GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > QUALCOMM Models (3G)

QUALCOMM Models (3G) SGH-Z105x, SGH-Z107x, Z110, Z130, Z140, Z300, Z320i, Z500, Z510, ZM60, ZV10, ZV30, ZX10.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-06-2009, 05:51   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2
Member: 964957
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Vodasay my phone isnt an F480 when it is


hi ive flashed my F480 to the F480XYIA1 (for the time being) I previously flashed it to F48FXEIA1, but i am having a problem.

When i want to download the musicstation app from vodafone's site i pick out the right make & model etc and wehn i go to retrieve my download it says my handset isnt recognised...any ideas as to how i can change this, am i on the right track in thinking its something to do with the user-agent string?

I'm on vodafone uk network.
Thanks

and anybody know how i can get windows live messenger download from 3 (i have another toco on 3 with F48FXEIA1 fw but it says certificate error..anybody a solution to this?
  Reply With Quote
Old 02-06-2009, 09:29   #2 (permalink)
Freak Poster
 
mistahk's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Poland
Posts: 331
Member: 653932
Status: Offline
Thanks Meter: 63
vodafone brands telephones heavily, very often telephones from voda are identified with "v" letter as well so there were z400 and z400v, l760 and l760v and f480 and f480v when you look at some sites with unlocking or phone configuration you find as welll normal and "v" versions this might be the reason for trouble
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How I can find M620 Original MSL S/n when it is cleard from phone back label? NawabN Sahoo HWK 7 09-06-2010 21:59
my box gave an error when i connect Muhammad Ikram Infinity-Box 1 03-01-2009 17:51
my p800 dosen`t turn on when it is on it only stand`s sony ericson mr_louis Sony Ericsson 2 01-17-2005 13:43
How And Where Shall I Enter The Key When It Is Generated??? RAZMIK ALMIGHTY Nokia Multimedia 0 06-17-2004 11:46
Z5 shows battery when it is off .::AkhavanGSM::. Hardware Repair by brands 1 07-30-2002 23:01

 



All times are GMT +1. The time now is 20:57.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.28193 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO