GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia CDMA

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-08-2008, 12:36   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3
Member: 721207
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Question Nokia 6265i - HELP Desperately Needed


I have a Nokia 6265i phone that I need to use with MetroPCS (San Jose, CA USA). I have all the codes for MetroPCS, I just need to get this phone to take them. We have tried to put in the service programming code - all I get is code error. I sent it to Nokia to fix. They charged me $58.00 and it still gets the same error. They don't even know who it was coded to, but won't change it....even after they charged me and I sent it to them twice! I am sooooo frustrated. The box has MEXICO on it and when I call 611, I get one moment please.....onemoment please...then it disconnects. Can anyone help??? I am beyond frustrasted at this point. I have a duplicate phone that is Metro (my granddaughter made it swim so it has no back light, but if I get it in the right light I can see it to look anything needed up ????? - Like I said ....I AM DESPERATE. ANy help would be greatly appreciated. Kathie
  Reply With Quote
Old 10-23-2009, 18:08   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1
Member: 1147926
Status: Offline
Thanks Meter: 0
This is the final answer for this problem. I have seen this problem many times and i have the final answer. I will give you all the reason why this happens and the very easy fix to fix it. The story: Back in the old days metro pcs never used the universal code of "587846" for programming of the phones; just like sprint they had very specific codes for each esn. This is the same case for these older model metro phones. The answer: Get a metro spc code calculator and enter the esn that is shown in the *3001#12345#. If you cant get a code calculator you can contact me with the phone's esn and i will send the the code it needs.
  Reply With Quote
Old 11-05-2009, 18:01   #3 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2004
Age: 42
Posts: 66
Member: 100569
Status: Offline
Sonork: 100.1586910
Thanks Meter: 11
Thumbs up hi2all

brother you can use Phoenix install it
and also use USB cable for this mobile...
i m 10000% sure you 'll be done...

don't 4 get to click on Thanks Button


take care
bye
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I need to know how to flash my nokia 6265i cell phone PLEASE! fallonfallon7 Nokia CDMA 0 02-20-2009 02:14
need flach nokia 6265i rm-66 seddik-gsm Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 0 01-14-2009 08:57
plz help nokia 6265i generalgsm Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 0 11-18-2008 15:09
Nokia 7190 Help Desperate Wildcat_1 GSM Programming & Reverse Engineering 2 05-23-2003 14:49

 



All times are GMT +1. The time now is 19:53.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.24660 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO