GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Martech Products > Martech CLIP / Box / Key

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-12-2007, 15:19   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jun 2006
Age: 47
Posts: 68
Member: 288908
Status: Offline
Thanks Meter: 2
ERROR(00:15) transmition error


hi all
can samone ,help for my martechbox ; when i try to unlocking or reding phone the felow : ERROR(00:15) transmition error.

thx in advance
Attached Images
File Type: gif martech1.GIF (40.3 KB, 43 views)
  Reply With Quote
Old 04-12-2007, 15:46   #2 (permalink)
Product Supporter
 
zinoubinabil's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: *In the right way*
Posts: 2,748
Member: 84268
Status: Offline
Sonork: 100.114149
Thanks Meter: 2,568
you must put the test popint in the right place
  Reply With Quote
Old 04-12-2007, 19:32   #3 (permalink)
No Life Poster
 
..::alexis::..'s Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Ukraine
Posts: 963
Member: 289200
Status: Offline
Thanks Meter: 219
Quote:
Originally Posted by farkh View Post
hi all
can samone ,help for my martechbox ; when i try to unlocking or reding phone the felow : ERROR(00:15) transmition error.

thx in advance
when you do Unlock select Use slow/repair method option.
And read this:
http://martech.pl/ts/index.php?cat=4...ction=40,32,33




Last edited by ..::lesyk::..; 05-06-2007 at 13:01.
  Reply With Quote
Old 11-18-2008, 09:11   #4 (permalink)
No Life Poster
 
.::MD_AKTER::.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dhaka, Bangladesh.
Posts: 653
Member: 552244
Status: Offline
Sonork: 100.1578827
Thanks Meter: 179
Here is same problem. I've make correct Tp but transmission error.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
c 25 c35 transmiter doctorvatson x1x to x45/x50 1 08-31-2001 20:21
Panasonic GD90 low transmit power. Skyfox Hardware Repair by brands 0 08-30-2001 01:29
T28 No Transmit Vigilius Sony Ericsson Hardware Repair 2 08-18-2001 20:33
HELP? a1018s - failed to transmit bootstrap!!! igor_m Old Ericsson Phones & Sony Phones 0 08-06-2000 20:29

 



All times are GMT +1. The time now is 04:11.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.29267 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO