GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia CDMA

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-10-2008, 14:03   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2
Member: 674431
Status: Offline
Thanks Meter: 0
nokia 6255


my nokia 6255's software has broken. it only can start(power on) in one's moment(about half minute)but after that it power off again....

how do i reset or reinstall the software??
plzzz...hulp..
  Reply With Quote
Old 01-11-2008, 05:40   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2006
Location: Hyderabad
Posts: 147
Member: 401873
Status: Offline
Thanks Meter: 8
its ruim or non ruim. if u r using non-ruim 1st take backup of all network parameters. and using ufs flash it.
  Reply With Quote
Old 01-12-2008, 08:23   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 10
Member: 676036
Status: Offline
Thanks Meter: 0
6600 blutooth problom
  Reply With Quote
Old 01-12-2008, 08:23   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 10
Member: 676036
Status: Offline
Thanks Meter: 0
6600 blutooth problom
  Reply With Quote
Old 01-14-2008, 08:37   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Imrankhan's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: world
Posts: 1,913
Member: 573962
Status: Offline
Sonork: 100.1603021
Thanks Meter: 480
Quote:
Originally Posted by nurseto View Post
my nokia 6255's software has broken. it only can start(power on) in one's moment(about half minute)but after that it power off again....

how do i reset or reinstall the software??
plzzz...hulp..
only format with tikku model with universal box .
your problem 100%solve.
  Reply With Quote
Old 01-18-2008, 05:34   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2006
Location: Hyderabad
Posts: 147
Member: 401873
Status: Offline
Thanks Meter: 8
Quote:
Originally Posted by shiyam4u View Post
6600 blutooth problom
Dear this is a cdma section. pls post in right section. and for ur problem, change bluetooth ic it will solve ur problem.
  Reply With Quote
Old 01-19-2008, 15:10   #7 (permalink)
No Life Poster
 
John(LMT)'s Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: "Alfa-Gsm"
Posts: 513
Member: 507536
Status: Offline
Thanks Meter: 75
Post 6255i Mic

Hello mates i need the solution for 6255i Microphone problem, i have 2 sets with same problem, changed and cleaned board and not success if anyone can help, please do it, Thanks in advance folks!

..::Alfa-Gsm::..
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
new s.m for nokia 6255 magic 75 Nokia Hardware & Hardware Repair 1 06-01-2006 00:19
Help for Nokia 6255 cool_herin Nokia CDMA 0 01-30-2006 09:37
error in nokia 6255 cdma RIPER Universalbox 3 12-28-2005 21:27
nokia 6255 dionedada Nokia CDMA 0 10-26-2005 13:09
nokia 6255 starcell Nokia CDMA 0 09-22-2005 21:13

 



All times are GMT +1. The time now is 12:12.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.29835 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO