the USB cable from you computer to your mobile. A COM port should appear in “No. 1 Modem”. Select the *.bin file by hitting the “Modem Code” button and the *.img file by hitting the “PDA Image” button then hit the “All Download” button to flash your phone. Once the update is complete the phone will reboot. Unplug the USB cable.


br
  Reply With Quote
The Following 12 Users Say Thank You to ::.::RAMJAN::.:: For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 09-16-2009, 12:20   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2007
Location: South Africa
Age: 40
Posts: 330
Member: 505446
Status: Offline
Thanks Meter: 45
Sir!i had one !560v.it switches on with start up display screen but after couple of moments it just go blank.and cant be switched off from power swtch.so i tried to flash it with appolo according to ur instructions and with the firmware you suggested in given link.flash was done 100%.but phone is just stucked at startup screen.i also tried to use different firmware but problem still persists.
when i press 4+7+p.button phone shows all download,but automatically install the drivers of modem only.And does not detect the pda drivers.But if i press 4+1 then only it detects PDA and i should install them manualy.it was done.
so flashed it in two sessions,
1-PDA download
2-modem download
please let me know the reason of my failuare and the solution.thanks
  Reply With Quote
Old 09-16-2009, 14:18   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2007
Location: South Africa
Age: 40
Posts: 330
Member: 505446
Status: Offline
Thanks Meter: 45
Sir!i had one !560v.it switches on with start up display screen but after couple of moments it just go blank.and cant be switched off from power swtch.so i tried to flash it with appolo according to ur instructions and with the firmware you suggested in given link.flash was done 100%.but phone is just stucked at startup screen.i also tried to use different firmware but problem still persists.
when i press 4+7+p.button phone shows all download,but automatically install the drivers of modem only.And does not detect the pda drivers.But if i press 4+1 then only it detects PDA and i should install them manualy.it was done.
so flashed it in two sessions,
1-PDA download
2-modem download
please let me know the reason of my failuare and the solution.thanks
  Reply With Quote
Old 09-18-2009, 10:45   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2006
Location: CAPE TOWN
Posts: 6,071
Member: 328688
Status: Online
Thanks Meter: 1,572
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by ::.::RAMJAN::.:: View Post
Samsung I560 flash/update Instructions

1- Download the program to update the firmware – Apollo


2- Download I560 firmware


3- Download the SS60_Downloader_Driver.zip


4- Turn the phone off and then hold down the 4 and 7 keys on your phone and turn it on, This starts the phone in the “All Download” mode Connect the USB cable from you computer to your mobile and when is asks for a driver use “SS60_Downloader_Driver” that you downloaded. Once it has installed both the phone and PDA drivers, Start the Apollo program and connect the USB cable from you computer to your mobile. A COM port should appear in “No. 1 Modem”. Select the *.bin file by hitting the “Modem Code” button and the *.img file by hitting the “PDA Image” button then hit the “All Download” button to flash your phone. Once the update is complete the phone will reboot. Unplug the USB cable.


br

thanx lot to help but i hve this problem wht to do nw*+7 modem download mode dont detect driver
4+7 all download mode driver detected
1+4 pda mode driver detected
  Reply With Quote
Old 09-18-2009, 22:03   #8 (permalink)
No Life Poster
 
sameenshah123's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: South Africa/Pakistan
Posts: 2,180
Member: 619308
Status: Offline
Sonork: 100.1591829
Thanks Meter: 243
try to put phone in modem mode and open apollo and conect i560 with orignal usb and see if its detect port. coz some its happen some time driver alrealy instald and when u conect phone its dont show new hareware found and also dont show in device manger. so try as i said if its dont detect remove and put cable again if its detect thats mean modem prat is ok. and them put pone in all download mode and select file presss all download .
  Reply With Quote
Old 09-19-2009, 07:52   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2006
Location: CAPE TOWN
Posts: 6,071
Member: 328688
Status: Online
Thanks Meter: 1,572
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by sameenshah123 View Post
try to put phone in modem mode and open apollo and conect i560 with orignal usb and see if its detect port. coz some its happen some time driver alrealy instald and when u conect phone its dont show new hareware found and also dont show in device manger. so try as i said if its dont detect remove and put cable again if its detect thats mean modem prat is ok. and them put pone in all download mode and select file presss all download .

brother i try on 3 pc but no luck it show this i can,t see any thing on applo

where fone conected

*+7 modem download mode dont detect driver
4+7 all download mode driver detected
1+4 pda mode driver detected
  Reply With Quote
Old 09-19-2009, 20:45   #10 (permalink)
No Life Poster
 
sameenshah123's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: South Africa/Pakistan
Posts: 2,180
Member: 619308
Status: Offline
Sonork: 100.1591829
Thanks Meter: 243
thats mean phone modem part is dead. u have to fix with jatag or send it to Elco to fix it
  Reply With Quote
Old 09-21-2009, 08:28   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2006
Location: CAPE TOWN
Posts: 6,071
Member: 328688
Status: Online
Thanks Meter: 1,572
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by sameenshah123 View Post
thats mean phone modem part is dead. u have to fix with jatag or send it to Elco to fix it

wht jatag u talking about i hve 1 it only repair old fone new fone is not supporting yet
  Reply With Quote
Old 02-15-2011, 18:00   #12 (permalink)
Freak Poster
 
XHouser's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Romania
Age: 33
Posts: 375
Member: 151737
Status: Offline
Sonork: 100.1595988
Thanks Meter: 91
link for apollo not Work!

Uoloaded HERE!
Attached Files
File Type: rar SGH-i450 Apollo ver 4.21.rar (29.4 KB, 461 views)
  Reply With Quote
Old 03-06-2012, 16:15   #13 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: Santiago de Cuba
Posts: 3,226
Member: 220595
Status: Offline
Thanks Meter: 260
Need teh usb drivers for PDA mode

not posted on 4shared, the posted link has died.
  Reply With Quote
Old 03-06-2012, 16:30   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: Santiago de Cuba
Posts: 3,226
Member: 220595
Status: Offline
Thanks Meter: 260
Ok new link here:

Apollo-4.21--SS60_Downloader_Driver.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download
  Reply With Quote
Old 03-06-2012, 16:30   #15 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: Santiago de Cuba
Posts: 3,226
Member: 220595
Status: Offline
Thanks Meter: 260
Ok new link here:

Apollo-4.21--SS60_Downloader_Driver.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to flash a52? fuadgsm E-Gold Based Phones 1 03-29-2010 19:48
How to flash SGH B520.-URGENT- prashantvrm Samsung Flashers, Software, Firmware. 1 03-29-2010 14:24
how to flash e250i adda2004 Samsung Flashers, Software, Firmware. 0 03-29-2010 13:26
how to flash 1st cpu & how to flash 2nd cpu kasim Infinity-Box 4 03-15-2008 12:09

 



All times are GMT +1. The time now is 08:02.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.42415 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO