GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > USB-Smart > Dongle Problems (USB-Smart)

Dongle Problems (USB-Smart) Dongle probelms and installation support

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-09-2006, 22:34   #1 (permalink)
No Life Poster
 
nnaeem11's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: MIND MAKING COMPANY
Age: 34
Posts: 1,689
Member: 144640
Status: Offline
Sonork: nnaeem11
Thanks Meter: 238
Com Port Selection

hi zuela,

i have USB SMART i m new to use the SMART of ur product my USB-SMART is connected but which com port the cabel is i don't know how i find that i have 8 USB all of them are USB 2.0 but on every port is says can't open com ## so is there any solution to this problem FAST. My both feature are activated.

NAEEM FAROOQUI.
  Reply With Quote
Old 07-10-2006, 11:22   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Termy's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: UK
Age: 43
Posts: 540
Member: 168911
Status: Offline
Thanks Meter: 12
Check in the device manager m8, look for USB Serial Port. It will have the com port at the side of it.
  Reply With Quote
Old 07-10-2006, 17:16   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2005
Age: 38
Posts: 163
Member: 170455
Status: Offline
Thanks Meter: 23
Quote:
Originally Posted by nnaeem11
hi zuela,

i have USB SMART i m new to use the SMART of ur product my USB-SMART is connected but which com port the cabel is i don't know how i find that i have 8 USB all of them are USB 2.0 but on every port is says can't open com ## so is there any solution to this problem FAST. My both feature are activated.

NAEEM FAROOQUI.

What cable u use, are there cruiser cable or Fighter cable when u buy usbsmart, if not buy that cable.

Thx.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
all user need multi-box team add any com-port select support in chinese cocktail somonahmed Chinese Cocktail 6 06-02-2010 11:44
++Add com port selection++ reneg2k_2 Multi-Box 1 10-12-2007 16:33
ELCO- please make OTHER COM PORT select possible in NSPRO soft *Diablo* NSPRO 6 10-22-2006 10:04
Com Port Selection Problem !!! snsoftkiller Multi-Box 1 10-05-2006 12:20
Com Port Selection Request In Samsung Amir-SkillZ Multi-Box 1 07-28-2006 09:35

 



All times are GMT +1. The time now is 16:21.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.31304 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO