GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > UST Pro II

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-26-2009, 01:52   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2008
Posts: 351
Member: 771272
Status: Offline
Thanks Meter: 8
Please advice me!!!!

hi all! Please please give me some advice.

Everytime I try to unlock samsung 3g handset ( such as f480.....), the modem is never SAMSUNG CDMA MODEM, it always come with different name of modem when plug usb cable to phone.

I did install samsung cdma modem to pc already.

what should i do with this, because i can not unlock any samsung 3g phone for now.

Anyway, please let me know any idea for this

thank you

tommy
 
Old 09-26-2009, 01:57   #2 (permalink)
Super Moderator
 
moulnisky's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: England
Age: 49
Posts: 16,914
Member: 947561
Status: Offline
Thanks Meter: 13,042
You must switch, using the codes, the mobile in qualcomm mode

es. F480 *#782872# and click on confirm, afterward plug the usb cable

BR

Alex
 
Old 09-26-2009, 02:13   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2008
Posts: 351
Member: 771272
Status: Offline
Thanks Meter: 8
THANKS ELEX!

I DID THAT, HOWEVER IT STILL COME WITH NAME PHD USB MODEM 3197 EVERYTIME I PLUG USB CABLE FROM SAMSUNG F480 TO PC. iF I UNPLUG IT THIS NAME PHD USB MODEM 3197 ALSO DISAPPEAR FROM MODEM LIST IN DEVICE MANGER.

PLEASE ADVICE MORE.

THANKS ALEX

TOMMY
 
Old 09-26-2009, 02:30   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2008
Posts: 351
Member: 771272
Status: Offline
Thanks Meter: 8
If i use original cable to conect phone to pc, modem name phd usb modem 3197 come up as i told.

However if i use comble cable to connect from phone to box and pc, computer not recognize it at all. It come with error
 
Old 09-26-2009, 02:32   #5 (permalink)
Super Moderator
 
moulnisky's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: England
Age: 49
Posts: 16,914
Member: 947561
Status: Offline
Thanks Meter: 13,042
It should install all the qualcomm drivers..

have a look at this small guide in pdf for the F480
http://rapidshare.com/files/28504554..._Procedure.pdf

BR

Alex
 
Old 09-26-2009, 02:35   #6 (permalink)
Super Moderator
 
moulnisky's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: England
Age: 49
Posts: 16,914
Member: 947561
Status: Offline
Thanks Meter: 13,042
here the qualcomm usb drivers
http://rapidshare.com/files/28504633...er_2.0.3.9.zip

BR

Alex
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
First Time In Ub Please Advice Me Error gsm8g Universalbox 5 08-12-2006 22:31
D500 Tfs Erro Is This Hw Damage Please Advice Me! gsm8g NSPRO 10 06-25-2006 11:44
DCT4 NOKIA 8310 Problem.Please advice me. NKV MT-BOX 11 02-16-2006 04:26
Please advice me about www.cellular-cables.com fox Main Sales Section 4 08-25-2001 11:32
Please advice me about www.cellular-cables.com fox Hardware Equipments for GSM 0 08-23-2001 18:25

 



All times are GMT +1. The time now is 04:38.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.31873 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO