GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > QUALCOMM Models (3G)

QUALCOMM Models (3G) SGH-Z105x, SGH-Z107x, Z110, Z130, Z140, Z300, Z320i, Z500, Z510, ZM60, ZV10, ZV30, ZX10.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-25-2007, 20:35   #1 (permalink)
Bay
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2000
Location: Burkina Faso , Bobo Dioulasso
Age: 49
Posts: 414
Member: 2920
Status: Offline
Thanks Meter: 20
ZV10 unlock Guide , look here


Attached file
tested on Vodafone ZV10 branded

Last edited by Bay; 07-21-2008 at 10:23.
  Reply With Quote
Old 02-25-2007, 20:49   #2 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Mar 2005
Age: 45
Posts: 43
Member: 124680
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Thumbs up ZV10 Network Problem

Thanks, I unlocked mine with UST Pro II by flashing the phone first with the same flash file last year but I have a network problem. Sometimes calls go through and when it does, within 2 minutes the call cuts and when people call it is said switched off. Please Help me with some solution if there is
  Reply With Quote
Old 02-25-2007, 20:55   #3 (permalink)
Freak Poster
 
zakariababu's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Bangladesh
Age: 49
Posts: 460
Member: 67233
Status: Offline
Thanks Meter: 19
Thanks for share..........?
  Reply With Quote
Old 02-25-2007, 21:05   #4 (permalink)
Freak Poster
 
alexmkdMAFIA's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: dublin
Posts: 492
Member: 212574
Status: Offline
Sonork: 100.1580063
Thanks Meter: 59
hey

why dont you just enter *7465625*228# to unlock zv10
  Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to alexmkdMAFIA For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 03-15-2007, 16:14   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Goettingen Germany
Age: 45
Posts: 31
Member: 151756
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Does code for samsung zv10 does not work
  Reply With Quote
Old 04-03-2007, 02:02   #6 (permalink)
Freak Poster
 
alexmkdMAFIA's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: dublin
Posts: 492
Member: 212574
Status: Offline
Sonork: 100.1580063
Thanks Meter: 59
have you tried it?works for me
  Reply With Quote
Old 05-07-2007, 12:16   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 2
Member: 502359
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Cool

thanks man! this code results as well! many thanks! very nice! the best & the good 4 u! UUUUUAAAAAAAAUUUU!!!!!!!!!
  Reply With Quote
Old 06-10-2007, 10:29   #8 (permalink)
No Life Poster
 
nyakam's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: cameroon
Posts: 825
Member: 260658
Status: Offline
Thanks Meter: 179
Quote:
Originally Posted by alexmkdMAFIA View Post
why dont you just enter *7465625*228# to unlock zv10
thk's sir this code work for me
  Reply With Quote
Old 06-10-2007, 10:38   #9 (permalink)
Freak Poster
 
alexmkdMAFIA's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: dublin
Posts: 492
Member: 212574
Status: Offline
Sonork: 100.1580063
Thanks Meter: 59
yes thats why i posted it,it works with z500,zv30,zv10,zx10,z300,enjoy
  Reply With Quote
Old 06-11-2007, 11:49   #10 (permalink)
No Life Poster
 
nyakam's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: cameroon
Posts: 825
Member: 260658
Status: Offline
Thanks Meter: 179
Red face

Quote:
Originally Posted by alexmkdMAFIA View Post
yes thats why i posted it,it works with z500,zv30,zv10,zx10,z300,enjoy
thk's you egain sir, but, this code don't remove user code on phone
  Reply With Quote
Old 06-12-2007, 11:43   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2005
Age: 38
Posts: 211
Member: 122774
Status: Offline
Thanks Meter: 14
I use that code to do a lot of phones and it works fine
  Reply With Quote
Old 09-18-2007, 10:28   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2002
Location: .UK
Age: 41
Posts: 341
Member: 13459
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Code works perfect, THX!!!
  Reply With Quote
Old 09-22-2007, 19:18   #13 (permalink)
Freak Poster
 
bifout's Avatar
 
Join Date: May 2005
Age: 35
Posts: 217
Member: 145088
Status: Offline
Thanks Meter: 12
Quote:
Originally Posted by alexmkdMAFIA View Post
why dont you just enter *7465625*228# to unlock zv10
I'm sorry but this code doesn't work
  Reply With Quote
Old 09-22-2007, 19:22   #14 (permalink)
Freak Poster
 
alexmkdMAFIA's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: dublin
Posts: 492
Member: 212574
Status: Offline
Sonork: 100.1580063
Thanks Meter: 59
the code works thats why i posted it
  Reply With Quote
Old 09-29-2007, 01:41   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 1
Member: 598064
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Wink

Code works perfect on zv10 vodafone Portugal! tks!!!
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Z500a Unlocking error look here MicrostarGSM® Sonics Box 8 04-06-2010 22:50
Db2020 Unlocking Steps Look here and Dont ask agian irfan99 Cruiser Suite 67 10-12-2007 17:34
!!! Zv10 Unlocking New Fimware Solution is Here !!! TaHiR FuriouS II 46 06-11-2006 09:29

 



All times are GMT +1. The time now is 20:15.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.41198 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO