GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > UST Pro II

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-30-2009, 08:59   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2007
Location: bangladesh
Posts: 270
Member: 545768
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Can ust pro unlock softbank 709sc model


Can ust pro unlock softbank 709sc 2007.o2
download 1.11
please help me
 
Old 06-30-2009, 09:06   #2 (permalink)
No Life Poster
 
newfoundghori's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Promise Land,
Age: 29
Posts: 1,495
Member: 575597
Status: Online
Sonork: 100.1590575
Thanks Meter: 512
try fast direct unlock in new version..!!!
 
Old 06-30-2009, 10:51   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2007
Location: bangladesh
Posts: 270
Member: 545768
Status: Offline
Thanks Meter: 18
This nphone verson is 709SCHE1 Bootloader 1.11 year 2007.2

★★★ BIG SURPRISE : UST Pro II v9.7.50 Released ★★★

but supporter say this model unlock,

i am trying FIRST UNLOCK but it alowes show operation successfull. But show incorrect
usim
 
Old 06-30-2009, 11:22   #4 (permalink)
Freak Poster
 
rgb1997's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: alcatraz
Age: 39
Posts: 139
Member: 110849
Status: Offline
Thanks Meter: 23
yes they cannot unlock that phone as of now I am also waiting for new solution.,
 
Old 06-30-2009, 12:38   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 254
Member: 496120
Status: Offline
Thanks Meter: 57
i have allready unlocked 2 of them
it is supported
try to use V9.7.50



Regards
Ahsan
 
Old 06-30-2009, 13:28   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2007
Location: bangladesh
Posts: 270
Member: 545768
Status: Offline
Thanks Meter: 18
I also try use V9.7.50 & new V9.8.10 verson, but can not unlock
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can ust pro unlock softbank 705 sc model FEATURE GSM™ UST Pro II 6 06-30-2009 17:40
Can UST Pro Unlock and IMEI to E256??? racerxar UST Pro II 1 01-06-2009 05:26
can ust pro unlock sgh-e420? probs UST Pro II 0 05-08-2008 10:02
can ust pro unlock zx10 samsung maxheadquarters QUALCOMM Models (3G) 0 07-28-2006 23:01
Can Ust+pro Unlock E800 ? sunrise gsm UST Pro II 10 08-07-2004 23:38

 



All times are GMT +1. The time now is 08:23.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.27067 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO