GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia CDMA

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-24-2006, 13:40   #1 (permalink)
No Life Poster
 
celluniversal's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Age: 40
Posts: 1,263
Member: 139388
Status: Offline
Thanks Meter: 97
How to Reset security code nokia 3586(CDMA)


How to reset security code in nokia3586 Rh44


I dont have flashing cable for 3586



I having unlock code (i pasted below) But i dont know what is OTKSL


Nokia 3585
1. Enter ## followed by the OTKSL
2. Number (MDN) is highlighted. Press the upper left-hand soft key to select
3. Mobile Number will display. Enter the 10 digit MIN
4. Press OK
5. IMSI will appear. Press and hold the Clear key until the display is empty.
6. Enter 31000 plus the MSID (15 digits total)
7. Press the upper left hand soft key and select OK
8. It will take you back to the SVC Programming. Press the upper right hand soft key to select EXIT
9. Press END.
10. Phone will power cycle and programming is complete.




Anybody know solution
  Reply With Quote
Old 05-24-2006, 17:25   #2 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: May 2006
Location: ..::GSM FORUM::..
Posts: 55
Member: 278639
Status: Offline
Thanks Meter: 1
its spc okk..........
  Reply With Quote
Old 05-24-2006, 17:33   #3 (permalink)
No Life Poster
 
SM4RTBOY's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,064
Member: 92326
Status: Offline
Thanks Meter: 205
ufs and POP port cable and do master reset( full fact defaults)
enjoy.
sm4rtboy
  Reply With Quote
Old 05-25-2006, 21:37   #4 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: May 2006
Location: ..::GSM FORUM::..
Posts: 55
Member: 278639
Status: Offline
Thanks Meter: 1
if u do factory default. network will go as well as min sc all gone. use phoenix with usb cable
  Reply With Quote
Old 05-26-2006, 06:44   #5 (permalink)
No Life Poster
 
SM4RTBOY's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,064
Member: 92326
Status: Offline
Thanks Meter: 205
use this master code ,, and be happy!
br

sm4rtboy

Last edited by SM4RTBOY; 09-21-2008 at 23:03.
  Reply With Quote
Old 05-26-2006, 09:16   #6 (permalink)
Product Supporter
 
~AKSingh~'s Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: INDIA
Age: 50
Posts: 2,917
Member: 65063
Status: Offline
Thanks Meter: 2,360
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by SM4RTBOY
use this master code ,, and be happy!
br

sm4rtboy
absolutely not this tool will not help you,this is for gsm phones,please upload this pm and enjoy

wbr
aksingh
09810222476
Attached Files
File Type: rar Rh-44_unlock_pm.rar (123 Bytes, 200 views)
  Reply With Quote
Old 05-27-2006, 08:00   #7 (permalink)
No Life Poster
 
SM4RTBOY's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,064
Member: 92326
Status: Offline
Thanks Meter: 205
Quote:
Originally Posted by AVITHAKUR
absolutely not this tool will not help you,this is for gsm phones,please upload this pm and enjoy

wbr
aksingh
09810222476
@celluniversal
I dont have flashing cable for 3586
you should send the cable --LOL
not help ...anyone
br
sm4rtboy
  Reply With Quote
Old 05-27-2006, 10:20   #8 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jan 2004
Location: Unknown
Age: 34
Posts: 9,030
Member: 49752
Status: Offline
Sonork: QQ:1474246528
Thanks Meter: 5,924
Quote:
Originally Posted by SM4RTBOY
@celluniversal
I dont have flashing cable for 3586
you should send the cable --LOL
not help ...anyone
br
sm4rtboy
hey you lol
he posted real solution ....

and its work for me........
he don't posted mcode like you posted.........hehe
@AVITHAKUR
thx for pm.....
  Reply With Quote
Old 05-28-2006, 13:08   #9 (permalink)
No Life Poster
 
amitks_in's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NEW DELHI, INDIA
Age: 45
Posts: 1,688
Member: 111665
Status: Offline
Sonork: 104250
Thanks Meter: 180
Quote:
Originally Posted by SM4RTBOY
use this master code ,, and be happy!
br

sm4rtboy

Man first u Read carefully the difrence between Gsm & Cdma ! This master code needs IMEI no. to generate master code ! have u seen IMEI in cdma phones ??
  Reply With Quote
Old 05-30-2006, 22:11   #10 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: May 2006
Location: ..::GSM FORUM::..
Posts: 55
Member: 278639
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by SM4RTBOY
use this master code ,, and be happy!
br

sm4rtboy
man u r wrong !!!!! its for gsm
  Reply With Quote
Old 05-31-2006, 05:45   #11 (permalink)
Product Supporter
 
~AKSingh~'s Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: INDIA
Age: 50
Posts: 2,917
Member: 65063
Status: Offline
Thanks Meter: 2,360
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by SM4RTBOY
@celluniversal
I dont have flashing cable for 3586
you should send the cable --LOL
not help ...anyone
br
sm4rtboy
my dear dont forget u have a brain hope you understand well,wondering how u gonna have big nos of postings

rds
aksingh
  Reply With Quote
Old 06-01-2006, 17:59   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Location: Indonesia
Posts: 36
Member: 276718
Status: Offline
Thanks Meter: 2
help me too please, i have 3586 call problem. if i get incoming call than its only ringing 1 time (1 second) than display 1 missed call. n i can't make outgoing call.

anybody can help? what's wrong with my 3586? thanks
  Reply With Quote
Old 06-02-2006, 18:31   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Location: Indonesia
Posts: 36
Member: 276718
Status: Offline
Thanks Meter: 2
wait till 24 hour, no body can give solution hiks hiks hiks
  Reply With Quote
Old 06-02-2006, 18:41   #14 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2004
Location: LA
Posts: 96
Member: 72894
Status: Offline
Thanks Meter: 22
First Write PM which appropriate with your provider.
(Example: PM Flexi, PM Esia, PM Starone, PM Fren)

if use Phoenix, write PRI, TUN, Reset Full.
  Reply With Quote
Old 06-03-2006, 10:27   #15 (permalink)
Product Supporter
 
~AKSingh~'s Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: INDIA
Age: 50
Posts: 2,917
Member: 65063
Status: Offline
Thanks Meter: 2,360
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by ricom
help me too please, i have 3586 call problem. if i get incoming call than its only ringing 1 time (1 second) than display 1 missed call. n i can't make outgoing call.

anybody can help? what's wrong with my 3586? thanks
first u make a full pm backup save it,now flash the phone ,full factory default,warranty reset------>now feed back the readed pm,yor phone should work fine,i forget...write ur operator"s prl also.

wbr
aksingh
+919810222476
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to reset Security code on BB5 Nokia phones - easy solution florim Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 23 11-23-2010 22:58
How to reset security code for Nokia 6230i ? Kestis Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 4 09-17-2008 12:07
How to reset security code on Nokia 9500? robbie WD2 & APE (Symbian Phones) 1 08-17-2005 19:55
HOW TO RESET SECURITY CODE IN NOKIA 6210 ed2k_7 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 10 05-26-2001 05:33
HOW TO RESET SECURITY CODE IN NOKIA 6210 ed2k_7 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 05-01-2001 17:48

 



All times are GMT +1. The time now is 20:16.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.80742 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO