GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > UST Pro II

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-21-2007, 20:40   #1 (permalink)
No Life Poster
 
nykocam's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: sure...not at heaven...
Age: 47
Posts: 578
Member: 67494
Status: Offline
Thanks Meter: 56
e630 reboot in automatic after flash!

how to solve?
i have flashed one good e630 for test my ust pro2,now the phone restart in automatic just after show startup logo.
 
Old 03-21-2007, 21:06   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Remax's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: B & H
Posts: 141
Member: 393768
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Use/check format nand or format fs option and flash again.
Regards
 
Old 03-22-2007, 10:40   #3 (permalink)
No Life Poster
 
nykocam's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: sure...not at heaven...
Age: 47
Posts: 578
Member: 67494
Status: Offline
Thanks Meter: 56
tryed,flash whit format ffs
same problem,auto reboot.
plz i need solve fast.
tnks
 
Old 03-22-2007, 13:23   #4 (permalink)
No Life Poster
 
nykocam's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: sure...not at heaven...
Age: 47
Posts: 578
Member: 67494
Status: Offline
Thanks Meter: 56
hello???
how to solve???


ok solved by flash + eprom + ffs from support site.

Last edited by nykocam; 03-22-2007 at 13:41.
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rebuild IMEI in M620 after flash it became 00000 in easy steps!!!!!!! graex UST Pro II 0 06-14-2009 17:55
T609,D820,E630 hang now dead after flash nismof1 UST Pro II 2 01-14-2008 10:30
No Network in T10s after flashing z00 Old Ericsson Phones & Sony Phones 14 06-18-2004 19:36
R320 in hang after flash language Deltas Old Ericsson Phones & Sony Phones 16 03-20-2003 18:59

 



All times are GMT +1. The time now is 03:28.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.19731 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO