GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > GSMServer Products > DreamBox

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-05-2012, 20:53   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Slavonac's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Croatia - Hrvatska
Age: 37
Posts: 330
Member: 27001
Status: Offline
Thanks Meter: 32
SE unlimited unlock on dreambox


Hi

My question is

I have dreambox with octopus activation and now i order and pay on gsmserver 50 credits for se unlimited unlock

Can i activate this option on my dreambox couse i have allready activated octopus so i think it need ro work ????

Thanx
  Reply With Quote
Old 04-06-2012, 09:47   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Slavonac's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Croatia - Hrvatska
Age: 37
Posts: 330
Member: 27001
Status: Offline
Thanks Meter: 32
This is how they cheat us - i have octopus activation and i cant use this activation for SE UNLIMITED !!!

Welcome to Octopus Suite version 1.0.3
--------------------------------------------------------------------------------
Connecting to server...OK
Username: star.tronic.valpovo
Authorizing...OK
Checking balance...OK
Your balance: 50 credits.
--------------------------------------------------------------------------------
Connecting to server...OK
Username: star.tronic.valpovo
Authorizing...OK
Checking smart card...Failed!
--------------------------------------------------------------------------------
Connecting to server...OK
Username: star.tronic.valpovo
Authorizing...OK
Checking smart card...Failed!
  Reply With Quote
Old 04-06-2012, 11:04   #3 (permalink)
MiH
Freak Poster
 
MiH's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: slovakia
Posts: 257
Member: 18876
Status: Offline
Thanks Meter: 26
I have octopus activated on DreamBox too. I hope, that supporter allow activate this feature for us too.
  Reply With Quote
Old 04-26-2012, 22:17   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Slavonac's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Croatia - Hrvatska
Age: 37
Posts: 330
Member: 27001
Status: Offline
Thanks Meter: 32
I buy credit for activation SE unlimited for octopus , couse i think that i can update my octopus SE suite on my dream box

Can i change my octopus credits for dreambox update ???

I hope that we can find some solution

Thanx
  Reply With Quote
Old 04-27-2012, 07:56   #5 (permalink)
Product Supporter
 
Gsmserver's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: gsmserver
Posts: 4,520
Member: 21077
Status: Online
Thanks Meter: 101,202
Sure I see you have 42 credits left. Your balance will be 2 credits after DB activation, right? Send me your credits purchase order ID to PM please, I will do the rest.
  Reply With Quote
Old 09-22-2012, 19:11   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2009
Location: uk southwales sa1 1le
Posts: 190
Member: 1005605
Status: Offline
Thanks Meter: 11
GSM server how i used Octopus Unlimited SE Activation for DreamBox SE i buy it from you Invoice No. 1346953640 i update firmware but do i just use dream box as normal or do i have extra software to download
  Reply With Quote
Old 09-24-2012, 17:08   #7 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 33,851
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 72,003
@ richardg290

DreamBox SE - download form this site: Server Client v.1.0.3.1 and use it.

Or you can use Octopus Suite software with connected box to PC and entering your username and password with 2 credits.
  Reply With Quote
Old 12-11-2012, 14:06   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2011
Location: Brazil
Posts: 166
Member: 1498016
Status: Offline
Thanks Meter: 8
Quote:
Originally Posted by GSM_Support View Post
@ richardg290

DreamBox SE - download form this site: Server Client v.1.0.3.1 and use it.

Or you can use Octopus Suite software with connected box to PC and entering your username and password with 2 credits.

Hello,


Can I buy the 50 SE unlimited credits, I can also turn on my Dream Box I have the activation my Octopus Dream Box??

Thank!!!
  Reply With Quote
Old 12-12-2012, 09:48   #9 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 33,851
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 72,003
@ brunnolouzada,

Please explain in more details what issues exactly you have.

Best Regards
GSMServer team



  Reply With Quote
Old 12-12-2012, 16:58   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2011
Location: Brazil
Posts: 166
Member: 1498016
Status: Offline
Thanks Meter: 8
Quote:
Originally Posted by GSM_Support View Post
@ brunnolouzada,

Please explain in more details what issues exactly you have.

Best Regards
GSMServer team



Can I activate the SE Unlimited Dream Box today with activation of Octopus??
  Reply With Quote
Old 12-12-2012, 17:00   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 117
Member: 308068
Status: Offline
Thanks Meter: 21
Pzs ,help

I have dreambox SE, I haven`t been able to register to boot loader since last the switch. I can update my box , but no more able to access the server for flashfiles. What is the link or procedure that will help me? I will also need to buy credit to use GSMSERVER for some sony ericsson xperia. Thanks
  Reply With Quote
Old 12-13-2012, 08:52   #12 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 33,851
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 72,003
@ Globetel,

PM me your username,please.

Best Regards
GSMServer team



  Reply With Quote
Old 01-23-2013, 17:05   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2011
Location: Brazil
Posts: 166
Member: 1498016
Status: Offline
Thanks Meter: 8
I bought the Unlimited SE Activation for DreamBox SE, but I can not activate my box, only server error. Already received the activation code GSM Server but can not activate.
  Reply With Quote
Old 01-24-2013, 16:06   #14 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 33,851
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 72,003
@ brunnolouzada,

PM me your invoice number, please.
Also, please specify step-by-step operation you're performing.

Best Regards
GSMServer team



  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unlocking 5190 Ryu Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 23 01-07-2018 17:14
6110 power does not stay on sc~micro Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 08-30-2014 09:14
what prog changes imei on 6110 and how do i do it? Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 07-31-2012 21:09

 



All times are GMT +1. The time now is 10:06.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.41469 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO