GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > UST Pro II

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-28-2004, 17:41   #1 (permalink)
Freak Poster
 
isaackenny's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: singapore
Age: 42
Posts: 404
Member: 9194
Status: Offline
Thanks Meter: 3
UST PRO 4.00 and 4.05 not worked on XP


I have WinXP Pro SP1 after using 4.00 and 4.05 damm it show blue screen!!!! try few times reinstall the drivers dongle still same.. It cant start UST PRO al all!!!!
 
Old 01-28-2004, 17:43   #2 (permalink)
Freak Poster
 
isaackenny's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: singapore
Age: 42
Posts: 404
Member: 9194
Status: Offline
Thanks Meter: 3
My PC just restart damm!!!! it worked with 3.85 .. i mean for win XP ... I donno when first startup it just getting BLUE SCREEN!! and restarted .. try on WIN98 but explorer is hang... still no bug fixed!! stick it to 3.85
 
Old 01-28-2004, 17:49   #3 (permalink)
No Life Poster
 
GSM Coolhawk's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: United Arab Emirates, Dubai
Age: 48
Posts: 1,269
Member: 7751
Status: Offline
Thanks Meter: 74
I can confirm that too. I can work normally with 3.85 in WIN200, but both 4.0 and 4.05 are not working, 4.05 just restarts the system, 4.0 hangs the system.

Regards
 
Old 01-28-2004, 18:17   #4 (permalink)
Freak Poster
 
isaackenny's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: singapore
Age: 42
Posts: 404
Member: 9194
Status: Offline
Thanks Meter: 3
I donno wat X PROTECTOR SOFTWARE UPDATE MEAN !!! MR VAHID UR SOFTWARE IS WORST EVERY UPGRADE .. i hope u refine ur programing language
 
Old 01-28-2004, 20:57   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Paul.Thomas's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Pattaya Thailand
Posts: 171
Member: 5302
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by isaackenny
I donno wat X PROTECTOR SOFTWARE UPDATE MEAN !!! MR VAHID UR SOFTWARE IS WORST EVERY UPGRADE .. i hope u refine ur programing language
I use Xp and version 4.0 and now 4.05 both work really well. not had one problem.
 
Old 01-29-2004, 02:01   #6 (permalink)
No Life Poster
 
needi's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Near phones
Age: 41
Posts: 1,154
Member: 18303
Status: Offline
Thanks Meter: 3
..........you people are not alone having these problems.This is coz of really nice protection system.Any one any idea how to install and run SE fighter successfully.:
 
Old 01-29-2004, 09:38   #7 (permalink)
No Life Poster
 
e64y's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Twin Towers
Age: 32
Posts: 627
Member: 30582
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by needi
..........you people are not alone having these problems.This is coz of really nice protection system.Any one any idea how to install and run SE fighter successfully:


What for.........if we cannt use the EXE with good protections?things like u paid a **** girl but cannt fxxk her,,beside,,this is UST product support sections,,,pls dont post the SE problem here
 
Old 01-29-2004, 11:59   #8 (permalink)
Freak Poster
 
isaackenny's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: singapore
Age: 42
Posts: 404
Member: 9194
Status: Offline
Thanks Meter: 3
wat the mess here. ... we need support..!!
 
Old 01-29-2004, 14:39   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Platijet's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Greece
Age: 43
Posts: 3,353
Member: 26279
Status: Offline
Thanks Meter: 269
this problem excist to me also.vahid will solve the problem with new version.
 
Old 01-29-2004, 16:39   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Phantom's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: next to you ; )
Posts: 734
Member: 1133
Status: Offline
Thanks Meter: 38
Quote:
Originally Posted by isaackenny
wat the mess here. ... we need support..!!
@Isaackenny,

Yo dude, what happen to your super power PC

Maybe need another drink at the ........

Cheers mate !!!

BTW, strange that both my PC's work well with this both versions.
 
Old 01-29-2004, 17:36   #11 (permalink)
Freak Poster
 
isaackenny's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: singapore
Age: 42
Posts: 404
Member: 9194
Status: Offline
Thanks Meter: 3
i doono P IV 3.2 Extreme PC worked well with SEF but not UST PRO...
 
Old 01-29-2004, 17:37   #12 (permalink)
Freak Poster
 
isaackenny's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: singapore
Age: 42
Posts: 404
Member: 9194
Status: Offline
Thanks Meter: 3
diasable hyperthreading also same.. .. damm switch to celeron also same ..damm
WIN XP got problem or UST PRO?
 
Old 01-29-2004, 21:27   #13 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2002
Posts: 514
Member: 12433
Status: Offline
Thanks Meter: 168
Hi!

For me i can start ust pro only in Win XP. It runs without any problems.

Bye!
 
Old 01-31-2004, 16:09   #14 (permalink)
No Life Poster
 
bluelights's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: London, UK
Posts: 1,292
Member: 5324
Status: Offline
Thanks Meter: 7
no there is for sure a problem
i have 4 pc's all with XP pro, differant specs.. on all machines i get blue screen and pc reboot.

so we need a fix quick

br
 
Old 01-31-2004, 16:52   #15 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2002
Location: England
Posts: 887
Member: 13335
Status: Offline
Thanks Meter: 2
mmm UST Pro is fine on my 3 PC's takes a while to load up but after that works fine
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
UST works on XP mode of the Windows 7 Pro? Cake UST Pro II 3 07-15-2009 18:30
Need working links for UST 4.42 and 4.50b makroud UST Pro II 8 03-18-2007 15:45
my benq and vitel activation not working on 4 pcs faisal butt VygisToolbox 0 03-05-2006 23:31
SHARP GX20, GX30, Panasonic X60 unlocker, UST PRO 7.00, Fusion clip, Griffin and more unlteam Main Sales Section 0 09-07-2004 18:40
UST Pro v7.00 / UK v7.00 VsH-GsM UST Pro II 34 08-28-2004 06:26

 



All times are GMT +1. The time now is 19:30.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.38014 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO