GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > UST Pro II

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-21-2008, 21:58   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2005
Location: Tunisia
Age: 43
Posts: 157
Member: 113076
Status: Offline
Thanks Meter: 10
U600 died

for all,
I have u600 which starts and remained planted with logo
I flash it with ustpro2 it stops to the 52% and now it died
solution please
Attached Images
File Type: png UST.png (29.2 KB, 55 views)
 
Old 12-21-2008, 22:14   #2 (permalink)
No Life Poster
 
SiRoYa's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 8,381
Member: 16107
Status: Offline
Thanks Meter: 26,414
untick repair mode and flash again ..
 
Old 12-21-2008, 22:37   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2005
Location: Tunisia
Age: 43
Posts: 157
Member: 113076
Status: Offline
Thanks Meter: 10
thank you
but I have the same result
Attached Images
File Type: jpg UST2.jpg (100.3 KB, 27 views)
 
Old 12-21-2008, 22:49   #4 (permalink)
No Life Poster
 
SiRoYa's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 8,381
Member: 16107
Status: Offline
Thanks Meter: 26,414
delete ust pro II from program files and install new version again !!!

if still same then its probably a bug in ust
 
Old 12-21-2008, 23:17   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2005
Location: Tunisia
Age: 43
Posts: 157
Member: 113076
Status: Offline
Thanks Meter: 10
same error in 2 computer
 
Old 12-22-2008, 02:24   #6 (permalink)
Freak Poster
 
dejavugsm's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: GREEN IRAN
Posts: 452
Member: 848591
Status: Offline
Sonork: 100.1590582
Thanks Meter: 400
hi friend

1.which version you use ?
2.is your phone u600 or u600b or u600g ?

you can repair it without any problem.
dont worry
i can help you
 
Old 12-22-2008, 03:44   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2005
Location: Tunisia
Age: 43
Posts: 157
Member: 113076
Status: Offline
Thanks Meter: 10
hi

I used 2 version USTPRO2 V6.00b and V8.511
I flash it with U600_25_IMEI_Repair.scry
and U600_27_XXGG4.scry
I'm sure my phone is U600
 
Old 01-31-2009, 14:56   #8 (permalink)
3OG
Freak Poster
 
3OG's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Somewhere in Bosnia
Age: 29
Posts: 390
Member: 230904
Status: Offline
Thanks Meter: 38
He died???

Damn, so young... Rest in peace, *** rest your soul dear U600
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
E71 and N96 died by normal FBUS flashing!! Cake HWK 2 03-30-2010 09:10
U600 Died by flashing Cake UST Pro II 7 04-20-2008 20:33
U600 died on me after optiflash flash Jask Samsung Flashers, Software, Firmware. 3 10-29-2007 13:50

 



All times are GMT +1. The time now is 12:22.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.31006 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO