GSM Shop  
GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > QUALCOMM Models (3G)

QUALCOMM Models (3G) SGH-Z105x, SGH-Z107x, Z110, Z130, Z140, Z300, Z320i, Z500, Z510, ZM60, ZV10, ZV30, ZX10.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-10-2006, 10:54   #76 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 151
Member: 209975
Status: Offline
Thanks Meter: 3

pls helps z300 usb driver&z130
  Reply With Quote
Old 01-16-2006, 01:24   #77 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2005
Age: 45
Posts: 782
Member: 163755
Status: Offline
Thanks Meter: 117
z140v and d500 not sent with ful net work

Good day sir

Can some one help me
I have samsung z140v and d500 with ful network u can't make any call,when u diald a number after 10second call ended u ring back the number it ring u press yes no comunication any help
  Reply With Quote
Old 01-17-2006, 18:18   #78 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Feb 2004
Age: 38
Posts: 54
Member: 54567
Status: Offline
Thanks Meter: 0
LG3G cable/cruiser and unlock z500, which cable drivers

Hello,

i have LG3G cable/cruiser and multiserver LG3G cable.


can these be used with these programs with for example the cruiser drivers or do i need other drivers, like the samsung one?


greetings Hanebatser
  Reply With Quote
Old 01-18-2006, 13:28   #79 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 14
Member: 202579
Status: Offline
Thanks Meter: 0
z500 grr

how do u unlock a z500 or any fone if u dont have a com port????
  Reply With Quote
Old 01-18-2006, 15:12   #80 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: ARMENIA
Age: 40
Posts: 202
Member: 127030
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by sabrina.lewis
how do u unlock a z500 or any fone if u dont have a com port????
Using bluetooth or infrared port. But with using infrared port it can be locked back again in 10-15 days
  Reply With Quote
Old 01-18-2006, 15:17   #81 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 14
Member: 202579
Status: Offline
Thanks Meter: 0
can u explain the process using infrared for me? that would b awesome! y does it re-lock?
  Reply With Quote
Old 01-18-2006, 15:23   #82 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: ARMENIA
Age: 40
Posts: 202
Member: 127030
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by sabrina.lewis
can u explain the process using infrared for me? that would b awesome! y does it re-lock?
I think because the unlocking commands are going into the phone through the air and they get corrupted in the air. With bluetooth it's going through radio frequencies, which is reliable.

Hope that helps.
  Reply With Quote
Old 01-18-2006, 15:33   #83 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 14
Member: 202579
Status: Offline
Thanks Meter: 0
those bastards! (airwaves) do u know how to do it through infrared? if u or anyone wants to explain that...
  Reply With Quote
Old 01-18-2006, 15:41   #84 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: ARMENIA
Age: 40
Posts: 202
Member: 127030
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by sabrina.lewis
those bastards! (airwaves) do u know how to do it through infrared? if u or anyone wants to explain that...
Actually this is a big secret, so I don't know anyone who can give this secret away just like that... You have to be in special GSM trust ring in order to be able to share the secrets with us.
  Reply With Quote
Old 01-19-2006, 06:16   #85 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 14
Member: 202579
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i c... well... i am special... and trustworthy.. and i own a ring... does that count?
  Reply With Quote
Old 01-19-2006, 14:20   #86 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 4
Member: 222807
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by -minorKa-
This is a post to help everyone that has a Samsung Z serie mobile that is locked and/or freezed.

The explanation for how to do is already on this forum but to make it easier for everyone to find it, I'm making my 1 for all (Z series phones) post.

The supported phones for this process are (the Z series phones):

(as listed in the program)
SGH-Z140
SGH-Z140V
SGH-Z300
SGH-Z300M
SGH-Z500
SGH-Z500V
SGH-ZM60
SGH-ZV30
SGH-ZX10


To unlock and/or unfreeze these phones you must follow the next steps:

- Download and install QUALCOMM UNLOCKER (http://www.megaupload.com/?d=39RITNDZ)

- Install the propper USB drivers for your mobile (if it comes with CD, if that CD has the USB drivers, it's those ones that you should use, otherwise, download: http://org.downloadcenter.samsung.co...USBDriver.exe).

- Have the proper USB cable for your mobile (if it comes with one, it's that one that you should use).

- After having your phone correctly connected to your computer (using the USB cable) and turned ON (with or without the SIM inserted), set the mobile modem COM port as one between port 2 to port 9 (ports 2 and 9 included). [Note]

- Connect (with something like a metallic wire for example) the 2nd and 3rd pins of the COM1 port (behind your computer), like the example below (imagine it like a COM - 9 pinned - port):
…………………………………………... ______
……………………………………………( · — · · )
…………………………………………...\ · · · · /
'…………………………………………... ŻŻŻŻŻ

- Before attempting to unlock your mobile (though everything looks OK), click on the "Read Settings" to be completely sure that the program is completely detecting your mobilephone and to make it able to unlock it (by reading the phone's internal codes).

- After all the previous steps... Press UNLOCK. It will remove all the phone locks and the phone freeze (if needed).




[Note]: To set the COM port, run the QUALCOMM UNLOCKER program and click on "Check Modem", then, in the "Phone and Modem Options" menu, click on the "Modem" tab, select your mobilephone on the modem list and then click proprieties. In the modem proprieties menu, you must click on the "Advanced" tab and then click on "Advanced Port Settings". In the "Advanced Port Settings menu, there should be a dropdown list, in the bottom of the window, to select the desired COM port for your mobile. The port must not have 2 digits - like COM10 or above - and it's not convenient to be set as COM1. Select one of the unused and confirm everything by clicking all "OK" buttons.




Then you'll have your phone completely free of lockings and freezings. I did it with my own Z300 and, after doing it just like I described, it finally worked.

Hope this thread was usefull and enjoy your phones without restrictions.
Thank u 4 all of these.I have a problem when m doing unlocking with my zv10, the software always said USB OPEN FAIL. I don't know why it's like that,please help me~Thanks again.
  Reply With Quote
Old 01-21-2006, 23:53   #87 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2005
Age: 45
Posts: 782
Member: 163755
Status: Offline
Thanks Meter: 117
samsung z140v and d500 don't call and receive

Good day sir

I have somme samsung z140v and d500 with full net work,when u make a call it dos't go
when u ring the number it rings bet u press ok no comunication
Pls any help
Reply With Quote
  Reply With Quote
Old 01-25-2006, 11:08   #88 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2004
Age: 48
Posts: 313
Member: 56619
Status: Offline
Thanks Meter: 59
minorka's solution works 100%
  Reply With Quote
Old 01-25-2006, 16:26   #89 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2005
Location: sabageria
Posts: 709
Member: 207455
Status: Offline
Thanks Meter: 35
Can Lg 3G cable be used in unlocking ZV10!!
Thanks
  Reply With Quote
Old 01-31-2006, 02:47   #90 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Age: 43
Posts: 17
Member: 161475
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Unlock Z140 (Simple) with Cracked NS Dongle

My try did results......................

Download the latest CDMA drivers from the samsung site, i used a cheap Samsung data-link USB cable "PCB180USE", connect the phone to USB-port switched on with working sim (Locked on Operator), check what COM port the Samsung CDMA USB Driver has in the control panel under Phone and Modem options (all com-ports supported, com 26 in my case).
Run cracked NS Dongle chose SGH-Z107 and com-port, push "Get Info" Push "Unlock".

100% Unlocked without problems !

It should work well with the original cable that follows the phone, but i have
not tried.

Regards Warlocker
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Samsung Qualcomm tool 4.1 release! Direct unlock and repair IMEI all MSL2 phones!!! mk Z3X-Team Products 34 12-26-2008 18:19
please Mr.Elco support unlock and flash for samsung A727 ASAP tsarkh NSPRO 2 06-26-2008 11:20
Free unlocker and flasher for samsung D600 jignesh_1000 Samsung Flashers, Software, Firmware. 20 03-30-2007 09:35
Cruiser doubt... does unlocking and/or changing language erases memory? UnlockBR Cruiser Suite 9 12-29-2004 18:40

 



All times are GMT +1. The time now is 18:48.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.48464 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO