GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > UST Pro II

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-23-2008, 17:32   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2001
Location: slo
Age: 43
Posts: 234
Member: 4866
Status: Offline
Thanks Meter: 7
problem with starting

I got USTPRO II yestrday and want to start using it as soon as possible, but I'm having problem to do that. 1. downloaded ustpro2_566.rar file and instaled it 2.plug in ust box and instal driver (all other dongles are off) 3. start ustpro2 aplication and got stuck in some terms&conditions window or rpogram just start to restart it self.

Now I'm getting despered, can someone please give me answer what to do.

Thanx
Jani
 
Old 01-24-2008, 10:43   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2001
Location: slo
Age: 43
Posts: 234
Member: 4866
Status: Offline
Thanks Meter: 7
helppppppp!

Please product supporters help start working please.


Br jani
 
Old 01-24-2008, 16:32   #3 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Nov 2005
Location: Poland
Age: 33
Posts: 89
Member: 204319
Status: Offline
Sonork: 100.1581770
Thanks Meter: 18
i have the same problem how start to wort this box??
 
Old 01-24-2008, 17:58   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2001
Location: slo
Age: 43
Posts: 234
Member: 4866
Status: Offline
Thanks Meter: 7
men this was two day job

Look first of all you have to change windows language and regional settings. I remove my original an put english us in all three fields. then change lcd resolution to low, then remove all security keys from usb "jaf;cruiser;etc" and now you can install soft. and thats about it stupid but only this way it would work. I got no comment on software its working fine only bugs are killing the impresion. You get used to it.

BR Jani
 
Old 01-24-2008, 20:07   #5 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Nov 2005
Location: Poland
Age: 33
Posts: 89
Member: 204319
Status: Offline
Sonork: 100.1581770
Thanks Meter: 18
thx marici24 you help me
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with start box - please, help me mahcin UST Pro II 1 03-28-2008 12:29
the problem with starting sn reader bono32 UST Pro II 1 08-28-2006 16:40
Big Problem With Start Using Ust !!! tadziu UST Pro II 13 08-05-2006 00:21
Problem with start UST Pro II software Lpapp UST Pro II 4 04-13-2006 00:57
Problem with start flashing 3310 445 RandomF Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 12-01-2001 09:08

 



All times are GMT +1. The time now is 03:17.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.31306 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO