GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > UST Pro II

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-13-2007, 13:06   #1 (permalink)
No Life Poster
 
bhgsmservis's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: BiH
Posts: 815
Member: 45427
Status: Offline
Thanks Meter: 115
Exclamation >>UST-Pro2 v5.05b<< Discussion, Bag list,... Here

Hello

Please post here all problems whit new version ust-pro2 v5.05b.

Work, Not work,...

wbr
 
Old 06-13-2007, 14:01   #2 (permalink)
No Life Poster
 
KrzychuG's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Torun, Poland
Age: 30
Posts: 534
Member: 25996
Status: Offline
Thanks Meter: 30
I'll just copy what i already wrote in first topic just to get some attention ;-)

Quote:
Quote:
Originally Posted by VsH-GsM View Post
- Automatic search for UST Pro II box implemented, UST Box can be detect on any port now, You can use UST/SeTool/Forious/Cruiser/S-Card,etc... in SAME time together.

Man, is this some kind of joke? I actually tried to test if new UST version works with any other smart-cards and tried JAFs P-Key and GSMServer scard. It's not possible to use UST with any of these smard-cards plugged in. Most likely it'll be the same with SeTool/Furious/Cruiser and Infinity cards as well. As soon as i run UST software i'll just hang eating 99% of cpu time and a lot of memory. If i unplug all the cards i have (jaf and scard) UST software will run just fine. I suggest you to write some guide on how to setup it properly or test some features if you're not sure they're working. I may be able to understand that 5.05 is trying to look for valid card but it's not an option to wait 10 or even more minutes to make it work. Time is priceless...

What about bugs regading unlocking X510 and X520? With 5.01 it's impossible to unlock them, phone is restarting in the middle of process and UST just hang with 'unlocking' message. With 4.50 it still works.
I hope to see these things fixed in another release, as soon as possible ;-)
 
Old 06-13-2007, 14:22   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2005
Location: TANZANIA
Age: 37
Posts: 960
Member: 202611
Status: Offline
Thanks Meter: 51
i have try to flash again x830 but no luck still problem hope next update will solve this problem pls siroya do something on next update
 
Old 06-13-2007, 14:25   #4 (permalink)
No Life Poster
 
bhgsmservis's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: BiH
Posts: 815
Member: 45427
Status: Offline
Thanks Meter: 115
E700 Direct unlock, not work! Whit old version work.
X670 Direct unlock, not work! Must select e370 for unlock.
 
Old 06-13-2007, 14:32   #5 (permalink)
No Life Poster
 
MaHmUt1982's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: lost city :-(
Age: 31
Posts: 1,886
Member: 152266
Status: Offline
Thanks Meter: 328
u600 imei repair noT work


D900İ imei repair & imei change not work


wbr;
MAHMUT1982
 
Old 06-13-2007, 14:57   #6 (permalink)
Freak Poster
 
AjeeB's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Age: 37
Posts: 289
Member: 52117
Status: Offline
Thanks Meter: 17
c120 no UNLOCK !!!! why?
 
Old 06-13-2007, 16:49   #7 (permalink)
No Life Poster
 
matin-gsm's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Iran - Tehran
Posts: 1,638
Member: 446040
Status: Offline
Sonork: 100.109289
Thanks Meter: 1,056
in x160 and c130 case , old versions of UST can change IMEI but new versions cant be done .
 
Old 06-13-2007, 17:08   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 122
Member: 404566
Status: Offline
Thanks Meter: 30
this version can`t chenge imei and unlock in e250 but old version work perfectly
 
Old 06-13-2007, 17:50   #9 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2005
Location: Right here!
Posts: 70
Member: 141795
Status: Offline
Thanks Meter: 16
Hy!

Z240 Direct unlock, not work!

Best regards ,scsristefan.
 
Old 06-13-2007, 18:06   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 409
Member: 165819
Status: Online
Thanks Meter: 81
not work if cruiser or infinity conected, soft will not open and cpu usage goes up to 100%
 
Old 06-13-2007, 23:28   #11 (permalink)
No Life Poster
 
senkron24's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Türkiye
Age: 38
Posts: 1,943
Member: 15880
Status: Offline
Sonork: 100.1612155
Thanks Meter: 452
yes big problems with d900i with imei repair

demaged and cant repair

pls slove this
 
Old 06-14-2007, 00:08   #12 (permalink)
No Life Poster
 
adnanali's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: PAKISTAN +92
Posts: 1,457
Member: 207308
Status: Offline
Thanks Meter: 313
d900i imei problem still we hope next update come soon
 
Old 06-14-2007, 00:09   #13 (permalink)
No Life Poster
 
adnanali's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: PAKISTAN +92
Posts: 1,457
Member: 207308
Status: Offline
Thanks Meter: 313
dear UST team plz fix all bugs in new update the last version result good but in this release many problems we face
 
Old 06-14-2007, 05:32   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Masud-GSM's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Eastern Plaza,Dhaka Bangladesh
Posts: 1,237
Member: 396988
Status: Offline
Sonork: 100.1613227
Thanks Meter: 178
Good work...............................
Thankx UST-proII





Masud
 
Old 06-14-2007, 05:51   #15 (permalink)
No Life Poster
 
ryumahon's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Sun
Age: 34
Posts: 2,777
Member: 4021
Status: Offline
Thanks Meter: 780
sorry i havent seen any BAGS.... but BUGS maybe later.. ill just post it here..
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
**((( UST Pro II v5.25 Discussion )))** Amir-SkillZ UST Pro II 71 12-26-2008 12:01
ust pro2 v5.66 sairat UST Pro II 1 11-06-2007 16:58
ust pro2 v5.66 sairat UST Pro II 0 10-29-2007 16:17
>>UST-Pro2 box in Bosnia and Herzegovina<< bhgsmservis Main Sales Section 0 06-11-2007 13:09
Problems= RC912 and RC922 (all cards blocked) Discussing!!! EVERYBODY COMES HERE... AMOO Infineon C16X M51 & ARM7 M52 BASED 0 04-11-2001 22:34

 



All times are GMT +1. The time now is 17:43.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.42963 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO