GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > QUALCOMM Models (3G)

QUALCOMM Models (3G) SGH-Z105x, SGH-Z107x, Z110, Z130, Z140, Z300, Z320i, Z500, Z510, ZM60, ZV10, ZV30, ZX10.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-15-2012, 20:56   #1 (permalink)
No Life Poster
 
nykocam's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: sure...not at heaven...
Age: 52
Posts: 644
Member: 67494
Status: Offline
Thanks Meter: 71
samsung i8350 hard reset - format


samsung i8350 (W)
keep pushed vol. down + camera + home and switch on,
will see "format" on display
follow instructions on display.
be carefull,format clean security code and,offcourse,erase all user data.
after format the phone reinstall automatic all apps originals.
  Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to nykocam For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 02-25-2015, 20:28   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2005
Location: Russia, Kaluga
Age: 41
Posts: 108
Member: 179187
Status: Offline
Thanks Meter: 30
Worked for me only after I plugged the charger.. Spent several hours trying to hard reset this model.
  Reply With Quote
Old 04-02-2015, 13:41   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2011
Location: portgual
Posts: 137
Member: 1701048
Status: Online
Sonork: 100.1655662
Thanks Meter: 15
i8350 hard rest vol. down + camera+ power+home press together and follow the options
  Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to diljit07 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 07-29-2015, 08:10   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2013
Location: india nashik
Posts: 79
Member: 1908702
Status: Offline
Sonork: 100.1624142
Thanks Meter: 13
Thanks nykocam bro your process sucess !
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My 5110 v5.11 have a strange error.., it resets it self every 60second luuk Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 24 08-11-2006 16:29
3110 Need to Unlock & Reset ed2k_7 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 11-22-2001 08:35
how can you reset the life timer without using a data cable for a 5125 TDMA phone? PiNoY_bOy204 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 08-23-2001 13:46
HOW TO RESET SECURITY CODE IN NOKIA 6210 ed2k_7 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 10 05-26-2001 06:33
5190 patial flashes - why are they so hard to find? Bads Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 04-14-2001 04:18

 



All times are GMT +1. The time now is 13:15.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.24981 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO