GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia CDMA

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-28-2008, 16:47   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 7
Member: 691498
Status: Offline
Thanks Meter: 3
NOKIA1325 show Only Battrey Point & Set is restart.


NOKIA1325 show Only Battrey Point & Set is restart.

How Solw this problem pls help.
  Reply With Quote
Old 01-28-2008, 18:23   #2 (permalink)
No Life Poster
 
rk19801's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: india
Age: 38
Posts: 719
Member: 238252
Status: Offline
Thanks Meter: 81
i have same problem in 1255..........
  Reply With Quote
Old 01-29-2008, 04:14   #3 (permalink)
No Life Poster
 
neetika99's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: india
Posts: 681
Member: 588837
Status: Offline
Thanks Meter: 142
Quote:
Originally Posted by rk19801 View Post
i have same problem in 1255..........
first check its connecting or not with bitpim?
  Reply With Quote
Old 01-31-2008, 05:00   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 78
Member: 243866
Status: Offline
Thanks Meter: 10
not connecting with bitpim
  Reply With Quote
Old 01-31-2008, 05:34   #5 (permalink)
Freak Poster
 
alfin5557's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: R474 5VS
Posts: 319
Member: 176999
Status: Offline
Thanks Meter: 32
1325 show batrey only,flash with CCS12R033 cable use motorola T190.....................problem solved
  Reply With Quote
Old 02-01-2008, 17:51   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2007
Location: india
Posts: 233
Member: 429983
Status: Offline
Sonork: 100.1604691
Thanks Meter: 59
Quote:
Originally Posted by rk19801 View Post
i have same problem in 1255..........
sir please connect swithoff handset in download mode then flash it your problem will be 100% solved
  Reply With Quote
Old 02-02-2008, 06:57   #7 (permalink)
Product Supporter
 
~AKSingh~'s Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: INDIA
Age: 50
Posts: 2,917
Member: 65063
Status: Offline
Thanks Meter: 2,360
Donate money to this user
for 100% free working solution for all ccs models like 1255,1325 ......
contact or pm



wbr
aksingh
Attached Files
File Type: rar List of Softwares.rar (344.0 KB, 701 views)
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ~AKSingh~ For This Useful Post:
Old 02-02-2008, 10:16   #8 (permalink)
Freak Poster
 
rekha1255's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: R A J A S T H A N
Posts: 414
Member: 333796
Status: Offline
Sonork: 100.1587155
Thanks Meter: 80
FLASH BY CCS12R033 100% ok
  Reply With Quote
Old 02-02-2008, 10:26   #9 (permalink)
Freak Poster
 
rekha1255's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: R A J A S T H A N
Posts: 414
Member: 333796
Status: Offline
Sonork: 100.1587155
Thanks Meter: 80
flash with CCS12R033 then chek 100% ok !!!!!
  Reply With Quote
Old 10-26-2008, 07:57   #10 (permalink)
No Life Poster
 
thushdt's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: In my body
Posts: 589
Member: 544160
Status: Offline
Sonork: 100.1603100
Thanks Meter: 176
How the phone swith off in downloade mode
  Reply With Quote
Old 11-01-2008, 14:39   #11 (permalink)
Freak Poster
 
pavas's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: india
Age: 35
Posts: 405
Member: 792200
Status: Offline
Thanks Meter: 63
open CCS12R033 and conect ur set in offline mode by pressing *+3+power on set will be connect then flash it problem solve 100 %
  Reply With Quote
Old 11-06-2008, 09:27   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: Ina
Posts: 153
Member: 247765
Status: Offline
Sonork: 100.1607102
Thanks Meter: 7
how to flash 1325 for a better solution...
coz' i have a same problem.....
i try with offline mode _ *+3 and/or *+5...
but still won't read with original flasher....
plese......
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to palax For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Easy way 3110 show only nokia logo & restart mr. uem Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 20 02-25-2012 16:23
NOKIA1325 & 2505 show Only Battrey Point & Set is restart. swechacnu Nokia CDMA 16 02-17-2010 05:09
W200i bord is short & set is on suntysunty Sony Ericsson Hardware Repair 7 04-29-2009 18:59
x160 when call set is restart shaheb_anl UST Pro II 5 06-02-2008 05:28
How to Connect K750i Test Point & Where Is The Test Point Location MT_LBN Sony Ericsson 0 02-03-2006 00:24

 



All times are GMT +1. The time now is 05:18.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.41413 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO