GSM Shop  
GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > QUALCOMM Models (3G)


QUALCOMM Models (3G) SGH-Z105x, SGH-Z107x, Z110, Z130, Z140, Z300, Z320i, Z500, Z510, ZM60, ZV10, ZV30, ZX10.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-17-2005, 08:22   #16 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2005
Location: india
Age: 33
Posts: 99
Member: 185813
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Thumbs up hey


solution is given search in forum if u did,t get contact me in private i,l tell u ....................
  Reply With Quote
Old 10-17-2005, 12:29   #17 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2004
Age: 44
Posts: 459
Member: 81553
Status: Offline
Thanks Meter: 21
qualcomm software imei fail

how come the softwrae doesn't read the imei of the phone. and does anyone know what the following error is when i try and write imei

caldate is empty : FAIL!!!
  Reply With Quote
Old 10-29-2005, 13:37   #18 (permalink)
No Life Poster
 
rajabrotherscom's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: rajabrothers communications
Age: 36
Posts: 1,710
Member: 155773
Status: Offline
Sonork: 1606514
Thanks Meter: 84
Cool

Quote:
Originally Posted by Unlock_Ireland
I couldn't get the above program working for me . But I have successfully unlocked two Samsung Z104v's .

I used the Samsung_Z105_Z107_Z300_Code_Reader_2_0_2 program with the USB cable that comes with the phone, the LG U8120 USB/Com cable didn't seem to work for me with the Samsung_Z105_Z107_Z300_Code_Reader_2_0_2 program.

Anyway I'm happy , one was locked to Vodafone UK the other to Vodafone Ireland.

BR

Unlock_Ireland
i need freezed z105 slotion.
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz helpppppppppppppppppp.
br raja
  Reply With Quote
Old 10-29-2005, 14:04   #19 (permalink)
Freak Poster
 
Unlocking_Master's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: E N G L A N D
Age: 34
Posts: 331
Member: 163474
Status: Offline
Thanks Meter: 138
This is a post to help everyone that has a Samsung Z serie mobile that is locked and/or freezed.

The explanation for how to do is already on this forum but to make it easier for everyone to find it, I'm making my 1 for all (Z series phones) post.

The supported phones for this process are (the Z series phones):

(as listed in the program)
SGH-Z140
SGH-Z140V
SGH-Z300
SGH-Z300M
SGH-Z500
SGH-Z500V
SGH-ZM60
SGH-ZV30
SGH-ZX10


To unlock and/or unfreeze these phones you must follow the next steps:

- Download and install QUALCOMM UNLOCKER (http://www.megaupload.com/?d=39RITNDZ)

- Install the propper USB drivers for your mobile (if it comes with CD, if that CD has the USB drivers, it's those ones that you should use, otherwise, download: http://org.downloadcenter.samsung.co...USBDriver.exe).

- Have the proper USB cable for your mobile (if it comes with one, it's that one that you should use).

- After having your phone correctly connected to your computer (using the USB cable) and turned ON (with or without the SIM inserted), set the mobile modem COM port as one between port 2 to port 9 (ports 2 and 9 included). [Note]

- Connect (with something like a metallic wire for example) the 2nd and 3rd pins of the COM1 port (behind your computer), like the example below (imagine it like a COM - 9 pinned - port):
…………………………………………... ______
……………………………………………( · — · · )
…………………………………………...\ · · · · /
'…………………………………………... ŻŻŻŻŻ

- Before attempting to unlock your mobile (though everything looks OK), click on the "Read Settings" to be completely sure that the program is completely detecting your mobilephone and to make it able to unlock it (by reading the phone's internal codes).

- After all the previous steps... Press UNLOCK. It will remove all the phone locks and the phone freeze (if needed).




[Note]: To set the COM port, run the QUALCOMM UNLOCKER program and click on "Check Modem", then, in the "Phone and Modem Options" menu, click on the "Modem" tab, select your mobilephone on the modem list and then click proprieties. In the modem proprieties menu, you must click on the "Advanced" tab and then click on "Advanced Port Settings". In the "Advanced Port Settings menu, there should be a dropdown list, in the bottom of the window, to select the desired COM port for your mobile. The port must not have 2 digits - like COM10 or above - and it's not convenient to be set as COM1. Select one of the unused and confirm everything by clicking all "OK" buttons.




Then you'll have your phone completely free of lockings and freezings. I did it with my own Z300 and, after doing it just like I described, it finally worked.

Hope this thread was usefull and enjoy your phones without restrictions.
  Reply With Quote
Old 10-29-2005, 14:06   #20 (permalink)
Freak Poster
 
Unlocking_Master's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: E N G L A N D
Age: 34
Posts: 331
Member: 163474
Status: Offline
Thanks Meter: 138
I just bought a Z500V Locked to Vodafone operator, and I need to unlock, but the bad luck is that it's "Freezed", so none of the unlock keyboard codes are accepted.

I have also just received the Furious Box 2 with all cables included, such as the SAM E810, E720, C100, E700, D500, Z107 (too big doesn't fit the Z500), etc.

Which cable should I use ? And how it should work ?

Thank you,

TS I just bought a Z500V Locked to Vodafone operator, and I need to unlock, but the bad luck is that it's "Freezed", so none of the unlock keyboard codes are accepted.

I have also just received the Furious Box 2 with all cables included, such as the SAM E810, E720, C100, E700, D500, Z107 (too big doesn't fit the Z500), etc.

Which cable should I use ? And how it should work ?

Thank you,

TS
Hi ,

Man , u need Z130 Cable = Z500 Cable ( if u don't have one just make one by urself and here pinout

*SW* - u found it with FuriouS Samsung Unlocker Just select Z500 and short pin 2+3 i mean its some porc of Z105 ..


BestRegards
FuriouSTeam
Attached Thumbnails



Quote:
Originally Posted by Morfeus
Hi ,

Man , u need Z130 Cable = Z500 Cable ( if u don't have one just make one by urself and here pinout

*SW* - u found it with FuriouS Samsung Unlocker Just select Z500 and short pin 2+3 i mean its some porc of Z105 ..


BestRegardsto Moreos!!!
do we need to use com1+usb with this pin out or not??


best regards
FuriouSTeam u need cable for lg 8180 to unlock z500 i test it and it work with new driver for samsung driver zxxxHi ,

Man , u need Z130 Cable = Z500 Cable ( if u don't have one just make one by urself and here pinout

*SW* - u found it with FuriouS Samsung Unlocker Just select Z500 and short pin 2+3 i mean its some porc of Z105 ..


BestRegards
FuriouSTeam

cable pin out r 100% ok tested by me,and for cable connector use the LG cable of 7050, 8110. and make ur own cable.i've made my own z130 cable according to the pinout posted by Morfeus,
phone is reconized by windows XP , but unlock soft don't work or something is missing in pinout
  Reply With Quote
Old 10-31-2005, 10:50   #21 (permalink)
No Life Poster
 
rajabrotherscom's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: rajabrothers communications
Age: 36
Posts: 1,710
Member: 155773
Status: Offline
Sonork: 1606514
Thanks Meter: 84
Cool

Quote:
Originally Posted by suhag_18
I just bought a Z500V Locked to Vodafone operator, and I need to unlock, but the bad luck is that it's "Freezed", so none of the unlock keyboard codes are accepted.
I have also just received the Furious Box 2 with all cables included, such as the SAM E810, E720, C100, E700, D500, Z107 (too big doesn't fit the Z500), etc.
Which cable should I use ? And how it should work ?
Thank you,
TS I just bought a Z500V Locked to Vodafone operator, and I need to unlock, but the bad luck is that it's "Freezed", so none of the unlock keyboard codes are accepted.
I have also just received the Furious Box 2 with all cables included, such as the SAM E810, E720, C100, E700, D500, Z107 (too big doesn't fit the Z500), etc.
Which cable should I use ? And how it should work ?
Thank you,
TS
Hi ,
Man , u need Z130 Cable = Z500 Cable ( if u don't have one just make one by urself and here pinout
*SW* - u found it with FuriouS Samsung Unlocker Just select Z500 and short pin 2+3 i mean its some porc of Z105 ..
BestRegards
FuriouSTeam
Attached Thumbnails
Quote:
Originally Posted by Morfeus
Hi ,
Man , u need Z130 Cable = Z500 Cable ( if u don't have one just make one by urself and here pinout
*SW* - u found it with FuriouS Samsung Unlocker Just select Z500 and short pin 2+3 i mean its some porc of Z105 ..
BestRegardsto Moreos!!!
do we need to use com1+usb with this pin out or not??
best regards
FuriouSTeam u need cable for lg 8180 to unlock z500 i test it and it work with new driver for samsung driver zxxxHi ,
Man , u need Z130 Cable = Z500 Cable ( if u don't have one just make one by urself and here pinout
*SW* - u found it with FuriouS Samsung Unlocker Just select Z500 and short pin 2+3 i mean its some porc of Z105 ..
BestRegards
FuriouSTeam
cable pin out r 100% ok tested by me,and for cable connector use the LG cable of 7050, 8110. and make ur own cable.i've made my own z130 cable according to the pinout posted by Morfeus,
phone is reconized by windows XP , but unlock soft don't work or something is missing in pinout
but i dont haw furise box man were unlock freez z105.
br raja
  Reply With Quote
Old 10-31-2005, 12:25   #22 (permalink)
No Life Poster
 
rajabrotherscom's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: rajabrothers communications
Age: 36
Posts: 1,710
Member: 155773
Status: Offline
Sonork: 1606514
Thanks Meter: 84
Cool

man i need diagram usb cable z105 how to short pin 2 and 3 plzzzz helppppp.
br raja
  Reply With Quote
Old 10-31-2005, 12:40   #23 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2005
Location: india
Age: 33
Posts: 99
Member: 185813
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Thumbs up Bro Raja

U Did,t Have Short Usb Cable Pin Bro U Have To Short 2-3 Pins Of Serial Port Cable ...................as U Can See In Previous Post..........
  Reply With Quote
Old 11-01-2005, 15:16   #24 (permalink)
No Life Poster
 
rajabrotherscom's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: rajabrothers communications
Age: 36
Posts: 1,710
Member: 155773
Status: Offline
Sonork: 1606514
Thanks Meter: 84
Cool

Quote:
Originally Posted by shanny
U Did,t Have Short Usb Cable Pin Bro U Have To Short 2-3 Pins Of Serial Port Cable ...................as U Can See In Previous Post..........
but i have usb cable plzzzzzzzzzzzzz helpppppppppppppppppp meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .
br raja
  Reply With Quote
Old 11-01-2005, 22:25   #25 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2004
Location: Amsterdam
Age: 32
Posts: 150
Member: 48648
Status: Offline
Thanks Meter: 1
help...

Could please someone help me with phone freezed.

first of all i dont got serial port on this laptop only usb.....
second phone turns off after a few seconds i put the usb on the phone.
I have got nsdongle/agere attack Z500 cable i have been able to read the codes with nsdongle cracked.... but i cannot put these codes in phone stays freezed now is my question i have tried several times winimei but i didnt succeed is there another way to repair this mobile ?...

With kind regards,
ThaDevil
  Reply With Quote
Old 11-03-2005, 07:17   #26 (permalink)
No Life Poster
 
sunnyc's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Life's a Journey
Age: 38
Posts: 3,516
Member: 49495
Status: Offline
Sonork: 100.9 & 100.12345
Thanks Meter: 1,007
any one try unlock ZM60!! I want unlock..!!?

Pls.. help for unlock one phone .,


Thx..
  Reply With Quote
Old 11-03-2005, 11:40   #27 (permalink)
Freak Poster
 
raman_mlp's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: www.unlockbyserver.com
Age: 43
Posts: 327
Member: 14442
Status: Offline
Thanks Meter: 4
@sunnyc
unlockin this handset is very easy ,can do in seconds
U can search guidelines in TST section


thanks
  Reply With Quote
Old 11-03-2005, 11:45   #28 (permalink)
No Life Poster
 
sunnyc's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Life's a Journey
Age: 38
Posts: 3,516
Member: 49495
Status: Offline
Sonork: 100.9 & 100.12345
Thanks Meter: 1,007
Quote:
Originally Posted by raman_mlp
@sunnyc
unlockin this handset is very easy ,can do in seconds
U can search guidelines in TST section
thanks
Thx tst Team i will Do I unlock my phone now ...

Good work!!
  Reply With Quote
Old 11-05-2005, 15:28   #29 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 4
Member: 194364
Status: Offline
Thanks Meter: 0
phone freeze z140v

used this and cleared phone freeze and unlocked phone works on all simms
  Reply With Quote
Old 11-08-2005, 12:08   #30 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2003
Location: Live in a GREATE country
Age: 40
Posts: 314
Member: 43197
Status: Offline
Thanks Meter: 10
hi i have z 105 i unlock it with furious box and other but phone unlock ok but when i put sim again asking enter sim lock code.any idea about it.plz help me
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Samsung Qualcomm tool 4.1 release! Direct unlock and repair IMEI all MSL2 phones!!! mk Z3X-Team Products 34 12-26-2008 18:19
please Mr.Elco support unlock and flash for samsung A727 ASAP tsarkh NSPRO 2 06-26-2008 11:20
Free unlocker and flasher for samsung D600 jignesh_1000 Samsung Flashers, Software, Firmware. 20 03-30-2007 09:35
Cruiser doubt... does unlocking and/or changing language erases memory? UnlockBR Cruiser Suite 9 12-29-2004 18:40

 



All times are GMT +1. The time now is 16:17.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.55137 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO